TP duben
- Otevřená skupina
Ahoj, hledám maminky z Plzně a okolí, co mají termín porodu v roce 2017. :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@hade007
no… já se přiznám, že vždycky koukam na stránkách a hned mě to přestane bavit, radši trajdam dve hodiny po jednom krámě ![]()
jj taky mi odporučovali vzít dvoj a k tomu kvalitní vajíčko, většinou v tej troj stojí za houby, normy splňujou, ale s maxicosi se to nedá srovnat, ty jsou bohužel pěkně drahý, ale my ji nemáme novou, tak buď dostat od známých nebo bych se nebála zabrouzdat po nejakych miminazarech, prece jenom vajíčko je na chvilku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam jo to mě taky přestává bavit dlouho brouzdat, vždycky bych to nejradši objednala z toho prvního co vidím a už radši víc nehledala..ale pak mi to vždycky nedá, co když najdu hezčí, lepší, levnější…a je to…pak to dopadá tak, že nemam nic nakoupeno ![]()
to mám taky v plánu kouknout na nějaký bazárky na to vajíčko, ale nejdřív sem si chtěla aspon ten typ určit po čem vůbec koukat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proto já jsem začala vybírat kočárek jako první věc, protože jsem věděla, že svůj názor ještě ta 5× změním
Jinak máme taky dvojkombinaci, autosedačku máme Cybex. Fakt ty autosedačky co se běžně dávají do trojkombinací mi nepřijdou moc bezpečný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007 Jdeš dnes na to cvičení k Monice? Já jdu od tich 3. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4 Taky jsme kocarkem zacinali, ale dlouho nam trvalo nez sme vybrali
..na cybexy jsem taky koukala ale je asi 6 typu a vubec sem nemohla najit nejaky extra rozdily az na ceny…jaky typ jste vybrali vy?
Jojo jdu taky ale az od tich 5..ja bych to na treti mela knap..v praci koncim ve ctvrt na tri a nez se dostanu do plzne, tak bych musela hnat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4 tak jsem měla soukromou lekci
měly dorazit ještě dvě, ale nikdo jiný nedorazil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007 Ty ju tak to závidím
A jak jsi byla spokojená?
Jinak mi jsme autosedačku kupovali od známého, moc ji nepoužil, takže máme Cybex Atom 2…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4 Kolik bylo Vás? já myslela, že je to tam trochu větší, ale to je docela malá místnost
..jo bylo to fajn, nahlásila jsem se na další cvičení. Monika je moc příjemná, taková fajn…a cvíčo bylo taky super…jen mám nějakýho brouka v hlavě ohledně tý porodnice, na jednu stranu mi přijde, že mě dost lidí odrazuje od toho lochotína, že jinde je lepší přístup..já fakt nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007 píše:
@Michaela.kam jo to mě taky přestává bavit dlouho brouzdat, vždycky bych to nejradši objednala z toho prvního co vidím a už radši víc nehledala..ale pak mi to vždycky nedá, co když najdu hezčí, lepší, levnější…a je to…pak to dopadá tak, že nemam nic nakoupeno
to mám taky v plánu kouknout na nějaký bazárky na to vajíčko, ale nejdřív sem si chtěla aspon ten typ určit po čem vůbec koukat..
Jsem na tom stejně, řeknu si kašlu na to na jedný stránce to naházim do košíku a pak ty kráso to je raketa, nic počkam na peníze a objednam další měsíc… a tak to jde dokola
ale už budu muset, včera jsme byli v Ikee, ale odjela sems prázdnou. Chápete to z Ikei?
nic moc na mimča tam neměli a kupovat blbosti sem si zakázala…
![]()
Holky, já taky chtěla na Lochotín, ale jdu k Mulačům, i sama (pediatrička, myslím, že i PA) říkala, že by šla k nim. Všechny kamarádky co rodily u Mulačů byly spokojený, ty co rodily ve FA už tak spokojený nebyly… ale záleží to vše na směně, člověku doktorovi.
