TP duben

• Otevřená skupina

Ahoj, hledám maminky z Plzně a okolí, co mají termín porodu v roce 2017. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
173
18.1.17 10:56

Jo holky všechno co jste řekly, jsem slyšela úplně to samý taky.
Proto volim Mulače, málo porodů, kamarádka co tam rodila, říkala, že v noci chodili se jí ptát jestli nechce mimčo pohlídat aby se vyspala… že super. Na druhou stranu jediný mínus jsou ty rodičky vedle, ale prej se tomu snaží vyvarovat když to jde…

ale tak co? se s druhou maminou vyhecujem ne? :D :D

Mamina když rodila třetí tak jela do porodnice a poslali jí domů, že ještě nerodí, přijela z nemocnice domů a praskla jí už voda tak jela zase zpátky, pak se jí teda omlouvali, že měla pravdu, a máma na to, rodim třetí dítě tak asi poznam kdy rodim ne? :D a to jela asi zrovna k Mulačům…:D ale jinak si na nic nestěžovala :)

Prostě nemyslet na to, říkat si, že to bude v pohodě tam a nebo tam a nepočítat rovnou, ze by mohlo bejt něco špatně :) když si vezmu všechny kamarádky s dětma kolem, tak všechny porodily v pohodě, někomů hůř někomu líp, ale mají děti zdravý a oni jsou taky ok, no ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
18.1.17 11:02

@hade007 Kamarádka v Praze právě ten poslední měsíc už nechodila na gynekologii, ale na vyšetření do nemocnice, tak nevím jak se to dělá tady… Fakt ještě nevím, možná to budu řešit až ve chvíli, kdy to na mě přijde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
18.1.17 11:13

Tak holky, rodíte dřív než já, dáte mi echo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
18.1.17 11:14

Tak já mám termín 31.3 :-D Takže je to jisté

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
18.1.17 11:34

@Ifanka4 no to něco včera ta Monika taky říkala, jako v tom smyslu, že to jde pak přejít přímo do péče nemocnice už před porodem na ty pravidelnější kontroly a že ani to pořád neznamená, že tam člověk rodit musí…ono tady asi muzes byt u sveho gynekologa az do konce, to jen asi kdyby bylo rizikovejší, tak možná, že už by si tě hlídala ta nemocnice, těžko říct…
Jo taky si říkám, že uvidím těsně před jedině..že třeba obvolam ty známý jestli nějaká neslouží a podle toho někam pojedu…nevim..achjo, to je zase brouk do hlavy :D

No mně by vcelku bylo jedno kde budu rodit, jestli je tam novější vybavení postele nebo starší, to si myslím, že mi v tu chvíli bude ale úplně jedno…ale takový to rozhodnutí, že půjdu tam a pak problém a budu si to vyčítat celej život že sem nešla jinam..ale které to rozhodnutí je to správné, tot otázka no…

No tak to já mam hned den po tobě (i když kdo vííí) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
18.1.17 11:38

@hade007 Právě, já mám furt takovej pocit, že to bude dřív :-D Taky se asi rozhodnu podle situace… Už se teda docela těším, až budu mít konec vycházek a budu na mateřské :-) Pak bych chtěla ty nemocnice nějak okouknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
18.1.17 12:11

@Ifanka4 To už budeš mít taky asi za chvíli nárok na mateřskou ne? mně to vychází asi od 4.2., tak to to máš asi o den dřív..ty vycházky to je naprd no :?
Já si ještě říkám, že když jsem přihlášená na ten maxikurz předporodní na lochotín, že se tam s těma porodníma asistentkama uvidím, tak si taky budu moct udělat na ně nějaký názor a budu to tam moct okouknout no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
18.1.17 12:16

Nu tak nám pak můžeš dávat info :-) Jak to tam vypadá a tak ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
18.1.17 12:32

Budeme čekat… :)
hele a mažete se a čim? já dvakrát denně… někdy to ošulim, ale strie mám už od puberty a to jsem jak byla vždycky jak lunt, tak tomu chci alespoň trochu pomoct, ale jak je v tom předpoklad tak je to na houby..asi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
18.1.17 12:34

@Michaela.kam J8 se mažu Elasti- Q (nebo jak se to jmenuje)… Ale taky nějaké drobné strie vidím… Někdo k tomu má prostě předpoklady, já jsem taky nejvíc měla 55 kg a strie jsem měla taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
18.1.17 12:42

Jinak od zítra je v lidlu akce na oblečení pro děti a mají i povlečení :-)
 http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
18.1.17 12:49

@Ifanka4
ten sem ted doplácala, měla sem doma snad všechno :D ja mažu i Kokosovým, hezky se vsákne a přije mi že až do večera sem taková promazaná :)

No tak zejtra letim ráno do Lidlu to je jasný :D prostěradla, ty kojící košilky i podprsenky vypadají dobře… :D ¨

Jo moje váha je tak těch 55… pak mam obdobíčka 58kg a ted jsem na 66 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
18.1.17 12:49

@Ifanka4
ten sem ted doplácala, měla sem doma snad všechno :D ja mažu i Kokosovým, hezky se vsákne a přije mi že až do večera sem taková promazaná :)

No tak zejtra letim ráno do Lidlu to je jasný :D prostěradla, ty kojící košilky i podprsenky vypadají dobře… :D ¨

Jo moje váha je tak těch 55… pak mam obdobíčka 58kg a ted jsem na 66 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
18.1.17 12:51

@Michaela.kam já se mažu jen takovým masážním olejem, to mi doporučila kámoška z manufaktury, že po tom vůbec nic neměla, že je hlavně důležitý, aby ta kůže byla vláčnější a nepopraskalo to tím no..já jsem teda na to trochu flink, takže jako snažím se jednou denně, občas den vynechám…a musim říct, že teda strie zatím nějak nemám (jen na prsou, ale to už mám z dřívějška, když začaly růst)

@Ifanka4 jojo už mám seznam pro co tam musím na sedmou nalétnout, doufám, že tam nebude moc frmol :D

A holky už jste nějak zkoumaly pediatry, kam mimča přihlásíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
18.1.17 12:54

@Michaela.kam Přesně toto mám taky v plánu kupovat a ještě peřinku, polštářek, povlečení a asi tu patchwork deku..tak sem na to zvědavá jak uspěju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny