TP duben
- Otevřená skupina
Ahoj, hledám maminky z Plzně a okolí, co mají termín porodu v roce 2017. :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tak jsme se včera byli vyfotit
U té Mareškové a musím říct, že super… Neměli jsme žádnou představu, jaké fotky budeme chtít. Ona je ale fakt dobrá, protože říkala jak stát, stářit se a tak
(možná je to tak všude, já jsem u žádného fotografa nikdy nebyla
)
Každopádně už dnes máme nástřel fotek k vybírání a úpravě, takže je i velice rychlá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4 tak to je supeer
budete mít hezkou památku..já doufám, že nám taky něco vyjde, ale ještě čekáme než nám přiletí a domluvíme se s ní.
No já jinak doufala, že když bylo to chřipkové období, že jsem to ve zdraví přežila a ono poslední týden do mateřské, kdy jsem měla jít ještě dva dny do práce a marodím, to je pech :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007 Přítel teď byl taky nemocný, tak jsem preventivně pila tuny čaje s citronem, tak snad nic nechytnu.
Dnes jsem volala dětské doktorce, docela mě rozesmála. Vzala mě pod 2 podmínkama. Jedna je, že nebudu rodit doma a druhá je, že souhlasím s povinným očkováním. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4
Když jsem volala doktorce, tak mi řekla uplně to samé.
Jé..tak to je dobře, že jsi byla s focením spokojená… já právě, říkala, že asi nakonec nepůjdu a začíná mi to být líto, musim se ale rozhodnout rychle, než budu oteklá všude
tajně doufám, že ne…
hlavně nemam nic pořádnýho na sebe teďka…
![]()
Už máte sbalený tašky do porodky? už to máte za rohem tyjo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4 tak snad to nechytneš, já se toho ted nějak nemůžu zbavit :/ a to ještě potřebuju jít 2 dny v tomto týdnu do práce..
@Michaela.kam sbaleno ještě nemáám
snad už mám víceméně nakoupeno do porodnice, ale ještě to nemám zapakovaný..jo nějak se to začíná blížit..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007
a co nervozita stoupá? ![]()
já občas když vidím ty maminy s těma vyloženě uječenejma, rozmazlenýma dětma, co dělají hrozný sprasky kde se jim zlíbí tak ve mě projede takovej blbej pocit ![]()
ale co se týče porodu jsem fakt v klidu zatim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já už mám sbaleno, protože když čtu na facebooku, že holky co jsou ve stejném týdnu jako já už rodí a nebo jsou v nemocnici, protože to na ně přišlo dřív, tak jsem to raději už narvala do tašky.
JInak na porod se těším, protože vím, že pak už uvidím malou. ![]()
Včera jsem četla super článek, možná už jste ho taky viděly ![]()
http://prozeny.net/…te-prectete/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam joo tak na jednu stranu nervozita trochu je, spíš z takového toho neznáma jako kdy to přijde a průběh a pak abych všechno zvládla, ale snaží se na to tolik nemyslet, ono to nějak dopadne ![]()
@Ifanka4 jo to je pravda no, že tam už hromada holek má zabaleno a připraveno, ono teda spíš když vidím že jsou sotva třeba 20tt a už mají i postýlku připravenou s povlečením a perou oblečky, tak nevim jestli já jsem pozadu a nebo ony moc napřed ![]()
Tak to ti závidím, že se těšíš na porod, já se taky těším na malého, ale ne na to předtím teda ![]()
Jo to jsem taky zahlédla ten článek a ještě pak jeden na podobný způsob ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten článek je super, ale beru ho taky trošku s nadsázkou ![]()
Jsem ráda, že jsou možnosti jako elektrická odsávačka, nanny monitor..
My budeme kočárek vyzvedávat až budu v porodnici a postýlku muž taky prej postaví až budu tlačit ![]()
Já jsem asi blázen, ale na porod se docela těšim samo hlavně z důvodu, že budu mít maličkou u sebe, uvidíme jaký bude průběh ![]()
Jinak se vrátím zpátky k těm homeopatikům, paní na cvičení mi dala brožurku… a možná koupím tu arniku na hojení po porodu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007 Tak já už postýlku mám také složenou, protože jsme kvůli ní musela přešoupat půlku pokoje
Ale povlečení je ještě hezky ve skříni.
@Michaela.kam Tak já mám z homeopatik zatím jen elsemium sempervirens 15CH, ten je na nervy
a Sedatif, ten mám na spaní, ale zatím moc nezabírá
…a pak chci jen něco na rozkojení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
na rozkojení tady píšou ricinus communis 5ch, ty pořídím kdybych se nemohla rozkojit…
na spaní mi pomáhá meduňkovej čaj ![]()
Nejradši bych nakoupila všechny, ale to bysme asi neměli celej měsíc co jíst ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam Meduňkovej čaj piju taky, ale nějak to nefunguje… Zajímavé je, že se mi leží dobře, nikde mi nic netlačí nebo tak a nervy taky nemám, tak nevím proč nespím ![]()
Já jsem na tom podobně, taky bych toho nakoupila spousty a nejen homeopatika, ale různý olejíčky, aromaterapiový spreje a tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4 Jo to taky budeme muset trochu přesunout postel a počítač. stůl, aby sme tam dali postýlku a přebalovák..jen ještě pořád váhám, jestli dát postýlku spíš k oknu nebo úplně na druhou stranu ke dveřím..
Na ten ricinus sem taky koukala, to si asi taky pořídím, kdyby náhodou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007 My jsme púvodně chtěli postýlku k oknu, ale slyšela jsem, že by se na děti nemělo moc větrat a my v létě máme otevřené okno dokořán, takže postýlka šla také ke dveřím. Přebalovák jsme nakonec vyřešili tak, že máme klasickou skříňku a náš známý truhlář nám nahoru udělá dřevěnou desku s bočnicemi, protože ten molitanovej přebalovák je dost měkký..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4 Tak to joo..já nejdřív myslela taky dát raději ke dveřím, ale zase mi tam přijde větší tma a chladněji než u okna, kde je topení a zase u nás se tolik nevětrá no..záleží taky na jakej směr jsou okna, aby tam třeba nepražilo zase moc sluníčko…no asi to budeme muset ozkoušet co nám bude víc vyhovovat…
Jo to ono ty přebalováky taky prodávají, že se dá sundat ten hořejšek a je z toho komoda klasická, my nemáme právě žádnou takhle nízkou, tak to musíme pořídit i s tím rovnou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Luci174 , 11.10.23 12:31
- Mt.Carmel , 13.11.20 23:46
- Ifanka4 , 18.6.20 08:27
- gigioo , 23.4.20 17:05
- Karolec89 , 17.11.18 20:39
- hade007 , 22.5.18 10:49
- Eva_Ryt , 6.5.18 00:04
- helen_7 , 21.3.18 12:05
- soniagomis , 15.2.18 22:38
- Sarijka , 29.10.17 00:01
- Madie , 8.9.17 16:52
- Hannelorre , 23.8.17 14:14
- Saaarkab , 24.7.17 20:10
- Michaela.kam , 31.5.17 13:50
- Tereza1002 , 27.4.17 06:38
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Těhotná přítelkyně mě přestala mít ráda
- 30.4.26 23:25
- Anonymní
- 7
Operacia septa v maternici
- 30.4.26 22:49
- Anonymní
- 2
Kolik peněz dát dítěti na internát
- 30.4.26 22:15
- Kelsey1
- 24
Hodnota HCG 9 den po KET
- 30.4.26 19:39
- Ilča1986
- 10
Když dítě nezvládá vyjmenovaná slova
- 30.4.26 23:44
- Emka135
- 41
Sirup Ventolin u dětí – zkušenosti?
- 30.4.26 19:37
- Doctus
- 11
Jaké je to být v kavárně na plný úvazek?
- 30.4.26 18:45
- Jana6018
- 12
Pozor na firmu Auta Super
- 30.4.26 16:46
- Pitřice
- 5
Jak dál naložit s chováním kamarádky?
- 30.4.26 17:40
- Livi92
- 24
Foto: Sílící test a negativní krev