Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsme dneska volala na gyndu a tak mi sestra řekla, že pokud chci v těhotenství pokracovat, tak že mám přijít buď příští týden nebo až ještě ten další. Abych nechtěla pokračovat, nám to vyšlo až po více než roce snažení
Nijak jsem to nehrotila, že to nejde, je to naše třetí…
@ewanka upřímně není, je to jméno které bych chtěla své holčičce dát, ale blbé je, že její příjmení bude začínat ME, tak se to dost divně vyslovuje…
Holky, já jsem zase mírně začala špinit, čistá světlá krev (žádná hnědá)
Snad to bude OK…
@PETRUCHA mám doma taky 9 leteho (ještě chvilku) jen holčička je ještě o dva roky starší. Budou to snad takoví pomocníci. Už jste jim to oznámili nebo čekáte?
@ewanka píše:
Ahoj holky, taky se přidávámměla bych být tak 3+6tt. Včera jsem našla na TT toto. Jsem z toho pořád vykulená, protože to bylo po prvním měsící snažení a jednom pokusu v plodných dnech
Nemůžu tomu uvěřit…
![]()
Dle kalkulačky mi vychází TP na 10.6.2017
Podle termínu soulože mi to vychází taky na 10.6., podle poslední menstruace na 4.6., což jsou narozeniny budoucího tatínka ![]()
Schválně sem si ted skočila udělat test, protože mi jich tu pár zbylo a odpoledne a to hodně piju to vypadá takto
TAk doufám, že už není pochyb
Příspěvek upraven 29.09.16 v 17:14
@ewanka Tak si skoč zítra k doktorce pokud se nerozjede MS. Spousta žen mírně krvácí i v těhotenství, dá se to upravit některými léky ![]()
Ahoj holky, taky se k vam rada pridam
taky jsem nasla // a TP dle dostupne tehot kalkulacky vychazi na 1.6. Cekame nase druhe dite. Na gyndu jsem objednana na 13.10. Dneska jsem byla cely den fit, coz po tech dnech unavy a takoveho jakoby chripkoveho stavu byl docela rozdil. Az me mirne desilo, zda je vse ok
kdyz mi neni dobre, je to spatne, kdyz je mi dobre, je to taky spatne
![]()
@Sobbi Jé, to jdu na gyndu taky a podle výpočtu to bude 7+0tt. Mně pomáhá si na chvilku odpoledne lehnout, jinak sem ko a nic semnou není.
Ahojky, mě zatím nic není, jen cítím prsa… u prvního mi taky nic nebylo.
Jinak jsem ještě na gyndu nevolala, zavolám příští týden. TP bych měla mít 4.6. A doma mám chlapaka 18m ![]()
Ze začátku tehu jsem byla nastydla tak jsem brala nějaké léky tak doufám, že to nebude mít vliv na miminko…
@RenKa33 zatim cekame…asi jim to rekneme po navsteve doktorky pokud bude
A bude vse ok. Jsem strasne zvedava jaka bude reakce.
@ewanka skoc si na gyndu at se na tebe mrkne a da ti utrogestan na udrzeni nebo alespon skakni do lekarny pro ascorutin. Zastavuje krvaceni. Snad se ti ms nerozjede, drzim palce ![]()
Tak dneska jsem si zkoušela další dva testy. Ten jeden pěkně sílí to je dr.max a ten druhý teda nic moc… (Pepino). Ale už aspoň nešpiním ![]()
@ewanka Dr.Max se mi taky osvedcil nejvíce. Pepino co do barvy nic moc, ale mají docela dobry ten cassette, jak se kapatkem kape do kazetky ![]()