TP duben

• Otevřená skupina

Ahoj, hledám maminky z Plzně a okolí, co mají termín porodu v roce 2017. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
158
24.10.17 10:21

@Ifanka4 ahooj :) nam bylo v sobotu 7mesicu a mame kolem 9kg..ty brdo tak to je ciperka ???? malej se taky snazi, ale zatim jen tak po okoli hraci deky, moc daleko jeste neleze, obcas ho neco zaujme, tak se doplazi a tam pak se zasekne a dal nejde ????
Joo taky jsem si ted prala k narozeninam robota na vysavani, uz mi ten prach porad na zemi stval a kort kdyz se zacal pohybovat malej.. Jinak no je to divoch, ale tak to leti ty jo.. A jak mala papaa, mne porad prijde, ze mu to az tak nejede, porad je to mlickolabuznik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
24.10.17 11:20

@hade007 Tak malá dokud byla jen na dečce, tak nelezla, protože si ji nahňoucala pod sebe. Ale jakmile se dostala na plovoucí podlahu, tak se to hned nauila, teď už jde trochu i na kolínka, tak jsem na ní zvědav.
Ráno akorát nechce papat ovoce, jinak už jí oběd (rýže, těstoviny, zelenina, maso,…) svačinka jogurt, ale jen ovocný, bílej jsem do ní prostě nedostala. A mlíčko papá vlastně jen ráno ve 4 hodiny, jinak už ne :-)
Robotický vysavač? Tak za tim by se asi honila :-D vzhledem k tomu, že se mi plazí za vysavačem, když vysávám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.10.17 11:36

@Ifanka4 no jasnyy.. Jo malej taky obcas strka kolena pod sebe ale nejradsi v kocaru, takze uz ma ksiry a nebo ve velkej posteli kdyz se valime, ale na zemi zatim moc ne noo.. Jo je pravda ze ta deka mu trochu brani v tom lezeni.. A varis ji nebo papa sklenicky? My jeste jogurt nezkouseli, ovoce zatim jabko a hrusku, jabko mu docela smakuje a pak mu davam k veceru ryzovou kasicku z odsatym mlikem, ale ty zeleninovy prikrmy mam co delat aby snedl kolikrat pulku velky sklenicky.. ????.. Joo prvne po tom vysavaci taky sel, ale my ho pak umistili do jinyho rohu a zapinam ho kdyz jdem na prochazku a tak spis.. ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
24.10.17 11:47

@hade007 Tak v kočárku už se snažíme si sednout. Všechno vařím, kromě kašiček večer, ty kupuji a míchám s mlíčkem (UM).
Jinak mě jí úplně všechnu zeleninu, sní 180ml lahvičku a ještě by jedla dál, ale ovoce prostě ne a ne. A to jsem zkoušela různé varianty. Ale když jí náhodou dám ze skleničky přesnídávku, tak to jí chutná, holt víc cukru :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny