TP duben
- Otevřená skupina
Ahoj, hledám maminky z Plzně a okolí, co mají termín porodu v roce 2017. :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Měla, bylo mi celej den zle, sice jsem tolik nezvracela… ale byl to oukrop…
Tak to se máš, co bych za to dala ![]()
Já mám nahoře 7kg, zatim a čekam co přijde, zatim dle okolí mám malý bříško a jsem prej stejná, ale znáte to, ze zdvořilosti
?
Ráno jsem taky hubenější, večer najezená… tak to hned vyleze víc ![]()
A jak jste na tom s výbavičkou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007 s tím ránem jsem na tom úplně stejně, si kolikrát říkám jestli jsem těhotná a jen se mi to nezdálo, ale během dne už je to horší, hlavně postupně zjišťuju co mi všechno není
Holky chodíte nějak cvičit? nebo na nějaký předporodní kurzy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam ty brdo tak to nezavidim takovoi ranni nevolnost, tak hlavne ze uz je to lepsi
no a jinak s vybavickou zatim moc daleko nejsem..neco malo uz mam hlavne oblecky a zasoba plen z vanoc
a jinak spis tak koukam ale uz bych mela neco zacit nakupovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já už mám více méně všechno
Oblečení mám skoro všechno od známého. Kočárek už mám na skladě a jediné co chybí je natřít postýlku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4 joo s tim oblecenim je to sranda..prijde mi ze nosim dokola to same jak toho moc ve velkych velikostech nemam
..cvicit chodim pondelky do Nyran a uterky jsem chodila na tehotenskou jogu a ted chci prvni jit v utery na cviceni k asistentce monice na borech..jinak predporodni kurz jsem promeskala ten delsi na lochotine, tam uz je plno, tak jsme prihlaseny na maxilekci a ma byt nekdy v breznu..ty nekam chodis?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já právě chodím ty úterky k asistentce Monice
a je to super.. Ona toho hodně řekne i během cvičení, takže předporodní kurz není potřeba, a někdy v únoru bude dělat kurz kojení, tak na ten se chci přihlásit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé holky, ještě že tu jste.
Já s výbavičkou jsem tak na půl… ještě chybí kočárek, nejaká lékárna… no..vlastně krom kočárku pár drobností.
K asistentce Monice chci jít na předporodní za tich 500,– a chtěla jsem se s ní i poradit, ohledně kojení kdyby mi to náhodou nešlo v porodnici a nebyli ochotní ( jak jsem slyšela, že na šestinedělí to neni nic moc ) mi pomohla popř. přijela:) docela mi na tomhle záleží…
Cvičit do Ný? já tam bydlela vlastně tam mam naše ![]()
Já cvičim na Božkově do Těhulky, paní je fajn… ale je to takový lážo plážo… ikdyž poslendí dobou už tíha bříška byla znát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a taky nemam co nosit…
taham furt to samý dokola a dokupuju… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na ten předporodní bych taky chtěla k Monice, ale podle toho kdy to bude, ona ty kurzy má většinou 2 hodinový a od 5 a já mám vycházky do 7
Tak uvidíme. Minulý týden jsem musela jít koupit bundu, protože už žádnou svojí nedopnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam ty jsi z Nýřan jo? tak to je dobrý..já taky a mam tam rodiče a dojíždím tam každý den do práce, tak tam ty pondělky proto chodím cvičit.
To jsem taky koukala, že ta Monika má i zkrácený ten kurt (ten dvouměsíční mi přišel dlouhý), ale pak sem si zase říkala, že aspoň se trochu seznámím s tím prostředím na Lochotíně, když tam budu chtít rodit, tak zkusím asi ten kurz tam no..
Z toho kojení mám taky strach, to jsem slyšela, že moc v nemocnicích nápomocní nejsou
…taky mě zaujalo, že dělá Monika laktační poradkyni a i dojíždí, to je super no..
Tak to koukám, že jsem pěkně pozadu s výbavičkou..ale nějak jak chodím ještě do práce, tak přijdu a sem mrtvá, že už mě nebaví vůbec nic. Ale budu se na to muset vrhnout..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4
Ja si myslim, ze kdyby ti náhodou přišla kontrola, tak se s ní dá domluvit a napsala by ti, že jsi byla na rehabilitaci třeba, alespoň ta moje říkala, že se to tak dá..
@hade007
Nene, ten svět je ale malej
to se možná budeme znát ![]()
Jojo.. určitě chci mít nějakou laktační po ruce, nejvíc mam obavu, že se na nás vykašlou a já pak budu muset mít malou na UM…
Ta Monika se mi zdála fajn… co jsem tak četla.
Ještě máš čas, já spousty věcí dostala, jinak sem toho sama moc nekoupila, chystam se na to…
Já jsem teda asi od druhýho doma na rizikovým.. bylo mi dost špatně, a v práci jsem byla v kontaktu s lidma tak to nešlo..pak nějaký běžný komplikace, hematom, trvdnutí břicha… a už jsem zustala doma…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam to koukam ze je svet malej
ted uz bydlis v Plzni jo? Nechodis do nyran na gynekologii?
No urcite v porodnici moc nepomuzou s tim kojenim
to bude asi takovy nejhorsi no..tak snad se nam to nejak povede..ale co sem cetla tak i kdyz nekojily v porodnici holky tak pak treba po tydnu nebo dvou se jim to povedlo at s pomoci poradkyne a nebo psaly o nejakych homeopatikach na podporu laktace..
Ja jsem taky nejaky veci dostala, ale zacinam si pomalu delat srandu z toho ze a malym pujdu pesky z porodnice a bude pod bundou kdyz jeste nemame kocarek ani autosedacku
..ja cekam az skoncim v praci..od unora uz bych mela mit narok na md tak na to snad budu mit cas..spis si i rikam co vsechno bude potreba abych na neco nezapomnela a nebo nemela zbytecnosti.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo bydlim
už dýl…
Chodim ![]()
Jojo…ale chce to o tom něco vědět a mít případně nějakou tu laktační..což se budu snažit zajistit, ale doufám, že to ani nebude potřeba…
jo tak to by asi v porodnici docela koukali ![]()
Akorát s tím kočárkem… třeba v pLzni na Lochotíně jak je koloseum, tam mají super kočárky, supr servis, nechají ti ho tam do porodu na skladě..pak si ho jen vyzvedneš, ale co říkaly paní na krámu tak to chce měsíc předem, že je objednávají, záleží jaký asi:)
Já si udělala seznam, a budu si odškrtávat…
Zbytečný mi přijde kupovat všechno nový a nekupovat strašně moc věcí - těch nejmenších, bude to mimču stejně tak 14 dní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4 od kolika hodin chodiš na to cvičení u Moniky? mně nabízela od 15 nebo od 17h, ale pak psala, že to příští týden bude asi sloučené, že je dost holek nemocných.
@Michaela.kam jo na Lochotíne jsme se taky byli dívat, nakonec si asi budeme brát z Prahy ze špuntíka, ale objednanej ještě neni, to nám taky říkali, že cca měsíc no abychom počítali..
Jo pár seznamů už jsem si taky vytiskla ať seznam věcí do porodnice a nebo výbavičku no, tak to taky chci odškrtávat a dokupovat. No to určitě no, já teda zatim ty oblečky a tak mam všechno nový a to sem toho fakt koupila minimum - vše mi nakoupila mamina nebo babi, ty tím žijou
a babi se teď ještě dala i do pletení, takže toho bude hromada. Právě no u něčeho si říkám, aby mu to vůbec bylo, kdyby se náhodou narodil větší, tak ty uplně prťatý věci bude mít fakt chvilinku možná..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007 Já chodím v úterý ve 3, ale nic o sloučení neříkala ![]()
JInak já mám oblečení asi až od 56 a větší jen pár věcí mám 50. Když vidím jak z toho hrozně roste kamarádky malej co se narodil v listopadu
Mě už chybí jen taková ta základní kosmetika a pak doplnit lékárnu.
Jinak já kočárek vybírala v Rokycanech, protože jsem měla už vybranou značku a tu měli buď U Krtečka (kde teda mají strašný přístup k prodeji a navíc je to tam dražší) a nebo v Rokycanech U Vydrýska a tam je paní naprosto skvělá, se vším poradí. a Ceny ostatních věcí jsou taky dobrý. Takže jsme tam vzali kromě kočárku i matraci a peřinku
Jestli kupovat peřinku za 600 v Plzni a nebo za 400 tam, když jsou úplně stejný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Luci174 , 11.10.23 12:31
- Mt.Carmel , 13.11.20 23:46
- Ifanka4 , 18.6.20 08:27
- gigioo , 23.4.20 17:05
- Karolec89 , 17.11.18 20:39
- hade007 , 22.5.18 10:49
- Eva_Ryt , 6.5.18 00:04
- helen_7 , 21.3.18 12:05
- soniagomis , 15.2.18 22:38
- Sarijka , 29.10.17 00:01
- Madie , 8.9.17 16:52
- Hannelorre , 23.8.17 14:14
- Saaarkab , 24.7.17 20:10
- Michaela.kam , 31.5.17 13:50
- Tereza1002 , 27.4.17 06:38
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Jak dal naložit s kamaradky chovanim?
- 30.4.26 12:39
- JancaS84
- 13
Sílící test a negativní krev
- 30.4.26 11:56
- S2301
- 10
Televize - jakou koupit
- 30.4.26 11:33
- IcePlanet7
- 4
Ovulační test, má to tak být?
- 30.4.26 09:52
- Len nie
- 1
Bolest zubu po čištění kanálku - endodoncie
- 30.4.26 11:34
- ivašot.
- 4
Trápí mě hrozné úzkosti - co Vám pomáhá?
- 30.4.26 12:09
- lucad77
- 12
Autismus u batolat 2 roky
- 30.4.26 09:55
- Snopy123
- 14
Hemeroid - hrozně se stydím
- 30.4.26 08:57
- JancaS84
- 8
Selhání ledvin u kočky
- 29.4.26 22:55
- Hanča1234
- 4
Zkušenosti s Ovary Care - PCOS
- 29.4.26 22:22
- kudrata_indianka
- 3
Nové příspěvky
Doplatek alimentů - voják
- 30.4.26 12:47
- Anna766
- 219
Zlomený vnitřní i vnější kotník, operace,...
- JáDita
- 69
Raději víc času nebo peněz?
- KalamityJohn
- 47
Impulzivita a peníze: Jak řešit a vše...
- 30.4.26 12:46
- Anonymní
- 50
Nesouměrná vulva - kluci, řešíte to?
- 30.4.26 12:45
- My Melody
- 50
Milenky sem nová diskuze
- 30.4.26 12:42
- Fukitol
- 102242
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026