Tp červen/červenec 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2569
15.1.19 09:32

@lucyne u nás spí jednou před sen a to od půl 12 do půl 2 :) večer chodí mezi 7-8 a spí do těch půl 7. A v noci občas taky ještě se vzbudí, ale naštěstí si zase lehne a spí dál. Spíš poslední dobou ze spaní pláče :(

Jinak děvčátka, tak já byla včera poprvé u mě doktorky a mimi je 7+6 (od menstruace rozdíl 2 dny) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
15.1.19 10:21

@popc0rn tyjoo, paradni bublinka, tise zavidim a pevne doufam, ze mi v nedeli nedojde MS :lol: a koukam, ze Kelisak taky rad stoji v okne. Ta nase je to same :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2569
15.1.19 13:54

@luccifera joo furt! Nejhorší je, že se teď naučil na to okno vylézt sám a to mám.ja hrůzu, že když spadne, dá si o topení a rozrazí si hlavu. Jinak je hned pod oknem postel. Ale hrůza :/

Ale holky, co nám nedávno udělal :mrgreen:
Dala jsem si napouštět vanu a on je zvyklý stát u vany a naházet si tam hračky. Tak jako slyším cakani všechno ok a jdu tam a koukám celá koupelna pod vodou. On si vzal kbelicek a poléval se :zed: a předevčírem zase si dal manžel napouštět a šel ještě na záchod, a když vylezl, našel Štěpku ve vaně se koupat. V pline, oblečení, bačkorách :D no jak se tam dostal nevíme ani jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
15.1.19 14:28

@popc0rn jo, mala si taky vyleze na okno, do vany se taky snazi dostat, uz ju nepoustim z dohledu, je to fakt o zivot :zed:

• Citovat
  • Upravit
2613
18.1.19 22:09

:) Tak to sikulky, ze vlezou i do vany :) Naštěstí tedy vanu máme vysoko a širokou.. tak to nám nehrozí … tedy zatím :) Ale jinak už na židle také pořad leze a jak je malý tak ještě neseskoci ..teda seskoci s pádem vždy , ale je mu je to jedno.. a také zkouší z gauce na prevalovak atd. Tohle je vážně další hektické období co nás čeká holky a já z toho co vždy vymysli mám úplně hrůzu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
18.1.19 22:10

Jeeee a ultrazvuk nádherný!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
19.1.19 11:47

Ta naše neřízená střela se všude vrhá po hlavě. Z křesla na sedací vak - hlavou dolů (a má z toho srandu), někde se praští, přijde se potulit a pokračuje v sebedestrukci :zed: Občas si říkám, kde jsme k tomu zvířátku přišli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
21.1.19 18:47

Ahoj holky, taky se hlásím! Já už jsem v 17 tt termín mám 1.7.2019, takže budou skoro přesně 2 roky po sobě :lol: no nevím jestli se mám těšit, nebo mít strach. Jinak Nelča je zrovna teď nachlazená, takže soucitím s vámi, komu děti nespí :) já včera ponocovala taky dost :D nevolnosti už mám úspěšně za sebou, to bylo dost protivný, alw teď už ani nevím, že čekám druhé :) teda fakt na to dost často zapomínám :lol: taky přidávám fotky. Závidím vám vlasáče!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
22.1.19 10:02

@Naay ahoj, gratuluju a jen dodám - těš se :) budou to parťáci a přitom to pro tebe nebude tak náročné ;) vím o čem mluvím - Danielce bylo 13měsíců, když se Míša narodil, teď jí je 18měsíců a i když je Míša ještě malej (5m), tak už si spolu hrají a je to super :) Jen my máme obě děti nespavce, takže v tom je to opravdu náročné, ale myslím, že se to časem zlepší ;) PS: Danielka má vlásků dost, ale Míša bude na tom i v roce podobně jako vy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
1.2.19 22:29

@Naay Gratuluji! :kytka:
Holky já Vám všem samozřejmě těhotenství přeji a zároveň závidím :) :( Bohužel jsem byla u paní doktorky a těhotenství mi vůbec nedoporučuje… stále jsem chtěla zkusit vytouzenou holčičku :) máme 8 let a pak malého rok a půl.. oba chlapecky. Jenže vlastně zjistili, ze jsem měla u obou vyvolavane porody a přirostlé placenty, takže jsem u obou po porodu skončila na sále. A teď by to prý bylo 100 znovu, ale po těch operacích by hrozilo, ze by mi mohla prasknout deloha. :( Takže manžel řekl ne. :(
Takže všem to nej nej nej a hlavně pohodové těhotenství. a ti větší ať nám krásne rostou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
1.2.19 22:31

@ivulka00 obdivuji Te! Musí to být někdy nápor takhle po sobě! :) Ale jsou nádherný na Te fotce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
2.2.19 11:03

@lucyne Ahojky :) obdivovat nemusíš :) sice je to občas šrumec, ale až na to nevyspání bych řekla, že mám víc času a líp všechno stíhám, než jen s jedním :) Děti jsou hodnější, když jsou spolu - Danielka podává Míšovi hračky, hladí ho, on se na ní směje a pozoruje, jak všude šmejdí a je spokojený :) Neměnila bych, i když - když Danielce nebylo ani 5 měsíců a já zjistila, že jsem těhotná, tak jsem z toho byla hodně překvapená, před narozením Danielky jsme totiž měli podanou žádost o adopci, jelikož podle lékařů nebyla šance na přirozené otěhotnění :) Teď už je Míšovi 5měsíců a nedokážu si představit, že bych byla znovu těhotná - Míša má ABKM a celý měsíc teď děti stonaly, tak toho bylo až nad hlavu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
2.2.19 11:49

@lucyne tak me se zase po potratu nedari a nedari:-( uz bych to aj brala. Kamoska za 2 mesice rodi (mely jsme termin den od sebe) a zatim nic :(

• Citovat
  • Upravit
2613
5.2.19 14:21

@ivulka00 Jo jo nemoci jsou hrůza! To známe.. minuly rok jsme byli úplně v klidu, snad jedna rýma a super. Ale letošní hrůza… :( Ale teď teda musím zaklepat … malému hrozne pomohl Glukanek a jsme už v klidu. Ale nemoci u nich snažím strašně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
5.2.19 14:22

@luccifera to mě mrzí :( Ale kamarádce to po potratu také neslo a teď mají krásnou holčičku :) Určitě to vyjde !!!! Moc moc přeji!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí