Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@skubaneq jeeej, tak to ti teda vůbec nezávidím
ve kterém tt jsi?
@Saidy Dneska 7+0
Koupila jsem si lízátka na nevolnosti, tak jsem na ně zvědavá ![]()
Kdy vám začalo být blbě? Podle mého amatérského odhadu bych měla začínat 6tt a zatím nic, tak doufám, že to ani nepříjde ![]()
@Saidy ja jsem 7tt a blbe mi neni, myslim, ze mi snad blbe ani nebude. Staci, ze mam o cislo vetsi prsa, to je az az
.
Mě bylo blbě od 5tt
Ale snášela jsem to vážně špatně páč jsem do toho chytla s malým chřipku, takže maras
A jsem cca 7tt a trošku to ustalo.. Je mi „blbě“ pořád, ale už ne tak, že bych pendlovala jen na WC a vše musel, co se týče domácnosti, dělat muž ![]()
@Andrea.Tom Já je jdu zkusit ![]()
@Saidy Mně začlo být zle cca před týdnem ![]()
Hezký den všem! Můžu se k vám taky přidat? Duchy na testu lovím uz od minulého týdne, od včerejška už mám normální //. Doma už máme kluka 5,5 a holčičku 3,5. Termín mi vychází na 22.6. (zatím jen podle ovu kalkulačky).
Ahoj holky, tak dneska kontrola u dr
Jsem 6+2tt, zatím je to prý malinké a drží se té stěny ale vypadá to v pořádku…
Už máte některá fotku z utz? Já už jsem viděla i srdíčko, jak tluče
A na další kontrolu jdu 11.11., což budu 9+6 takže přelom 10. a 11. týdne. Zatím je to takový divnotvar…
@ewanka jee, krásné
Já jdu až za 2 týdny (3 týdny po vynechání a pozitivním tt) a začíná mi to připadat nekonečné
@Saidy díky ![]()
na kontrolu jdu taky až za dva týdny 3.11., už se nemůžu dočkat, doufám, že bude vše v pořádku.
@eela já jdu 1.11. a podle kalkulačky na netu mám termín 20.6., tak jsme na tom cca stejně ![]()
@Saidy jen o dva dny, to je super ![]()
Nevíte jak je to s neschopenkou? V práci bych chtěla vydržet aspoň do konce roku, jenže obě děti se narodily císařem, tak si nejsem jistá, jestli nebudu muset zůstat doma…
@ewanka parada, gratuluji:) ja jdu ve ctvrtek, to budu 6+0 tak jsem zvedava, co bude videt:) uz jsem z pekne nervozni ![]()