Poradna duly
Jana Čurdová
@kikouš88 joo to jsme se určitě potkali
přiteli je 23. Mě je dneska docela dobře, ráno jsem nakoupila a pak se stavila u kamarádky. Ted budu odpočívat, zkouknu Dr. House a Ordinaci a další den za námi
a zítra celý dopoledne nebude utíkat, jako vždy když je kontrola… ![]()
@Lenicka95
, holka ma nakonec antibiotika, tak pujdu sama.. To bude mit mimco super aktivni rodice a hlavne,,nad veci,, ![]()
@kikouš88 tak at se brzy uzdraví
občas mám obavy jestli všechno zvládnu, přes týden sama doma… jako moje mamka mi určitě pomůže, ale pak mi vadí když mi někdo do něčeho moc kecá, chtěla bych si na všechno přijít sama.
@Lenicka95 neboj,do toho se brzy dostanete a kazde mimi je jine takze ne vsechny rady ti k necemu budou ![]()
@kikouš88 přesně tak
koukám, že ostatní si už povídat s námi nechtějí ![]()
moc prace
vcera jsem se vyklizela v praci (12 krabic),jeste se z toho vzpamatovavam… A za 2 dny nastup na MD ![]()
Me uz ceka jen ten porod ![]()
@Lenicka95 vse ok, jen zkoukla malou rychle a sla jsem dom. Za dva tydny uz me ceka prvni monitor
co ty? Jsme ani nestihly poradne pokecat ![]()
@kikouš88 monitor OK, poloha OK, a dovnitř se mi nekoukala protože prý je to už zbytečný
jestli jsem otevřená tak už je to prý jedno
no a příští týden jdu do porodky, kvuli tomu že má tu dovču.
@Lenicka95 hlavne ze jinak vse ok.. no ja mam strach aby mi tentokrat nemuseli porod vyvolavat. Prvni jsem malem nedonosila, to by byla ironie docela
..no, jeste porad casu dost. Dneska byla sestricka pekne mrzuta coz?
@kikouš88 všechno bude dobrý
jo byla nějaká divná. Když mi natáčela monitor tak se tam rozcilovala, že furt zvonil telefon ![]()
@nelamh já chtěla trénovat s aniballem, ale nakonec to nechám osudu ![]()
@Lenicka95 jsem 37tt
ja vas jen nechtela vyrusovat pri domlouvani rande u dr.
kolik jsi ty, ze uz ti delala monitor? Muj ho dela az od 38tt sam a do porodky vubec neposila, vse si dela sam..
@nelamh ja jsem dnes prvne zacala s aniballem… ![]()