TP duben

• Otevřená skupina

Ahoj, hledám maminky z Plzně a okolí, co mají termín porodu v roce 2017. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
31.5.17 13:35

@Michaela.kam Jo to je taky pravda no, co člověk to jinej názor na to, jako mně se to vždycky zdá taky brzo, ale když proste vidim jak strká ruku do pusy a nebo moji jak uplne cumlá, tak ho přiložim a pije no..ze začátku jsem ty rozestupy se snažila držet, ale ted posledni dobou je to častěji no, i když sem mu zvýšila dávku, tak to zase nevypije, protože je to moc najednou..ty jo stálo to asi kolem 200, 250kč, ted přesne nevím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
7.6.17 13:04

@hade007 Tak já dávám čajík normálně z lahvičky. Ona stejně najednou moc nevypije, jak jí nechutná :-D Doktorka mi říkala, že když jsou tyhle vedra, tak ten čajík dávat, aby se malá nedehydrovala. Což jsem poznala, protože vůbec nečůrala.. Takže když jsou ty velký horka, tak přidáváme čajík, ale jestli za den vypije tak 20-30 ml, tak je to hodně.
Jinak už nenosíme čepičku a koukáme po nějakém kloboučku, protože se malá hrozně potí…Ale sehnat klobouček na malé mimčo je nadlidský úkon. V celé Plzni jsem ho sehnala až v Centrumu na Doubravce, ale vzhledově hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
7.6.17 13:18

@Ifanka4 tak to jo, ja aych treba do nej nenalila toho caje moc :D to my curame o sto sest, ale kakani je horsi a kdyz jednou za dva dny tak to stoji za to :D my uz taky ve vedrech nosili kloboucek, mame z kiku takovej kostkovanej, nic jineho jsem taky mic nevidela :? Jeste bych chtela nejakej cistej jednobarevnej a nemuzu najit nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
8.6.17 10:18

@hade007 Tak teď jsem koukala, že při nejhorším koupím malé kšiltovku :-) V Little Angel v Galerii Slovany je mají :-) Od tamtud máme šátek :-D Malá v tom vypadá jako uklízečka :-D
Little Angel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
9.6.17 13:27

@Ifanka4 ahaa, tam jsem jeste nebyla.. Jee to je peknyy, mala je roztomila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
29.6.17 09:22

@Ifanka4 Ahoj tak jak se máte? co malá, roste jako z vody co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
29.6.17 13:08

@hade007 Ahoj, máme se krásně, malá roste víc jak z vody :-D Už jsme vyrostli z pár oblečků a ponožek :-D
Teď jsme odjeli k rodičům na venkov na měsíc, tak si užijeme doufám hezkého počasí (zatím to tak nevypadá :-D)
A jak se máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
29.6.17 21:14

@Ifanka4 jo je to něco jak už jsou veliký, malej už má 7100g, tak už se docela pronesu a 63,5cm.. :)..tak vy jste vyrazili takhle na mesic na dovcu, to je pěknýý, to si rodiče užijou aspon poradne vnučku vid :) my jo dobrýý, už je to teda mnohem lepší než ty začátky, je to větší sranda, jak se směje a hraje si a tak jak vidim ty pokroky to je super, ale pak si říkam ty jo kde je to moje malinký miminkoo :D..My pristi tyden pojedeme na dovcu na Lipno od stredy do nedele, tak snad nebude taky prset a zvladnem to tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
2.7.17 10:22

@hade007 My deme v pátek na další očkování, tak jsem zvědavá kolik budeme vážit, taky už je pěkně těžká :-)
Ty pokroky jsou fakt mazec :-) Už strašně ráda leží na bříšku a rozhlíží se. Pak to přetáčení ze strany na stranu :-) Akorát si tam občas zapomene ručičku a pak řve, že je to nejde :-D
Nu počasí je zatim teda dost hnusný, ani na procházky moc nechodíme, je tady hroznej vítr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
9.8.17 12:53

Ahoj holky, tak jak se máte? Co dělají za pokroky vaše dítka?
My už se otáčíme na bříško z obou stran a vůbec nechceme ležet ale jen sedět a nebo se nosit, aby jsme si mohli vše prohlížet. Zuby zatím nemáme :-) i když se je teda prstíkama snažíme hledat :-D A dnes jsme začali s příkrmama, mrkvička a brambor a moc jí to chutnalo. A příští týden nám budou konečně dávat náušničky, tak už se mi nebudou lidi ptát co to je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
9.8.17 13:18

@Ifanka4 ahooj :) my jsme ted na dovce v Italii akorat a je to neskutecny jaky dela pokroky, taky se pretacime na brisko, ale nejvic se nam libi jedna strana a zpet ma zada spis jen nechtene :D taky neradi lezime, nejlepe se chovat a vsude koukat :D zvedavky maly :D zoubky taky zatim nic, ale ruce sou tam vecne narvany :lol: je uz jste zacaly papkat jo, my taky meli, ale tim ze sme jeli pryc, tak dr rikala at pockame, tak zacneme zkouset az se vratime domu, sem na to zvedavaa :D uz jste poridili nejakou zidlicku polohovaci na jidlo nebo zatim ne?.. Jo nam taky porad rikaji ze je to holcicka.. Jako nechapuu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
15.8.17 13:57

@hade007 Tak malá zatím papá v lehátku, ještě sama nesedí, takže židličku zatím nee… Ale večer se jí nechce papat s lžičkou, tak musíme koupit savičku na kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
15.8.17 14:02

@Ifanka4 Jasnýý, ja myslela nejakou polohovací pro ty co jeste nesedí právě :)..my zkusili v nedeli poprvy mrkvicku domaci a teda moc mu to nejede, vsechno vystrkal jazykem ven :D a dneska batat a to bylo o malilinko lepsi, ale porad nic moc teda..malej to šlo hned dobře papat jo? a davas domaci nebo kupovane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
15.8.17 17:00

Tak ona taky ze začátku vystrkovala jazyk, protože neví co s ním má dělat. Ale i tím vystrkováním nějakou část spapá. Dělám domácí, tak když jsem s ní celý den doma, tak mi přijde zbytečné to kupovat.Jen teda večer dělám kašičku kupovanou, která se míchá přímo s kojeneckým mlíčkem.
Doktorka říkala, že nejlepší je začít brambor + mrkev a pak postupně přidávat další druhy zeleniny… A příští týden začneme dávat ovoce. a pak piškoty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
24.10.17 09:59

Ahoj děvčata :-) Tak jak vaše dítka? Naše malá má víc jak v půli roce 8,5 kg :-) A plazí se o 106. Takže vše máme nahoře, každý den vytírám :-D a přesto pořád musím koukat aby mi někam nevlezla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny