Poradna duly
Jana Čurdová
@Kika118 taky jsem na tech 30 hledela s rozcarovanim
tak jsem zvedava, snad to pujde lepe a hlavne snad me nechaji rodit normalne. Ted pro zmenu strasi s vcestnou placentou, tak uvidim za tyden… ![]()
@nelamh a joo, tobe vlastne hrozi cisarem kvuli tem kyclim… takze porad nevis, jo? Ja dnes byla na kontrole. Tak cipek uz se hodne zkratil, ale porad zavreno
hele, tech 30cm mi prislo dost drastickych.. to snad ani nacvicit nejde
![]()
@Kika118 jj,kycle hrozi a ted se pridala ta deloha vespod
ale nepripoustim si to, trenovat budu dal. No hlavne si neumim predstavit tu detskou hlavicku nad 35 ![]()
Holky nebojte, mimi vyklouzne tak jak tak ![]()
Me dneska trapi regulerni poslicci, takze polehavam a chodim jen se najist nebo na wc.
Coz ono vyklouzne, to je jasny. Ale aby mi dole potom neco zbylo
poslickuju uz par tydnu, ale posledni dva dny je to vic a vic a nic moc prijemnyho teda, kdyz to vystreli az do zad
vcera jsme byli na otacku v CK a bud bude malej taky herec a nebo totalni kulturni barbar, protoze pulku predstaveni strasne, ale fakt strasne kopal. Mocak, zebra… bral to vsechno!
@Kika118 tak ty uz to mas za par ne? mne tam od rana skace jak na trampoline ![]()
@kikouš88 tp za 16dni. Ac bych to uz brala.. uz jen prerovnavam oblecky, oprasuju postylku.. jak mlsnej kocour doma lezu
ale dle doktora to zatim nevypada. Kdy ty mas termin? A @Lenicka95 ma nekdy ted uz?
@Kika118 ja mam termin 14.8.,ale tajne doufam, ze se bude chtit male ven trochu driv
uz je to narocny ten konec.. Ja zas menim oblecky v cem si malou dovezu domu
![]()
@kikouš88
taky to obcas vyndam, prohlidnu a sem tam neco vymenim
no jo… proste vylozene v ocekavani ![]()
@kikouš88 noo,to me zajima! Co mas pripraveno pro mimi na odjezd? Ja jsem sbalila dve varianty, bodycka a teplacky teplejsi a slabsi, ale v tech vedrech vaham… A oboji v 50, tak bevim, zda nevzir vetsi ![]()
@nelamh ja mam nejmensi vel 56. 50 bude mit hodne natesno si myslim, teda dle toho co mam doma ja, mala to oblika na panenky. Mam takove bodytilko a overalek nebo body s dlouhym rukavem a dupacky. jo a hackovanou cepicku a ponozky. Jeste mam v tasce takovou letni deku. Vedro byt muze, ale mimi maji radi teplo. Rozhodne ne kratky rukav si myslim.
@kikouš88 me to prijde mrnavy vsechno, az do velikosti 68
prave, ze vsechny holky v okoli odjizdeli v 50kach, ale je fakt, ze to nebyla zadna ctyrkilova miminka. Booze, uz to vidim, povezu pul satniku.
@nelamh oni jsou ty mimca takova gumova, lepsi je ho navlekat do vetsiho si myslim.68 uz je moc
to vyzkousej v porodnici a pak rekni tomu svymu zda ti ma dovezt vetsi nebo mensi ![]()
@kikouš88
a idealne mu reknu VYBER NECO
chudak, ani nevi, kde mame obleceni.