TP duben

• Otevřená skupina

Ahoj, hledám maminky z Plzně a okolí, co mají termín porodu v roce 2017. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
173
17.3.17 13:29

@hade007 @Ifanka4
já chtěla prve vystuženou..a tu tam neměli, musim asi do HM nebo nekam..zase je mi líto za ní dávat 500,– když v Lidlu byly za pár kaček… jsem blbá měla sem si jí tenkrát vzít.

Hade007 Třeba ne hele, vem si kolik necháš v porodnici, při kojení, spíš si myslim, že horší než to shodit je to zpevnit :D Z toho ja mám větší strach, že se nezbavim celulitidy :roll:

No… ale zase se vám třeba líp připraví porodní cesty a půjde to líp :D ja jsem nevedela, že to lněný semínko je k porodu a jedla sem ho celkem pravidelne s jogurtem kvuli zažívání :D

:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
17.3.17 13:41

@Michaela.kam V HMMMM jsem byla několikrát, ale nikdy jsem žádnou podprsenku nesehnala :-( Já mám tu jednu vyztuženou z lidlu, teď ty 2 nevyztužený a pak pár sportovních, který se dají taky kdyžtak použít, tak snad to bude pro začátek stačit…
Doktorka mi řekla, že bych mohla v porodnici dobrejch 7-9 kilo nechat… Tak snad… no doma pak začnu procvičovat to pánevní dno a počítám, že někdy v červnu bych mohla začít cvičit… Ono hodně udělají jen ty pravidelné procházky z kočárkem…teď už moc na procházky nechodím, buď mi bolí bok jak mi táhnou vazy a nebo jsem za chvíli unavená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
17.3.17 13:49

@Ifanka4
Jo.. no ja když na ně koukala v HM tak mi prišly blbý..ale budu muset ještě nějakou sehnat, dokoupit se dá vždycky, že jo…

Já doufám, že minimálne 8kg tam necham, ale jelikož nemam moc otoky (zatim) si myslim, ze v sobe moc vody nemam tudíž je to spíš tuk :D

taky to cvičení plánuji takhle, procházky udělají dost, chůze je přece nejlepší pohyb.. na shazování a celulitidu…a pak nejaky CORE cviky na zpevnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
20.3.17 09:57

Tak od pátku si dávám každý den opravdu horkou sprchu (že se i bojim, abych malou neuvařila :-D)… Ale ona bude asi po mě, že má tu teplou vodu ráda :-D dokonce jsme vyzkoušeli i ten sex a včera jsem pustila přítele i na pivo (jak se říká, že zákon schválnosti funguje, že když bude přítel pít, tak to určitě přijde) a nic… Poslíčky mám sice jak blázen, břicho mi bolí fakt jak kdybych měla každou chvíli dostat menstruaci, ale malé se ven prostě nechce :-D Asi bude mamánek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
20.3.17 12:02

@Ifanka4 To víš malá se musí pořádně zkrášlit než půjde ven :)..noo tak to u mě asi taky teplá voda zabírat nebude, já se jedině koupu v teplé a to bude mít malej určitě po mně :D..tak nic nezabralo jo..já si minulý týden z toho mýho taky dělala srandu, měli nějakou akci z práce večer a on moc nikam takhle nechodí pít a stačí mu jedno pivo a je skoro opilej :D..tak sem mu říkala, aby to zrovna na mě nepřišlo a nemusela sem pro něj zajet autem a rovnou nás všechny neodvézt do porodnice :D..Já ty jo snad asi poslíčky ještě neměla nebo nevim jestli to poznam vůbec, zatím jsem žádný bolesti podobný menstruaci neměla :? jen mě teď poslední tři dny děsně bolí kříž, že už je to večer fakt nesnesitelný, ale jinak nic..jakoby se ještě vůbec nechystal..tak budu mít taky dalšího mamánka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
21.3.17 12:06

Ahoj holky, tak my uz to mame za sebou, bylo to teda hodne rychle, rodili jsme v ordinaci gynekologa, ani by nas rychla nestihla odvezt do porodnice, kdyz jsem tam dorazila tak uz jsem byla otevrena na 8cm..no vse bylo za 3,5hod..ted uz lezime na lochotine..malej je kus chlapa, ma 3830g a 51cm..na to ze mel mit ted tak 3300g tak to byl nejakej divnej odhad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
21.3.17 12:46

@hade007 Tak to obrovská gratulace, hlavně ať je malej zdravej :-)
Tak to je sen každé prvorodičky (odrodit za 3,5 hodiny). Tak to jsi měla štěstí, že jsi šla k doktoru :-) Malej je teda macík :-) Tak to buď ráda, že nechtěl vydržet do termínu ;-)
Teď se musím smát té tvé větě: „jakoby se ještě vůbec nechystal.“ :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
21.3.17 19:17

