TP duben
- Otevřená skupina
Ahoj, hledám maminky z Plzně a okolí, co mají termín porodu v roce 2017. :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jsem to napsala špatně
roluje se děloha ne placenta
(to je tak když čtu milion článků a pak mám v tom hokej) Stačí srolovaný ručník nebo termofor. Rolování dělohy
My jsme s přítelem taky gurmáni
Takže on má momentálně solidární těhotenství
Přibral semnou
Ale není to na něm vidět jako na mě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007
Jo přesně, cvičení podle situace ![]()
a s kym si chodila civčit?
Taťka taky říkal, že malou pohlídá abych si mohla jít zacvičit, ne, že bych tomu neveřila, ale spíš se na to radši vyprdnu a budu s nima doma, nebo kdo ví, třeba budu štastná, že na chvilku vypadnu ![]()
Nejhroší je, že člověk zhubnout třeba zhubne, ale ta vyplandaná kůže a všechno okolo se chtě nechtě musi zpevnit cvičením… ani zdravá strava to nespraví…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam Té kůže se taky bojím, když vidím co mi toho vyrostlo, tak nechápu kam se to může ztratit ![]()
Tak přítel se teď tváří jako, že bude pomáhat, ale bojím se že pak to bude taková ta klasika co pozoruji všude… „Jsem unavený z práce, ty nemáš být z čeho unavená, jsi celý den doma na dovolené.“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no, neříkám, že trošku jsem se nad tou placentou pozastavila
ale vše vysvětleno ![]()
Ten muj taky se mnou přibral ale mě se líbí snad ještě víc
potom spolu zase budeme hubnout… ![]()
No nám taťka určitě pomůže když bude moct, ale časově náročná práce, plus ostatní věci okolo.. ze začátku to bude asi mazec ![]()
to mi připomíná to video jestli jste viděli, jak přijede manža domů, a slečna začne rozhazovat všude všude hračky, umaže dítě, sebe, televizi a přivítá ho se slovy…ani se neptej jaký jsme měla den..
tak si běž dát horkou vanu, díky to by mi bodlo…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam já jsem chodila cvičit do studio4ladies k Ivetě Zárubové (Vaverové)..no ten můj se právě toho trochu děsí, že by s ním zůstal sám, ale bude to chtít, aby si zvykli taky na sebe..hlavně se obává přebalování a toho,,smrádku,, prej bude všude jezdit za mnou ![]()
JoJoo to asi pak bejvá všude podobný, ty jsi na dovolené doma a já ten těžce pracující ![]()
Jo to video jsem viděla, to je vtipný ![]()
Máte těhotenský chutě jo? mně přijde, že jim všechno tak nějak co sem jedla i předtím, jen teda mám častěji hlad a ze začátku jsem musela hned skoro po probuzení něco sníst jinak mi bylo divně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo tak to nevim kdo ![]()
Tak ten muj je zlato, se nebojí ničeho…
naštěstí…
Nene jen ať si zvykne ať máš taky chvilku klídek ![]()
Já když ho ukazovala doma tak se smál, říká no jo, takhle to přesně je všude, herečky ![]()
Chutě… no začaly mi až poslední dobou a to jak kdy.
Zvýšila se mi rapidně chuť na sladký - na čokoládu, taky mam větší hlad, ale to je normální mimčo už si bere víc
Že bych ale plácala kyselý, sladky, slaný to ne… po obídku dezertíček ale musí bejt ![]()
Když mi bylo blbě tak sem musela jíst co hodinu, prostě něco do žaludku, prázdnej žlaudek = horor, mdloby, fuj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam ona to studio cvičení nemá extra dlouho a já dřív o tom taky nevěděla..je to ve staré škole.
Jo přesně, já si taky jenom myslím, že to je ta představa ze začátku, že moc obá nevíme do čeho jdeme a bude to o tom si hlavně na sebe zvyknout a zkoordinovat a ono to pak nějak snad půjde, až si to párkrát vyzkouší, tak to taky zmákne…jo to on by se zase nebál už malýmu kupovat lyže a vzít ho na hory, tak to se mu vždycky směju, že to si pár let ještě počká ![]()
jo to sladký to asi taky ted víc můžu no, to je pravda…to si ze mě taky dělá vždycky srandu ten můj jakto že prej nechci okurky se šlehačkou, když to se všude říká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007
To potom jo ![]()
Já si pořád představuju jak se budeme mazlit, až malá usne jak si uvařim uklidim, takový ty super fajnový procházky za sluníčka, jak přijde teťka vezme malou já si pujdu v klidu nakoupit. No a pak narazim na diskuzi jak totálně nezvládá dítě
tak si zase sednu na prdel… ![]()
to je ale hezký, mě to vždycky dojme( jsem teďka nějaká citlivka ) když začne povídat takový věci, ten muj nedávno jak se těší až bude s malou odhazovat snížek
![]()
Nenznám nikoho kdo by jedl takový kombinace… a sem ráda, že mě se to fakt netýká, už takhle mi přijde, že jim dost
snažim se teda jíst zdravě a prokládám to občas prasárnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam jo to má asi každá takový představy
..taky si říkam, jak budu stíhat všechno hezky a hladce…
Jo to taky povídal nedávno, jak napadlo hodně sněhu, že veme malýho a budou stavět sněhuláka a tak..tak to je hezký takový
..a taky má představy, že mu budeme chodit naproti do práce vždycky a na to se těší
..
