Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sisi5 vis co je zvlastni? Ze ty budes 6+0 ve ctvrtek a mas termin 13.6. a ja budu ve ctvrtek 7+0 a mam termin 11.6. To nejak nesedi ne
? Asi je to ovlivneno posledni MS.
@kralovnicka to je divny:) a kdy mas prvni den posledni ms? Ja 8.9. a oplodneni by melo byt 20.9.:)
@Sisi5 no ja prvni den posledni MS 3.9. a ovulace byla 19.9. U doktorky jsem jeste nebyla, tak nevim ja to urci ona.
@kralovnicka tak to zase nevypada tak rozdilne - teoreticky dle poceti… a kdy jdes? Ja uz byla, ale objednali me aktivne moc brzy, nebylo v podstate nic moc videt mimo dutinky ![]()
@Sisi5 jdu v patek to uz bych mela byt 7+1,tak snad uz bude neco videt.
@Sisi5 píše:
@ewanka parada, gratuluji:) ja jdu ve ctvrtek, to budu 6+0 tak jsem zvedava, co bude videt:) uz jsem z pekne nervozni
Jé tak to je super, tak ať ti dá fotečku a hned nám ji tady postni
a jak se zatím cítíš?
@ewanka děkuji:) cítím se dobře tak doufám, že to vydrží:)) co ty?
@kralovnicka @Sisi5 Holky
den Ovulace klidně vypusťte z hlavy
To doktory nezajímá, teda málo kterého ano
Už tu holky byly s tím, že řekli gynďasovi přesný den „šmajchlování“
a prý jim řekl, že to je jedno, kdy proběhlo toto
Takže den PM je jistota, pak ultrazvuk ![]()
@Andrea.Tom já vím, ale já byla na IUI a tam s tím datem operují:)
@Sisi5 píše:
@Andrea.Tom já vím, ale já byla na IUI a tam s tím datem operují:)
no to potom ano
ale to nikdo neuváděl
tak prostě uvidíte ![]()
Ahoj holky, můžu k vám? Dnes jsem našla na testu //… TP dle kalkulačky 23.6. ![]()
Ahoj ve spolek, od patku na testu //. Kontrola 4.11, TP cca 23.6.( bohuzel po cervencove revizi vubec nevim, jak dlouhy mam cyklus).. tentokrat to urcite vyjde ![]()
@Andrea.Tom no pozor ja se taky podle ovulace vubec neorientuji, teoreticky vzato jsem nemela pomalu ani jak tento cyklus otehotnet, takze u nas ta ovulace je opravdu prd vypovidajici
. Me je to jedno jak mi to vypocitaji, hlavne at se to narodi jako rak
.