TP duben

• Otevřená skupina

Ahoj, hledám maminky z Plzně a okolí, co mají termín porodu v roce 2017. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
7.3.17 13:47

@Ifanka4 přesně no..jaro se blíží a to se rodí mládata, tak i vím miminek :)
Jo tak to je pěkný..ale je pravda, že když jsme ještě měli pejska a bydlela sem u našich, tak když se jelo na dovolenou a hlídala babi pejska, tak normálně začala simulovat a pajdat, že s ní babi jela k veterináři co s ní je a ta řekla, že nic, prostě se jí stýskalo :)..
Joo taky se chystám na cvíčo..vazy bolí jo..no já spíš začínám mít bolesti v kříži, to sem předtím vůbec neměla a je to čím dál horší.
Dnes u doktora jsme byli úspěšný, naštěstí vše vyšlo dobře..jen se začínám čím dál víc bát porodu, jelikož má malej uz 2840g, za týden nabral 240g, což by znamenalo, že bude mít 3800-4000g..auuu :D..tak doufam, že ty jeho výpočty nejsou tak přesný a nebude mít tolik, jinak ho ven nedostanu teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
8.3.17 08:33

@Ifanka4 Tak jsem si včera večer dala prvně nabobtnat ty lněná semínka - pak jak začal vznikat ten sliz, tak jsem si trochu zkusila dát, tak jako nic extra dobrého no, ale trochu sem jich snědla na zkoušku. A dneska jsem si to dala do mixeru a rozmixovala a přidala do kaše k snídani a to už je teda lepší k jídlu :D snad to takhle v tom bude mít taky nějaký účinek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
8.3.17 09:06

@hade007 Já myslím, že je asi jedno jakým stylem se to jí…teda doufám :-) Protože já to jím s tím jogurtem. Do jaké kaše jsi to dala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
8.3.17 09:34

@Ifanka4 kolik lžiček si toho dáváš do jogurtu? Já si dala dvě a trochu cítím, že mi to tlačí v žaludku, tak jestli jsem si toho nevzala moc :?
Já si často po ránu dělám buď rýžovo pohankovou kaši v mléce nebo teď jsem měla ovesnou, do toho si dám chia semínka a nechám to lehce povařit, na to si pak dám banán, mandle, případně javorový sirup a tak..a ted jsem si ještě do toho právě dala ty dvě lžičky rozmixovaných semínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
8.3.17 09:36

@hade007 To zní dobře :-) Já si dávám taky tak 2 lžičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
9.3.17 10:13

@Ifanka4 už jsi někde narazila na ten Perlan tady v Plzni nebo to budeš objednávat?..já koukala, že jsou i jako menší balení, že bych to ze začátku třeba ozkoušela a když by to vyhovovalo, tak pak pořídila víc, ale zatím jsem to viděla jen na netu ale s poštovným no..olejíček k tomu budeš dávat toho Medvídka?
https://www.lenkabrunova.cz/…e-velikosti/
tady jsem koukala, že má ten perlan ve dvou velikostech a i tam prodává toho medvídka a i ten ředící rozprašovač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
9.3.17 10:56

@hade007 V Plzni jsem ho taky nikde neviděla :-( Já chci vzít ten větší za tich necelých 500,– Když se to dá využít i na úklid :-)
Jinak olejíček jsem ještě moc nezkoumala, líbil by se mi od Nobilis Tilia hydrofilní, ale ještě nevím
Nobilis Tilia
Zatím jsem hledala nějaký eshop kde by měli jak perlan tak ještě sháním Polohovací válečky (abych nemusela platit poštovné 2×), ale žádný eshop jsem nenašla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
9.3.17 10:58

Ten medvídek nevypadá špatně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
9.3.17 11:35

@Ifanka4 ahaa..tak to jo..no právě to poštovný je takový pitomý, nikde se nedá sehnat všechno za jedno a pak to akorát naskakuje zase ty ceny..odkud bys chtěla brát ten perlan, z toho feeda jak jsi posílala předtím? mně by se líbilo to taky objednat najednou na jedné stránce no, tak se asi ještě porozhlédnu. Kdybys narazila na nějakou stránku, kde to třeba dobře vychází, tak dej vědět :)
Případně kdybys chtěla, tak to můžeme spojit pak tu objednávku někde, když by nám to oboum vyhovovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
9.3.17 18:00

@hade007 Ať koukám jak koukám, tak jedinej eshop kde prodávají nějaký olejíček a perlan, tak je ten co jsi našla ty :-D Prostě buď mají to a nebo to…Takže to asi objednám tam a polohovací válečky koupím v Plzni ve zdravotnických potřebách…
Jinak od včera mám teda poslíčky snad pořád…do toho se malá pořád hýbe :-D a řekla bych, že už ji cejtím hodně dole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.3.17 07:40

@Ifanka4 já jsem včera už pak nestihla kouknout jinam…
ty jo fakt poslíčky jo? já mam strach, abych to vůbec poznala :?..to já mam spíš malýho pořád nahoře, vůbec mi nepřijde, že by břicho začalo klesat nebo něco..a i posledně doktor říkal, že zatím není tolik natlačený dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
10.3.17 10:12

Teď jsem dorazila od doktorky a jsem dle ultrazvuku jsem o týden víc… Doktorka mi brala výtěry na streptokoka a zhrozila se, že už mám hlavičku sestouplou úplně dole. Máme prý 3200g, takže žádnej drobek :-D a když se semnou loučila, tak říkala: „Snad se uvidíme příští týden.“ :-D
Poslíčky jsou v pohodě, je to jen pár sekund a fakt bolest jako při menstruaci… Porodní asi budou o hodně bolestivější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.3.17 10:31

@Ifanka4 nooo pěkny, ty si teď 37tt nebo už 38tt? ty brďo, tak to to asi budete mít dříve porod..já bych teda byla taky radši, kdyby to bylo dřív než přenášet. Tak to už má pěknou váhu, my taky mít drobka nebudeme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
10.3.17 10:34

@hade007 Podle menstruace jsem přesně dnes 37tt a dle dnešního ultrazvuku 37+5tt (37+5 je více méně 38tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.3.17 10:41

@Ifanka4 já jsem dneska 36+6tt podle MS, ale podle ultrazvuku už je to taky víc, akorát u nás se to moc netváří na dřívější porod. Už jsi měla i ozvy na monitoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny