TP červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
598
29.9.16 16:25

Já jsme dneska volala na gyndu a tak mi sestra řekla, že pokud chci v těhotenství pokracovat, tak že mám přijít buď příští týden nebo až ještě ten další. Abych nechtěla pokračovat, nám to vyšlo až po více než roce snažení :roll: Nijak jsem to nehrotila, že to nejde, je to naše třetí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
29.9.16 17:07

@ewanka upřímně není, je to jméno které bych chtěla své holčičce dát, ale blbé je, že její příjmení bude začínat ME, tak se to dost divně vyslovuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
29.9.16 17:09

@emma1992 Naše příjmení začíná na NE :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
29.9.16 17:11

Holky, já jsem zase mírně začala špinit, čistá světlá krev (žádná hnědá) :,( Snad to bude OK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
29.9.16 17:12

@PETRUCHA mám doma taky 9 leteho (ještě chvilku) jen holčička je ještě o dva roky starší. Budou to snad takoví pomocníci. Už jste jim to oznámili nebo čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
29.9.16 17:13
@ewanka píše:
Ahoj holky, taky se přidávám :) měla bych být tak 3+6tt. Včera jsem našla na TT toto. Jsem z toho pořád vykulená, protože to bylo po prvním měsící snažení a jednom pokusu v plodných dnech :D Nemůžu tomu uvěřit… 8o :mrgreen: Dle kalkulačky mi vychází TP na 10.6.2017

Podle termínu soulože mi to vychází taky na 10.6., podle poslední menstruace na 4.6., což jsou narozeniny budoucího tatínka :D
Schválně sem si ted skočila udělat test, protože mi jich tu pár zbylo a odpoledne a to hodně piju to vypadá takto :-) TAk doufám, že už není pochyb

Příspěvek upraven 29.09.16 v 17:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
29.9.16 17:14

@ewanka tak snad to bude dobré :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
29.9.16 17:18

@ewanka Tak si skoč zítra k doktorce pokud se nerozjede MS. Spousta žen mírně krvácí i v těhotenství, dá se to upravit některými léky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
29.9.16 17:24

Ahoj holky, taky se k vam rada pridam :-D taky jsem nasla // a TP dle dostupne tehot kalkulacky vychazi na 1.6. Cekame nase druhe dite. Na gyndu jsem objednana na 13.10. Dneska jsem byla cely den fit, coz po tech dnech unavy a takoveho jakoby chripkoveho stavu byl docela rozdil. Az me mirne desilo, zda je vse ok :-D kdyz mi neni dobre, je to spatne, kdyz je mi dobre, je to taky spatne :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
29.9.16 18:06

@Sobbi Jé, to jdu na gyndu taky a podle výpočtu to bude 7+0tt. Mně pomáhá si na chvilku odpoledne lehnout, jinak sem ko a nic semnou není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
29.9.16 18:24

Ahojky, mě zatím nic není, jen cítím prsa… u prvního mi taky nic nebylo.
Jinak jsem ještě na gyndu nevolala, zavolám příští týden. TP bych měla mít 4.6. A doma mám chlapaka 18m ;)
Ze začátku tehu jsem byla nastydla tak jsem brala nějaké léky tak doufám, že to nebude mít vliv na miminko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
29.9.16 19:40

@RenKa33 zatim cekame…asi jim to rekneme po navsteve doktorky pokud bude :srdce: A bude vse ok. Jsem strasne zvedava jaka bude reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
29.9.16 19:45

@ewanka skoc si na gyndu at se na tebe mrkne a da ti utrogestan na udrzeni nebo alespon skakni do lekarny pro ascorutin. Zastavuje krvaceni. Snad se ti ms nerozjede, drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
30.9.16 09:33

Tak dneska jsem si zkoušela další dva testy. Ten jeden pěkně sílí to je dr.max a ten druhý teda nic moc… (Pepino). Ale už aspoň nešpiním :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
30.9.16 11:18

@ewanka Dr.Max se mi taky osvedcil nejvíce. Pepino co do barvy nic moc, ale mají docela dobry ten cassette, jak se kapatkem kape do kazetky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí