Termín porodu červenec 2017

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
467
6.11.16 19:09

@NikolV ahoj my to taky chceme říct na vánoce ale kdo ví zda to vydržíme no snad jo… Já mám mít TP 8.7 a k dr jdu zítra protože má pak 14 dní dovolenou :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
6.11.16 20:39

@NikolV Já to tedy hned vytroubila rodičům, ségře a kolegyni v práci. S přítelem jsme se domluvili, že to řeknu pouze mým rodičům, nakonec jsem dostala vynadáno, že jsem to řekla kolegyni, je pověrčivý a má strach, aby to nepřineslo smůlu. Úplně mě rozhodil, musím si teď na něco furt hledat výmluvy a dávat si pozor na pusu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.11.16 21:14

Uvidíme holky jak nám to půjde „tajit“ :D U první dcerky jsem taky hned běžela za mámou a vyslepičila to dvoum kamaradkám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Teď se zatím držím, už jsem to málem řekla sestře, ale ovládla jsem se :D ještě měsíc a půl, to dáme :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
6.11.16 21:47

Já to oznámím zbytku rodiny na vánoce, v práci nejspíš po vánocích, aby si za mě stačili najít solidní náhradu, popř. abych dotyčného mohla ještě sama zaškolit. :lol: Jen doufám, že mě pupek neprozradí, bude to celkem náročné :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
6.11.16 22:01

@Messyna @NikolV náročné to tedy bude ale to dáme holky… Příteli to řeknu zítra a rodině na vánoce jako dáreček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
7.11.16 00:11

@PetulkkaB jsem zvědavá, jestli už budeš mít zítra vidět :srdce: ať vím, jestli s ním můžu taky počítat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
7.11.16 08:14

@Messyna podle mě je ještě brzy ale uvidíme no… Ani dospat sem nemohla a to tam jdu až na půl 12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
11.11.16 07:38

Ahoj holky, můžu na kus řeči? ;) Taky mi vychází termín porodu na červenec - na 14.7. Mám za sebou na jaře ZT, takže jsem hned v pondělí běžela pro utrogestan. Na utz gestační váček velikostně odpovídal. Na srdíčko bylo brzy. Kontrola za dva týdny, tak se trochu klepu, aby tentokrát :srdce: bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
11.11.16 08:40

@Matahaari Ahoj, také jsem si pro něj šla, měla jsem ZT ještě před dcerou, ale i tak mi ho dr doporučila…uz jdu na kontrolu v pondělí, tak snad bude :srdce:
Všichni odtud jsou v soukromé skupince, odkaz máš na první stránce, tak se také přidej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
11.11.16 09:01

@NikolV Děkuji, do skupiny podám žádost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
16.11.16 22:51

těhulka

Pokud můžu, také se přidávám. 2 dny zpoždění a 3 pozitivní testy, tak bych řekla tak 4-5 tt. K doktorovi chci jít až tak kolem 7tt.je to mě druhé těhotenství, tentokrát plánované, tak si to zatím užívám. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
17.11.16 20:31

Holky poslete nekdo prosim primo odkaz..:) neumim tu skupinu najit:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
19.11.16 08:09

@viky23 ahoj..dneska jsem poslala treti zadost..tak snad to vyjde:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
19.11.16 08:49

Ja take podala zadost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
19.11.16 12:35

Ahoj holky, uz je nas ve sskupine hodne, dalsi zadosti neprijimam. Zkuste si udelaz vlastni novou skupink. Urcite vas jeste hodne tehulek bude. Nezlobte se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí