Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lucyne u nás spí jednou před sen a to od půl 12 do půl 2
večer chodí mezi 7-8 a spí do těch půl 7. A v noci občas taky ještě se vzbudí, ale naštěstí si zase lehne a spí dál. Spíš poslední dobou ze spaní pláče ![]()
Jinak děvčátka, tak já byla včera poprvé u mě doktorky a mimi je 7+6 (od menstruace rozdíl 2 dny) ![]()
@popc0rn tyjoo, paradni bublinka, tise zavidim a pevne doufam, ze mi v nedeli nedojde MS
a koukam, ze Kelisak taky rad stoji v okne. Ta nase je to same ![]()
@luccifera joo furt! Nejhorší je, že se teď naučil na to okno vylézt sám a to mám.ja hrůzu, že když spadne, dá si o topení a rozrazí si hlavu. Jinak je hned pod oknem postel. Ale hrůza :/
Ale holky, co nám nedávno udělal ![]()
Dala jsem si napouštět vanu a on je zvyklý stát u vany a naházet si tam hračky. Tak jako slyším cakani všechno ok a jdu tam a koukám celá koupelna pod vodou. On si vzal kbelicek a poléval se
a předevčírem zase si dal manžel napouštět a šel ještě na záchod, a když vylezl, našel Štěpku ve vaně se koupat. V pline, oblečení, bačkorách
no jak se tam dostal nevíme ani jeden.
@popc0rn jo, mala si taky vyleze na okno, do vany se taky snazi dostat, uz ju nepoustim z dohledu, je to fakt o zivot ![]()
Tak to sikulky, ze vlezou i do vany
Naštěstí tedy vanu máme vysoko a širokou.. tak to nám nehrozí … tedy zatím
Ale jinak už na židle také pořad leze a jak je malý tak ještě neseskoci ..teda seskoci s pádem vždy , ale je mu je to jedno.. a také zkouší z gauce na prevalovak atd. Tohle je vážně další hektické období co nás čeká holky a já z toho co vždy vymysli mám úplně hrůzu. ![]()
Ta naše neřízená střela se všude vrhá po hlavě. Z křesla na sedací vak - hlavou dolů (a má z toho srandu), někde se praští, přijde se potulit a pokračuje v sebedestrukci
Občas si říkám, kde jsme k tomu zvířátku přišli ![]()
Ahoj holky, taky se hlásím! Já už jsem v 17 tt termín mám 1.7.2019, takže budou skoro přesně 2 roky po sobě
no nevím jestli se mám těšit, nebo mít strach. Jinak Nelča je zrovna teď nachlazená, takže soucitím s vámi, komu děti nespí
já včera ponocovala taky dost
nevolnosti už mám úspěšně za sebou, to bylo dost protivný, alw teď už ani nevím, že čekám druhé
teda fakt na to dost často zapomínám
taky přidávám fotky. Závidím vám vlasáče!
@Naay ahoj, gratuluju a jen dodám - těš se
budou to parťáci a přitom to pro tebe nebude tak náročné
vím o čem mluvím - Danielce bylo 13měsíců, když se Míša narodil, teď jí je 18měsíců a i když je Míša ještě malej (5m), tak už si spolu hrají a je to super
Jen my máme obě děti nespavce, takže v tom je to opravdu náročné, ale myslím, že se to časem zlepší
PS: Danielka má vlásků dost, ale Míša bude na tom i v roce podobně jako vy ![]()
@Naay Gratuluji! ![]()
Holky já Vám všem samozřejmě těhotenství přeji a zároveň závidím
Bohužel jsem byla u paní doktorky a těhotenství mi vůbec nedoporučuje… stále jsem chtěla zkusit vytouzenou holčičku
máme 8 let a pak malého rok a půl.. oba chlapecky. Jenže vlastně zjistili, ze jsem měla u obou vyvolavane porody a přirostlé placenty, takže jsem u obou po porodu skončila na sále. A teď by to prý bylo 100 znovu, ale po těch operacích by hrozilo, ze by mi mohla prasknout deloha.
Takže manžel řekl ne. ![]()
Takže všem to nej nej nej a hlavně pohodové těhotenství. a ti větší ať nám krásne rostou ![]()
@ivulka00 obdivuji Te! Musí to být někdy nápor takhle po sobě!
Ale jsou nádherný na Te fotce ![]()
@lucyne Ahojky
obdivovat nemusíš
sice je to občas šrumec, ale až na to nevyspání bych řekla, že mám víc času a líp všechno stíhám, než jen s jedním
Děti jsou hodnější, když jsou spolu - Danielka podává Míšovi hračky, hladí ho, on se na ní směje a pozoruje, jak všude šmejdí a je spokojený
Neměnila bych, i když - když Danielce nebylo ani 5 měsíců a já zjistila, že jsem těhotná, tak jsem z toho byla hodně překvapená, před narozením Danielky jsme totiž měli podanou žádost o adopci, jelikož podle lékařů nebyla šance na přirozené otěhotnění
Teď už je Míšovi 5měsíců a nedokážu si představit, že bych byla znovu těhotná - Míša má ABKM a celý měsíc teď děti stonaly, tak toho bylo až nad hlavu… ![]()
@lucyne tak me se zase po potratu nedari a nedari:-( uz bych to aj brala. Kamoska za 2 mesice rodi (mely jsme termin den od sebe) a zatim nic ![]()
@ivulka00 Jo jo nemoci jsou hrůza! To známe.. minuly rok jsme byli úplně v klidu, snad jedna rýma a super. Ale letošní hrůza…
Ale teď teda musím zaklepat … malému hrozne pomohl Glukanek a jsme už v klidu. Ale nemoci u nich snažím strašně ![]()
@luccifera to mě mrzí
Ale kamarádce to po potratu také neslo a teď mají krásnou holčičku
Určitě to vyjde !!!! Moc moc přeji!!! ![]()