Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lenin22 gratuluji a držím palce. Injekce ti nezávidím, ale co by člověk neudělal, aby bylo vše v pořádku. Ty máš nějaké trombofilni stavy? Nebo proč máš píchat fraxík?
Ahoj ženy, vyrážím na kontrolu srdíčka, tak držte pěsti, dovalím fotku ![]()
V roce 2010 jsem porodila mrtveho syna ve 28tt. Zjistilo se tromboza pupecni snury. V roce 2012 jsem si v tehu musela pichat injekce, porodila jsem zdravou dceru. A ted si musim pichat injekce v kazdem tehu. Ikdyz jsem byla na genetice a mam negativni trombofilni mutaci.
@Lenin22 Taky si musím pííchat injekce, ale já mám prokázaného Leidena no.. Nejhorší je, že než se něco zjistí, nechají baby klidně 2× potratit… ![]()
@Terkka to jsme na tom úplně stejně - šílená únava, zima a žravost (u mě vede maso). Jedu do práce - usínám, jedu z práce - usínám, skoro nevnímám, co mi říkají děti. Dneska to bude zajímavé, odpoledne máme plavání, doufám, že tam neusnu ![]()
@eela tak to jsem na tom stejne, zacina mi silena unava, zima a zravost. S tou zravosti je to nejhorsi, protoze mam diabetickou dietu a nemohu se dojidat mezi jidly, takze v tom obdobim trpim hlady a cekam az bude cas na svacu nebo vecu. Zima je mi permanentne taky.
Holky, jak dlouho po vynevhani MS se vam ukazali pekne dalnice na testu? Dneska jsem testovala a je to mooooc, mooooc slaboucke.Mam strach, ze neni neco v poradku a opet o to prijdu.Jako pred rokem 28.zari (13tt) a cerven (6tt)
@Lenin22 me se dalnice ukazaly az 6dni po nedostani MS, do te doby jsem tam mela jen slabe //.
Mrzi me co te potkalo, ale musis tomu prdolkovi verit, ja letos ZT v 8tt a SP v 16tt, deti jeste nemam. Musis myslet pozitivne
.
@Lenin22 měla jsem pěkné čárky 3 dny zpoždění a dálnici cca po týdnu od vynechání, mezitím jsem netestovala
U nas tady pobliz nemaji jine testy nez mamatest.Tady je po zaschnuti.