TP duben

• Otevřená skupina

Ahoj, hledám maminky z Plzně a okolí, co mají termín porodu v roce 2017. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
10.3.17 10:44

@hade007 Tam jsem ještě nebyla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.3.17 10:49

@Ifanka4 to ti nebudou dělat přímo na gyndě? to musíš do porodnice? Mně to právě dělá přímo sestřička u gynekologa, má tam lůžko a ten monitor a mezitím vždycky má doktor jinou pacientku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
12.3.17 10:08

@Ifanka4 jo jinak jsem koukala, že ten Perlan jde třeba objednat do lékárny na Chodském náměstí a tam si to pak zdarma vyzvednout (http://www.internetleky.cz/index.php) mají tam různé rozměry. Ale ten olejíček jsem tam nenašla :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
12.3.17 10:14

@Ifanka4 Tak už jsem našla i medvídka v Plzni, kdyby jsi chtěla :) http://www.bioplaneta.org/…decky-100-ml
 http://bosorkaplzen.cz/…ml-eone.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
12.3.17 19:41

@hade007 Já doufám, že mi to budou dělat na gyndě, to už by mi jinak odeslala do nemocnice…
Tak to se tam budu muset jít podívat :-) Lepší než platit poštovné… Jinak od čtvrtka je v lidlu zase kojící podprsenka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.3.17 08:09

@Ifanka4 tak to určitě jo, holt každý doktor má jiné postupy :) Právě no, to poštovné se mi taky nelíbilo, tak jsem ráda, že se to dá aspoň sehnat i tady :) Joo to jsem koukala, nevypadají špatně, líbily se mi, že nemají ani kostice a nic, akorát si pořád nejsem jistá jakou tu velikost no, škoda že je nemají po 1ks, že bych si vzala jednu na ozkoušení..ty si tam pro ně půjdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
13.3.17 09:27

@hade007 No tak já jsem si minule v lidlu kupovala o číslo větší a to mi tak nějak je o trošku větší (akorát na vložky), tak bych asi vzala zase stejnou velikost…
Jinak perlan už jsem si objednala a do toho obchodu pro toho medvídka taky skočím, doufám, že když na netu píšou, že ho mají skladem, tak že ho tam opravdu budou mít.
Včera mi nějak nebylo ráno dobře, tak jsem se večer hecnula a udělala další přípravu na mimi :-D Obarvila si vlasy a ostřihala nehty, abych s tím pak neměla starosti :-D Tak už malá fakt může vylízt ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.3.17 09:41

@Ifanka4 ja si musim tu co jsem tam kupovala schvalne jeste zkusit, ne ze by se mi prsa nejak zvetsila teda :D..taky se tam chystam nekdy zajit, ale az tak ke konci tydne, tak taky doufam ze to budou mit :)..ja vcera byla nejaka akcni, vytrela jsem od nas z patra schody dolu a chodbu a otirala dlazdicky co byly desne zapraseny a uz sem se na to nemohla divat :D pak k veceru sem vytahla na prochajdu toho myho, vykoupala se a sotva jsem se pak mohla hnout jak me vsechno bolelo a i malej dost tlacil :D :D..mi to asi vracel za to jak sem uklizela :D ja jsem objednana zitra po doktoru k holicce tak taky posledni uprava a pak uz se asi jen tak nedostanu nekam :D..jeste mas ten predporodni kurz nebo uz vam to skoncilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
13.3.17 09:48

@hade007 Předporodní kurz jsem měla jen 2 lekce, chtěla jsem ten zkrácený, myslím i že tak to bylo dost obsáhlé :-D Taky jsem si právě říkala, že po porodu budu ráda, že vyvenčím pejsky okolo domu a na nějakého kadeřníka nebo tak nebude čas… No uklidit nějak pořádně bych teda taky ještě měla, aby to tady vše nezbylo na přítele :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.3.17 10:13

@Ifanka4 jo ahaa, ja myslela ze to bylo delsi ten kurz :) nejhorsi je na to mit tu naladu :D ta mi casto chybi..uz nejakou dobu se dokopavam k uklidu koupelny a hlavne sprchace a porad ne a ne se donutit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
13.3.17 10:38

@hade007 Jo tak s koupelnou jsem na tom stejně :-D Já taky uklízím když mám náladu, ale když teď nevím kdy to na mě přijde, tak budu se muset dokopat aspoň něco každý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.3.17 10:57

@Ifanka4 ale zrovna na ten uklid moc neni nálada vid, u me teda děsný :D ted mi akorát píše ten můj, že jeho kolega, co měli stejný tt a byli taky na předporodním kurzu jako my, tak rano v 6 porodili..tak to je pekný teda..to se malýmu chtělo dříív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
13.3.17 11:01

@hade007 Tak oni všude říkají, že doba kdy se má mimčo narodit je 40 tt +/ - 2 týdny, takže teď už je to ok :-)
Já se spíš fakt bojim, že tam malá bude chtít bejt co nejdýl a pak budu rodit 4 kilové mimčo… No nevim jestli to moje malá pánev zvládne :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
13.3.17 11:08

@Ifanka4 Jo to už naštěstí teď by nevadilo, já teda bych taky byla radši, kdyby se chtěl narodit nečekaně před termínem než přenášet a právě aby měl 4 kila, tak to teda nevim..ale tak ty jsi říkala, že už se ti malá tlačí dolů ne, tak to by jsi mohla jít před termínem :), mně ten lumpík malej zatím vůbec..tomu se nebude chtít ven :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
13.3.17 14:40

@hade007 Teda vůbec jsi mě neměla upozorňovat na tu bioplanetu :-D Nejdřív obchod plný zdravého jídla a pak spousta kosmetiky :-D Jsem se musela držet, abych to tam nevykoupila :-D
Akorát ta ředící lahvička je hrozně maličká :-D jsem myslela, že to naplním a budu to mít na dlouho a prý se to má spotřebovat do druhého dne (píší na obalu).. Koupila jsem toho medvícka 200ml, nikdy jsem si nedokázala představit jak je 200ml málo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny