Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kralovnicka píše:
@Kamilaa7 čárka ti krásně sílí, potichu gratuluji
díky ![]()
@Lenin22 Kdyz jsem mela slabou carku i po ocekavane MS, mela jsem mimodelozni
Radeji bych rabehla na gyndu na odber krve, at zjisti hladinu hcg pomerem k vynechane MS ![]()
Ahooj přidávám se i k vám sem do skupinky. Vypadá to, že budu mít taky cervnatko. Dnes 7+2
![]()
Kdyz si srovnam dnesni mamatest a dr.max tak vidim, ze sili.
@Lenin22 Nestrašíme
Jen se toho může stát plno, tak je lepší to podchytit a být hned v klidu. NAvíc mluvím z vlastní zkušenosti a nebylo to nic hezkýho, byl to pak fofr na sál. Tak proto píšu, ať raději skočís na krev, ať máš jistotu
![]()
@Lenin22 Také bych to hned nebrala jako strašení.. To bych ti rovnou řekla ať se neraduješ, ještě nemáš vyhráno a podobné „kecy“.. Ony spíš holky radí podle svých zkušeností… ![]()
@Kamilaa7 ahoj tak to ti strašně držím pěsti, me je 34, bezdetna a ted jsem 6+1 taky těsně před IVF, měli jsme psát zadost na pojišťovnu a od dalšího cyklu začít stimulovat! tak at je vše v pořádku!!! ![]()
@Kamilaa7 to je krasny že to takto vyšlo bez pomoci
Moc gratuluji a ať se drží a je vše v pořádku ![]()
@skubaneq píše:
@Lenin22 Kdyz jsem mela slabou carku i po ocekavane MS, mela jsem mimodelozniRadeji bych rabehla na gyndu na odber krve, at zjisti hladinu hcg pomerem k vynechane MS
Hele ono to nemusí nic znamenat. Já u dvou tehu testovala cca dva nebo tři dny po vynechání MS a nebyl tam ani náznak. Za pár dní jsem zkoušela znovu a hned dálnice. Možná taky záleží na citlivosti testu. A hCG taky není směrodatné, u prvního tehu jsem měla hCG vysoké, hodně vysoké a přitom jsem měla ZT ( prázdné plodové vejce) a musela jsem hned na revizi.