Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@RenKa33 na ten screaning chci jít u nás teda stojí rovný 1000kč (teda pokud nezdražili, ještě jsem nezjištovala), ale 800 mi proplatí pojištovna tak zas tak hrozný to nebude.
Na 1.trimestrialni screening jdu na beton. Je spolehlivej. Uz jsem na nem byla ored 6 ti lety se zuzkou. Kam ale asi nejdu to jsou triple testy. Ty jsou pro zmenu zase hrozne nespolehlivy.
Děkuji @RenKa33 Čekám druhý. Snažili jsme se 6 měsíců. U prvního to bylo hned, tak už sem začínala být nervozní
Tak na ty tripl testy už me poprvé ani neposílal když jsem měla screaning takže ani nevim co obsahují nebo jak se delaji ![]()
@Maritha píše:
Ahoj holky, ráda se k vám přidám. Dle PM mi vychází termín na 8.6. K doktorce jdu příští středu. To čekání na první návštěvu u dr je strašný
Ahooooj
Mně vychází dle výpočtů TP dle odhadu na 10.6. a k doktorce jdu příští pátek
Takže to tak vychází stejně, pak mi napiš, jak to probíhalo
A taky moc gratuluji!
Děkuji @ewanka a taky gratuluju!
příští týden určitě pisnu jak to probíhalo.
Ahoj holky, já mám termín porodu 4.6.2017, na kontrolu jdu až 27.10. to je hrůza to čekání, posledně mi jen vzal krev a dnes jsem si volala a prý hodnota z minulého čtvrtka 355 což je prý fajn… No raději bych šla dřív jak tady všechny píšete né až toho 27…
@4.6.2017
a čeho je to hodnota těch 355? Ani ti doktor při první prohlídce nedělal ultrazvuk?
Říkal těhotenského hormonu nevím jak se jmenuje ta zkratka. Vyšetření mi nedělal byla jsem tam minulý čtvrtek a prý by ještě na ultrazvuk nebylo nic vidět.
@Maritha píše:
@4.6.2017
a čeho je to hodnota těch 355? Ani ti doktor při první prohlídce nedělal ultrazvuk?
hCG hormón, který se uvolňuje v těhotenství. Rozpoznat jde z krve nebo moči ![]()
@ewanka Ahoj, možná bych se přikláněla k tomu, že to bylo z toho dne, jak jsi celý den nejedla… a byl ten burger dobře propečený? Mě se jednou stalo, že mi po něm bylo blbě (to jsem nebyla ještě těhotná), měla jsem i teplotu, potila se, bylo mi na zvracení, asi v něm byla nějaká bakterie…