Do fakultky bych jela kdyby něco nebylo v pořádku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam jojo přesně, taky si říkam vždycky když po něčem koukám, že to pak vemu najednou, abych neplatila tolik poštovného, ale pak na tich strankach ani nekde vsechno neni…no je to boj
..v ikee jsem byla po Novém roce a taky teda nic moc sem tam nekoupila, mamina si tam vzala akorat matraci, co budou mít v Nýřanech v postýlce, ale já si nic nevybrala ![]()
Já fakt nevím no, hlavně já jsem v tutom taková zmanipulovatelná, že když někdo řekne nějaký názor, tak i když jsem byla pro to rozhodnutá, tak zase váhám..já chtěla hlavně ten Lochotín, že kdyby něco, tak prostě se hned postarají (i když kdo ví jak rychle by něco dělali), pak tchán tam má nějaký známý, tak že by se třeba jako zmínil, ale co mi to bude platný, když primář těžko bude u porodu, když bude vše probíhat v pohodě no…u Mulače zase dělá manželovo sestřenka porodní asistentku (a i ta Monika) a když si vybavim ty její story vždycky z porodů, tak se mi tam taky nechce a pak znam porodní asistentku ve Stodě - ta tak nenápadně mi naznačovala jít spíš tam, ale zase na dojezd už je to z Plzně docela kus no…takže v tom mam guláš ted.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007
Hele já zase slyšela, že když přijedeš na Locháč třeba v noci tak je tam jeden doktor.. a nemusí bejt ani atestovanej. Jo a co prej neni fakt dobrý jezdit rodit v pátek na Locháč ![]()
to je jediný co mě hlodá, že na Locháči mají všechno, hele ale stejně se užíráme tim, že čteme všemožný diskuze, a názory, stejně je to hlavně o štěstí na lidi… čas a tak..
dřív si to řekly ženský kde se potkaly na nákupu, udělaly si nejakej názor a vydaly se stejně do porodnice která je nejblíž… ![]()
to jenom tou dobou blbou řešíme kdejakou kravinu ![]()
a zrovna tak ty „story“ jsem slyšela i od Lochotína..vždycky někde něco uslyšíš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam já vim no, právě, že člověk akorát kouká na různý diskuze (kde mi teda spíš přijde, že se spíš píše ta recenze horší než nějaká lepší), to je jasný, že je to o lidech no, na locháči to je jak na běžícím pásu no..já si pak říkam zase, no copa já, odrodit to budu muset tam nebo tam, ale pak mě hlodá to co kdyby něco, tak hned můžou zasáhnout (ale no…)..zase ohledně toho kojení a tak tej pomoci, tak to spíš pomůžou kdekoliv jinde asi nez zrovna na tom locháči no..já fakt nevim..jedna strana rodiny mi přijde, že je pro lochotin jedine a zase od nas spís ten stod a tak..a já už se z toho asi zblázním ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007
Já jsem se ptala i Foura, ale chápu, že mi nechtěl říct ani to nebo to, hlavně mi nabízel natočení první doby porodní od Novy za 30 000 na Lochotíně
to jsem rovnou řekla, že jako fakt nechci bejt v televizi jak hekam..a za třicet si dneska pomalu nic nekoupíš.. a aby mě drbaly celý Nejřany néé děkujuuuu… ![]()
Nenabízel ti to taky? Kamarádce to taky nabízel ![]()
Hele ten Stod je teďka ale prej docela vyhlášenej
a hlavně sem o něm nic špatnýho teďka neslyšela, jen že je chválenej a hezky vybavenej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky jsem na tom úplně stejně, Monika právě říkala, že na Mulači mají tak 2 porody denně, když teda není nějaký špatný den
A že se jim pak lépe mohouvěnovat… Jen když je tich porodů víc, tak je blbí, že prý slyšíš tu rodičku od vedle… Takže taky váhám… Nevíte jestli se do té nemocnice musíte jít nějak předem nahlásit? Nebo je možné se rozhodnout až ve chvíli kdy to na nás přijde? Protože třeba v Praze v Motole už se kamarádka musela hlásit v nějakým 25tt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam no na to sem videla leták a i na cvičení v nýřanech o tom říkala, tak to sem teda taky říkala, že dekuju nechci
..budu mít co dělat sama se sebou natož ještě aby to vysílali v televizi teda…
jj o Stodě jsem slyšela no taky, ted přístí stredu tam mají nejaky den otevrenych dveri pro rodičky s primarem…a ze je to tam taky nove zrekonstruovany…
@Ifanka4 No přesně, zrovna včera ta Monika to říkala..tak sem říkala ten názor no ze sem chtela na lochac kvuli tomu kdyby neco a ona ze na to nesmim myslet, ze to se jim stalo loni asi jednou jen ze museli mimco prevazet na lochotin…
Já myslím že nemusís, nebo urcite ne na lochotin a myslim že ani do mulače…a ani ten stod se nemusí, to sem ted cetla na strankach…
to maji hlavně v Praze no, protoze tam je víc nášleh, tak kvuli kapacitám no..
Zrovna vcera mamina mluvila s nejakou kamaradkou a od ní nějaká známá, tak ji gynekolog řekl, at se zabalí a jede do porodnice, termín teda má az za tyden, ale že už to je prostě vidět, že bude rodit a tak ze ma mimco hodne, aby ji to asi dovyvolali..tak jela na locháč a tam jí poslali domů, že nic, že je čas ještě..tak jako čemu věřit, to bych se asi zbalila a jela v tu chvíli do jiný porodnice teda..nebo nevim…tak snad gynekolog to vidi a pozná jeslti už je čas nebo ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Luci174 , 11.10.23 12:31
- Mt.Carmel , 13.11.20 23:46
- Ifanka4 , 18.6.20 08:27
- gigioo , 23.4.20 17:05
- Karolec89 , 17.11.18 20:39
- hade007 , 22.5.18 10:49
- Eva_Ryt , 6.5.18 00:04
- helen_7 , 21.3.18 12:05
- soniagomis , 15.2.18 22:38
- Sarijka , 29.10.17 00:01
- Madie , 8.9.17 16:52
- Hannelorre , 23.8.17 14:14
- Saaarkab , 24.7.17 20:10
- Michaela.kam , 31.5.17 13:50
- Tereza1002 , 27.4.17 06:38
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Jaké je to být v kavárně na plný úvazek?
- 30.4.26 13:59
- Hanča1234
- 2
Pozor na firmu Auta Super
- 30.4.26 13:53
- Silverine247
- 3
Jak dál naložit s chováním kamarádky?
- 30.4.26 14:03
- vulpes
- 17
Foto: Sílící test a negativní krev
- 30.4.26 12:55
- Pitřice
- 11
Televize – jakou koupit?
- 30.4.26 13:01
- Anonymní
- 5
Ovulační test, má to tak být?
- 30.4.26 09:52
- Len nie
- 1
Bolest zubu po čištění kanálku - endodoncie
- 30.4.26 11:34
- ivašot.
- 4
Trápí mě hrozné úzkosti - co Vám pomáhá?
- 30.4.26 12:09
- lucad77
- 12
Autismus u batolat 2 roky
- 30.4.26 09:55
- Snopy123
- 14
Hemeroid - hrozně se stydím
- 30.4.26 08:57
- JancaS84
- 8
Nové příspěvky
Jaké máte povedené zážitky ze seznamky?
- 30.4.26 14:05
- Venetia
- 9932
Jak dál naložit s chováním kamarádky?
- 30.4.26 14:03
- vulpes
- 17
Milenky sem nová diskuze
- 30.4.26 14:02
- tess50
- 102268
Hra - jídlo podle abecedy
- 30.4.26 14:01
- Štěpínek1
- 58248
IVF - ET/KET 2026
- 30.4.26 14:00
- eM_00
- 4240
Jaké je to být v kavárně na plný úvazek?
- 30.4.26 13:59
- Hanča1234
- 2
Proč nemáte doma bidetovou spršku?
- 30.4.26 13:58
- Yasmina21
- 69
Doplatek alimentů - voják
- 30.4.26 13:58
- arinecka
- 227
Dárek pro přítele ke 40. narozeninám – tipy
- 30.4.26 13:57
- Anezka1990
- 12
Proč mám smíšené pocity z 3. dítěte (z 3....
- 30.4.26 13:55
- Ella865305
- 48