Poradna duly
Jana Čurdová
@NikolV ahoj my to taky chceme říct na vánoce ale kdo ví zda to vydržíme no snad jo… Já mám mít TP 8.7 a k dr jdu zítra protože má pak 14 dní dovolenou :-/
@NikolV Já to tedy hned vytroubila rodičům, ségře a kolegyni v práci. S přítelem jsme se domluvili, že to řeknu pouze mým rodičům, nakonec jsem dostala vynadáno, že jsem to řekla kolegyni, je pověrčivý a má strach, aby to nepřineslo smůlu. Úplně mě rozhodil, musím si teď na něco furt hledat výmluvy a dávat si pozor na pusu ![]()
Uvidíme holky jak nám to půjde „tajit“
U první dcerky jsem taky hned běžela za mámou a vyslepičila to dvoum kamaradkám
Teď se zatím držím, už jsem to málem řekla sestře, ale ovládla jsem se
ještě měsíc a půl, to dáme
![]()
Já to oznámím zbytku rodiny na vánoce, v práci nejspíš po vánocích, aby si za mě stačili najít solidní náhradu, popř. abych dotyčného mohla ještě sama zaškolit.
Jen doufám, že mě pupek neprozradí, bude to celkem náročné ![]()
@Messyna @NikolV náročné to tedy bude ale to dáme holky… Příteli to řeknu zítra a rodině na vánoce jako dáreček ![]()
@PetulkkaB jsem zvědavá, jestli už budeš mít zítra vidět
ať vím, jestli s ním můžu taky počítat ![]()
@Messyna podle mě je ještě brzy ale uvidíme no… Ani dospat sem nemohla a to tam jdu až na půl 12
Ahoj holky, můžu na kus řeči?
Taky mi vychází termín porodu na červenec - na 14.7. Mám za sebou na jaře ZT, takže jsem hned v pondělí běžela pro utrogestan. Na utz gestační váček velikostně odpovídal. Na srdíčko bylo brzy. Kontrola za dva týdny, tak se trochu klepu, aby tentokrát
bylo…
@Matahaari Ahoj, také jsem si pro něj šla, měla jsem ZT ještě před dcerou, ale i tak mi ho dr doporučila…uz jdu na kontrolu v pondělí, tak snad bude ![]()
Všichni odtud jsou v soukromé skupince, odkaz máš na první stránce, tak se také přidej ![]()
Pokud můžu, také se přidávám. 2 dny zpoždění a 3 pozitivní testy, tak bych řekla tak 4-5 tt. K doktorovi chci jít až tak kolem 7tt.je to mě druhé těhotenství, tentokrát plánované, tak si to zatím užívám. ![]()
Holky poslete nekdo prosim primo odkaz..:) neumim tu skupinu najit:-D
@viky23 ahoj..dneska jsem poslala treti zadost..tak snad to vyjde:)
Ahoj holky, uz je nas ve sskupine hodne, dalsi zadosti neprijimam. Zkuste si udelaz vlastni novou skupink. Urcite vas jeste hodne tehulek bude. Nezlobte se ![]()