mezi svátkama jsme někam jeli a viděla jsem nějakýho tatínka s kočárkem, tak mu říkám, noo za chvíli takhle budeš chodit i ty a on uplně cooo takhle sááám a já noo, abych se mohla třeba vyspat
..tak jsem na to zvědavá jak to bude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo.. pak přijde ta těžká realita
člověk s tim počítá, ale nějak si to nechce připustit, dokud nemusí ![]()
Mám malého brášku, bude mu šest, ale je to jako kdyby se narodil před rokem, maminu teda brutálně „prudil“ když už začal chodit a lézt tak mamině při vaření stahoval tepláky i s kalhotkama…
![]()
a teď je strašně zlatej.
joo to je fakt hezký, si pak člověk říká, jak je šťastnej, že má takovýho chlapa po boku.
Hele a zrovna to nebude ani třeba a tvoje mimčo bude jen chrnět a chrnět… pak budete chodit s taťkou spolu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam Třeba budeme mile překvapené a bude ta realita dobrá ![]()
Ty brdo, takhle malého brášku máš jo..to je pěkný..to viš jakmile pak začnou lézt, chodit a tak, tak to bude ještě náročnější, to už je jen tak někam nepoložíš a budeš muset se jim pořád věnovat no..
To jo no, jsem za něj ráda, i když občas si říkám, že teď budu mít druhé dítě, když mě občas štve jak si něco neuklidí a tak, ale to je asi všude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Viď, spokojený, štastný a veselý maminy ![]()
Jojo mamka se na „starý kolena“ rozhodla, že chce ještě jedno, aby nebylov baráku tak smutno, já vypadla celkem brzo a druhej brácha už je taky velkej ![]()
To né no, ale bude s nima větší sranda, jde s nima potom dělat víc aktivit, na to se těším.
Taky to bude asi stát víc nervů, ale to je zatím ve hvězdách ![]()
Jo no vousy na umyvadle splachuje snad každá… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak moje kamarádka první měsíc nedělala nic jiného než kojení, uspávání, přebalování, kojení, uspávání, přebalování
Ani se kolikrát neměla čas najíst, natož něco uvařit. Tak doufám, že se s tím popasuji lépe ![]()
Jinak jestli se chcete zasmát, tak jsem četla skvělou knížku. Prevítem snadno a rychle - Simon Brett… Je to psáno očima malého miminka, no a je to dost vtipný, jen se modlím, abych takové dítě neměla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4
Jo to slýchám od všech kamarádek ![]()
jinak…
DEN SEDMÝ
Z levé pŧlky hlavy mi slezly skoro všechny vlasy. Vypadám, jako bych měl prašivinu.
to je dobrý, našla jsem ji v PDF
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem se dočetla na nějakou třicátou stránku a už bych měla jít něco dělat, každopádně jsem se zasmála, ale nevim jestli to chci dočítat, mám z toho patřičnou obavu ![]()
To dítě je ďábel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Luci174 , 11.10.23 12:31
- Mt.Carmel , 13.11.20 23:46
- Ifanka4 , 18.6.20 08:27
- gigioo , 23.4.20 17:05
- Karolec89 , 17.11.18 20:39
- hade007 , 22.5.18 10:49
- Eva_Ryt , 6.5.18 00:04
- helen_7 , 21.3.18 12:05
- soniagomis , 15.2.18 22:38
- Sarijka , 29.10.17 00:01
- Madie , 8.9.17 16:52
- Hannelorre , 23.8.17 14:14
- Saaarkab , 24.7.17 20:10
- Michaela.kam , 31.5.17 13:50
- Tereza1002 , 27.4.17 06:38
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Těhotná přítelkyně mě přestala mít ráda
- 30.4.26 23:25
- Anonymní
- 7
Operacia septa v maternici
- 30.4.26 22:49
- Anonymní
- 2
Kolik peněz dát dítěti na internát
- 1.5.26 00:19
- lleennttiillkkaa
- 25
Hodnota HCG 9 den po KET
- 30.4.26 19:39
- Ilča1986
- 10
Když dítě nezvládá vyjmenovaná slova
- 1.5.26 00:32
- Černá Madonna
- 42
Sirup Ventolin u dětí – zkušenosti?
- 30.4.26 19:37
- Doctus
- 11
Jaké je to být v kavárně na plný úvazek?
- 30.4.26 18:45
- Jana6018
- 12
Pozor na firmu Auta Super
- 30.4.26 16:46
- Pitřice
- 5
Jak dál naložit s chováním kamarádky?
- 30.4.26 23:57
- SimiSima
- 25
Foto: Sílící test a negativní krev
- 30.4.26 15:39
- S2301
- 14
Nové příspěvky
Když dítě nezvládá vyjmenovaná slova
- 1.5.26 00:32
- Černá Madonna
- 42
Kolik peněz dát dítěti na internát
- 1.5.26 00:19
- lleennttiillkkaa
- 25
Změna práce – Jsem učitelka a chci dělat...
- 30.4.26 23:59
- Trojlístek
- 36
Milenky sem nová diskuze
- 30.4.26 23:59
- Pesimistaa
- 102358
Jak dál naložit s chováním kamarádky?
- 30.4.26 23:57
- SimiSima
- 25
IVF - ET/KET 2026