Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Andrea.Tom A nedá se nato poslat link? Že bychom se tam všechny přihlásily? ![]()
Holky, já moc netuším jak je to s tím utajením skupinky na fb. Jen tak jsem se podívala na soukromé skupinky s podobným názvem na fb, do skupinky se nedostanu, ale seznam členů nebyl problém si prohlédnout. Jelikož je těhu zatím v začátku a nikdo to neví, tak bych osobně zatím počkala. Bylo by blbé, kdyby se třeba dcera tu novinu dozvěděla takovým způsobem… ![]()
@Maritha já chci udělat skupinu
ale je tam podmínka „přidat prvního kamaráda“ a nikoho ze svých kamarádů tam přece dát nemůžu
to už by nebylo tajné
Už jsem se na to koukala :d nebo to zkuste vy ![]()
Je tam, přidejte do skupiny nejéně jednoho přítele
je to na prd ![]()
Boze holky to je strasnej den dneska. Prave jsem se dozvedela ze moje nejmilejsi nejuzasnejsi kamaradka s kterou jsem sestra uz odmalicka a ktera za posledni dva roky dvakrat absolvovala ivf a dvakrat potratila a meli jit za mesic na dalsi s darovanyma vajickama, ma rakovinu
bulim a bulim a nevim co mam delat. Ted jsem s ni mluvila a jde pristi ctvrtek na operaci a hned pak na chemo…den potom co jdu ja na ultrazvuk na potvrzeni
u mimiska.
Tak holky kdo chce
https://www.facebook.com/…92624300887/ Skupinka červňátka 2017
pak ji udělám úplně tajnou
Teď je uzavřená, aby jste ji našly ![]()
@ewanka @PETRUCHA @RenKa33 Tak holky a ostatní
je založená skupinka
má tajný název "pečeme spolu na červen 2017
" a je uzavřená
Takže nikdo, kdo není přidaný, nebude vědět, co se tam děje
A název zas nijak neříká, že je člověk těhule ![]()
@Andrea.Tom píše:
@Maritha já chci udělat skupinuale je tam podmínka „přidat prvního kamaráda“ a nikoho ze svých kamarádů tam přece dát nemůžu
to už by nebylo tajné
Už jsem se na to koukala :d nebo to zkuste vy
Já sem myslela skupinu tady na emiminu, že by to mohlo být jednodušší..
Ahoj holky, ohledně fb skupinky mám zkušenost, že je to dobré, až když se trochu znáte.. my jsme měli v prvním tehu celé těhotenství uzavřenou skupinu tady a až někdy po porodu jsme založili tajnou fb skupinu těch co vydržely. Už jsme se znalý (některé i osobně) ono z těch třeba 50ti lidi jich nakonec zbyde tak 20, co budou opravdu přispívat… takže já založím skupinu tady a pak sem hodím odkaz pro ty, co teď ještě nechtějí na fb jako ja ![]()
Tak holky tady je odkaz na uzavřenou skupinu tady na emiminu
kdyby to nešlo dejte vědět
Čekám tedy, až mě někdo přidá
Ale jinak stránka na fb bude také fungovat ![]()
Ahoj holky, já jsem 5+2
Akorát po dubnovém potratu se bojím každé kotroly i dne. ![]()
Ahoj holky, tak se za Vámi nově přidávám
podle všeho mi termín vychází taky na červen a jsem 5+5
jak se citíte? ![]()