@Ifanka4 dekujeme :) jo no fakt to bylo asi rychly no i kdyz v tu chvili ti to prijde nekonecny :D no prej rikal doktor ze priste ne k nemu ale rovnou do porodnice..ja hlavne cekala ze treba ty vody bude vic a jak sem se asi bala co to bude za bolesti velky, tak mi to asi celou dobu doma prislo jako nic a cekala sem neco vic..no ale fakt mi neprislo ze uz by to melo prijit..akorat ten kriz par dni bolel ale jinak nic..jeste vcera od 5-6 vecer sem byla cvicit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
21.3.17 19:33

@hade007 Takže ti praskla voda a začali kontrakce a tak jsi šla k doktoru? Jinak na kontroly chodíš v úterý ne?
Ono se říká, že ať byl porod jakýkoliv, tak jakmile spatříš svoje dítě, tak na vše zapomeneš :-)
Každopádně ti závidim ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
21.3.17 19:58

@Ifanka4 jojo presne tak..ja mela mit kontrolu i tak prave u doktora tak sem si rikala ze se mrkne co a jak kdyz tam stejne mam jit a ono uz sem byla otevrena na 8cm ????..tak uz by se nestihlo ani dojet do porodnice no..jo tak to je pravda ze pak hned to skoro odezdi, je neprijemna jeste ta placenta a musel me teda i sit…ale snad zitra uz to bude lepsi tak trochu to poboliva no..malyho ale u sebe nemam :? Ted ho davali na jip na pozorovani, neco se jim nezdalo s jednou plici asi jak to bylo rychly no..tak vic asi budeme vedet az zitra..tak mam strach z toho aby slo pak kojeni no :?..no ale neprekvapuje me to..my vzdycky mame neco extra mi prijde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
21.3.17 20:31

@hade007
Tak to si byla ty??? :D
no to si děláš srandu, dneska to bylo hlavní téma dne, že Four tam někoho odrodil, kamarádka si dělala srandu, že přijde na kontrolu s taškama, že chce taky :D

Ježiš tak moc gratuluju!!! hlavně ať je maličkej brzy v pořádku a ty se brzy zotavíš.

To mi spadla brada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
21.3.17 20:49

@Michaela.kam jojo to sem byla jaa :D sme slavny :D uz o nas psali na krimi plzen..no chudak four, se z toho asi bude chvili vzpamatovavat..jo no asi se o nas bude chvili povidat kort v nyranech :D..sem mu asi trochu udelala skluz s pacientkama :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
21.3.17 20:58

@hade007
no to teda jste :D
to už jsem četla taky :D Jako… zajímalo by mě jestli budeš taková raritka, ale to se asi jen tak nestává :D

Jo… to říkala dneska máma taky, že si holky asi chvilku počkaly, ale mě od tamtud taky vezla mamka do nemocnice, taky se mnou něco „operoval“ na křesle, docela mazec.

Chudáku, to musel bejt docela mazec rodit u něj..
Hlavně, že to dobře dopadlo :)

Jo to víš, ženský si stěžovaly, že se k fourovi nemohly dovolat, co se jako děje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
21.3.17 21:06

@Michaela.kam no rikal ze v ordinaci jeste nerodil no :D tak nastesti on to tam ma suprove zarizeny a deti rodi ve stode, tak lepsi tam nez cestou v sanitce :D no bylo to neco i kdyz v tu chvili je ti asi jedno kde to je no..spia to obecenstvo :D asi 4 chlapi ze sanity, doktor, sestra, moje mamina a ten muj to stihnul tak tak na poslednich par zatlaceni..to verim no ze se asi vsichni divili co se deje a ze sem musela i chudaky zensky tam vystrasit…
No prosimte ty si od foura tak jela do nemocnice jo a vsechno dobry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
21.3.17 21:28

@hade007
No vidíš… tebe si bude pamatovat celej život :D Jo to jsem říkala, že kdyby to na mě přislo ve čtvrtek tak klidne jedu do Stoda, aby mě odrodil on, je to fakt kapacita a nebála bych se mu svěřit, ještě, že máme šikovnýho gyndaře :D

si to měla s plnou parádou, čoveče…
Spíš byly zvědavý asi, muselo to bejt napínavý i pro ně :D

Jako kdysi… praskla mi cysta vevnitř a dost jsem krvácela, jenže sem se nejvíc rozkrvácela když sen se u něj svlíkla… musel mi to zastavit, takže trochu divadlo v ordinaci no..
ale naštěstí vše ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny