TP duben

• Otevřená skupina

Ahoj, hledám maminky z Plzně a okolí, co mají termín porodu v roce 2017. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
23.1.17 19:22

@Ifanka4 tak to je super..ja jdu pristi utery na kontrolu tak sem zvedava jestli uz se taky otocil..posledne ve 28tt byl jeste hlavou nahoru a vazil cca 1200g..no uz se to docela pronese :) jak casto musis chodit? Ja chodila jednou za mesic a asi az ten posledni mesic se chodi kazdy tyden, ale to si ted nejsem jista..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.1.17 07:54

@Ifanka4 tak nám dneska odpadlo cvíčo :( a to sem se těšila, že se protáhnu hezky :) já jsem ani nevěděla, že byla nemocná :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
24.1.17 10:09

@hade007 Mě nic o odpadnutí zatím nepřišlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.1.17 10:40

@Ifanka4 Ahaa..tak to je divný..mně přišla smska včera večer v osm (omlouvám se, jsem po nemoci a stále ještě nejsem fit na cvičení, tedy za týden. opatrujte se. s pozdravem Monika Plackova)…tak to jsem z toho jelen teda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
24.1.17 16:35

@hade007 Tak jsem se prošla :-D Opravdu je nemocná :-( Snad to bude příští týden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.1.17 16:52

@Ifanka4 jeej..ale je divny, ze ti taky nenapsala, jestli teda ma na tebe cislo..ale tak prochazka taky neni spatna :) bydlis na borech?..jo taky doufam, ze to bude..sice jsem byla vcera cvicit, ale na dnesek sem se tesila, ze se zase protáhnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
24.1.17 16:53

@hade007 Bydlím na Skvrňanech :-D Takže to byla spíš projížďka MHD :-D Prý si spletla číslo a místo mě to poslala úplně někomu jinému :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.1.17 18:58

@Ifanka4 ahaa, tak to je smula :?..no já si místo cvičení,,zatancovala,, s mopem po bytě :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
26.1.17 13:06

Děvčata přemýšlely jste některá o použití homeopatik u porodu? Já jsem teda úplný laik a nikdy jsem se o nic podobného nezajímala, ale teď jsem docela nahlodaná, že si sebou k porodu něco vezmu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
26.1.17 13:33

@Ifanka4 Já jsem slyšela akorát zatím o homeopatikách pro podporu kojení, to mi říkala kámoška, že jí k rozkojení fakt pomohly a že teď už by si je vzala i do porodnice na ten začátek, že si je pořídila až dýl až když byla doma a v porodnici se spíš trápila s tím kojením. O jiných jsem zatím nic moc nezkoušela..spíš jsem třeba četla, že doporučujou pít maliník před porodem, ale jestli to opravdu tak zabírá, to těžko říct, asi jak u koho :? jinak se v homeopatikách taky vůbec nevyznám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
26.1.17 15:52

Ahoj:)

Já se chystám pít maliník okolo toho 37-38 týdne, a četla jsem na stránkách o kojení také o nějakých bylinkách na podporu.

Až se k tomu dostanu a najdu ty bylinky tak je sem hodim.
Ivčo k porodu přímo na co?

Holky když chodíte cvičit k tej Monče ona co sem četla pokud sem to sprácně pochopila je ochotná přijet a pomoct s kojením? zeptali byste se jí na to?

děkuju :)

No a jak vám je? mě začala pěkně bolet stydká kost, paty… :D už to začíná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
26.1.17 20:38

Tak já si sebou chci k porodu určitě vzít bachovy esence, ty jsou na uklidnění (jak pro mě, tak hlavně pro přítele, aby nevyšiloval :-D ). Pak je i něco na bolest, ale to úplně nevím co… a Pak teda něco na podporu kojení…
Jinak maliník určitě budu také pít od nějakého toho 38 týdne, stejně dobré jako maliník je prý i lněné semínko.
@Michaela.kam Monika co vím, tak podle telefonické domluvi, tak jezdí a účtuje si asi 500 + dopravu, ale jesště jsem s ní o tom nemluvila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
27.1.17 06:37

@Michaela.kam já u Monči byla zatím jednou :D ale urcite bych se jí ráda na to taky zeptala, kdyby byl problem, jestli muzu zavolat a dorazila by nebo jak to funguje takhle..a myslím, že s tíma si problém mít nebude, spíš časově jestli toho nebude mít hodně, když má kurzy, práci a ještě takhle objíždí lidi no..tak snad by si chvilku našla..
Jinak mně je vcelku dobře pořád, už teda sem víc unavená a začínají mi bolet víc záda a takový to navlékání ponožek začíná být problém :D..a nohy jako celkove chodidla mi pobolívají pak večer, jak nosí větší váhu.. No v úterý jdu na kontrolu ke gynekologovi, tak sem zvědavá, kolik mi zase naváží..úplně se děsím :? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
27.1.17 10:41

@hade007 Tak já už se těším až bude malá venku, celé těhotenství mi skoro nic není a teď jako by se to chtělo nasčítet… Únava šílená (žehlení a ostatní práce musím dělat na několikrát). Ale nejhorší jsou večery, prostě neusnu a neusnu, každý večer je to kvůli něčemu jinému :-D Jednou je to tvrdé břicho, potom bolest hrudníku, syndrom neklidných nohou, pálení žáhy, bolesti zad :-D Prostě šťastná těhulka :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
27.1.17 11:51

@Ifanka4 @hade007
ty esence se dají koupít i v lékarně?:) zní to docela zajímavě :D

Děkuju za info, no.. neni to malo ve finále, ale než aby mi to narušilo kojení tak bych jí i brknkla, jestli by měla čas, ale ja doufám, že snad to nebude třeba.

ta únava je hrozná… večer ve vaně už trošku natékají kotníky, zvedání, když sedim dlouho tak záda… Žáha zatim vubec nic naštěstí :D

ještě chvilku a je to za náma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny