TP duben
- Otevřená skupina
Ahoj, hledám maminky z Plzně a okolí, co mají termín porodu v roce 2017. :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Michaela.kam Taky na tu masáž chci využít partnera
Já ani nevím jak velkou vaničku mám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4 tak to sem odhadla dobře, že tak ten měsíc před..no já si spíš říkam, abych tu masáž dělala správně a mělo to nějaký účinek…
@Michaela.kam No mně nějak poslední dobou přijde, že nemam jasno skoro v ničem
..už si připadám jak blázen, že nejsem schopná se rozhodnout, já teda s rozhodováním měla vždycky problém, ale ted kort.. ![]()
já prave pak premýšlím jak to udělat no, máme právě jenom sprcháč a ten je přímo na podlaze, bez vaničky..tak tu 84 bych tam pak zavrela a mohla u malýho klečet, ale tu stovku tam nedam..koukala jsem, že pak dělají třeba nějaký nafukovaci čtvercový - sice drazsi nez tuty, ale až si pak bude chtít chvíli hrát ve vodě s hračkama a tak blbnout, tak to bude asi takový možný řešení no..nebo si počká až pojede k babi a tam se vykoupe ve velké vaně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S tím rozhodováním jsem na tom stejně. Zítra jdeme na matriku zapsat otce. A musíme zadat jméno. A stále máme dilema… Jestli Victoria nebo Isabella. Asi z toho dnes neusnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S tím rozhodováním jsem na tom stejně. Zítra jdeme na matriku zapsat otce. A musíme zadat jméno. A stále máme dilema… Jestli Victoria nebo Isabella. Asi z toho dnes neusnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4 Tak jaké jméno nakonec zvítězilo?
Se jménem jsem já v koncích
Ten můj by chtěl, aby se jmenoval malej po něm (Jirka), ale tak se jmenuje i můj táta a to už by bylo moc
to sem hned zavrhla, tak prej si mam vybrat sama co chci
Líbí se mi jméno Vojta, ale to váhám, protože má svátek asi 23.4. a jestli se malej narodí 1.4. nebo jestli až dýl, tak by to měl blízko u sebe narozky a svátek..pak se mi líbilo i Davídek, ale to zase tolik se nelíbí tomu mýmu (protože David byl ve škole nějakej divnej kluk u nich, tak to prej nee
)..takže já taky nevím, ono takových jmen mám asi 5 mezi kterými vybírám no..:/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007 Nakonec zvítězila Victoria
U nás s tím svátkem je to naprosto stejné, protože Victoria má svátek 10:3 a Isabella má 11.4. Vojta je krásné jméno
My jsme pro kluka měli vymyšlené jméno Matyáš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4 Pěkný..Victoria se mi asi líbí víc
Manželovo sestřenice má malou Viki
Fakt no joo, tak to máte taky plus mínus podobně od narozenin..Jo asi se mi z toho tak nejvíc ten Vojta zamlouvá no, tak uvidíme
ještě je chvíli čas..Matyáš je taky krásný jméno, akorát nám se nehodí jména končící na š..Příjmení nám začíná na Š, tak by si chudák zlomil jazyk asi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivanko krásná jména si vybrala pro holčičku, to bude Victorka chodit fandit s tátou na fotbal co
?
a Vojtišek je taky hezký, moc se nedává:) teda alespoň já jich moc neznám.
Holky co váha, jde vám rychle nahoru teďka??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam Vy už máte jméno pro malou?
já Vojtíšků taky moc v okolí neznám, jen loni ten můj učil malého Vojtu na lyžích a pak na vejšce byli asi dva kluci s tím jménem, jinak nic..
No mně jde zatím tak nějak plus mínus pořád stejně, já každý měsíc co jsem byla na kontrole tak jsem byla +2kg
a ted naposled co sem byla, tak to sem měla za ten měsíc +3kg, ale ono hlavně malej nabral najednou asi 800g, tak tim jsem měla víc no..a doufám, že to moc rychlejš nahoru už nepůjde, jinak nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007
Jojo, my budeme mít Melanii ![]()
Ale byl to záhul s těma jménama… to bylo samý, né ježiš to je jedna ze školy.. bych jí mla furt před očima.. ![]()
Jo já sem taky čekala, že to půjde rychlejš nahoru a zatim to docela jde… teď mam tak 9-10 nahoře ![]()
nebuj.. už to máte za pár to už snad ani nestihneš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj dobrý kamarád se jmenuje Vojta ![]()
Jinak Victorka s tátou chodit nebude na fotbal, protože ani jeden z nás není na sport
(ale ptá se nás na to každý, když jsme z Plzně).
Já mám nahoře 10 kilo, zrovna dnes jsem byla u doktorky a říkala, že je to úplně normální, že si myslí, že přiberu nanejvýš ještě tak 3-4 kila
Tak to docela jde. Když vím kolik přibrala ségra a mamina v těhotenství, tak si můžu pískat ![]()
@Michaela.kam Melanie je krásné jméno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4
Tak vím, že spousta chlapů chce Victorku a nechybí na žádném zápase ![]()
Jo to je krásný, jako přijdu si občas jako velryba, ale když to vezmu tak nejsem kolos, lidi taky říkají, že to mám jen v břiše..tak snad nekecaj ![]()
No já si myslela, že tak osm celkově ( podle maminy těhotenství)…NO SPLETLA jsem se ![]()
Jinak děkuji, nám se taky hrozně líbí a žádnou neznám, nikdy jsem neznala:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam Tak já znám Melanii pouze z jedné knížky a filmu
Já to naštěstí mám také jen v břiše a trochu nohy a zadek, ale to je fakt minimum (oni by ty moje párátka tu váhu neunesly, kdyby se trochu nezvětšily
)
Moje ségra právě nabrala asi 25 kilo a mamka okolo tich 20 taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4
Jo tak to je jasný, hlavně aby si měla z čeho brát malá a kojení dá asi taky zabrat ![]()
Mamina se mnou asi 8, a s jedním bráchou 15 a s druhým 7, tak spoléhám na geny… ![]()
akorát sem pěkně rozežraná… tak uvidim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam To je taky hezké jméno Melanie, to nikoho takového neznám.
No vybrat jméno je hrozný, aby mi to pak malej nevyčítal, co jsme si to vymysleli ![]()
Tak to máte pěkný, já to tedy mam taky nejvíc na břiše a pak takový ty madla a tak, ale to jak já nikdy nebyla extra hubeňour, tak když se nedržím s jídlem, tak hubená nejsem, no snad to půjde dolů. Mně říkal doktor, že snad max. tich 20 bych mohla mít no a že to prý je dobrý, že nějaké holky mají i 30, tak doufám, že už to tak nahoru nepůjde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Luci174 , 11.10.23 12:31
- Mt.Carmel , 13.11.20 23:46
- Ifanka4 , 18.6.20 08:27
- gigioo , 23.4.20 17:05
- Karolec89 , 17.11.18 20:39
- hade007 , 22.5.18 10:49
- Eva_Ryt , 6.5.18 00:04
- helen_7 , 21.3.18 12:05
- soniagomis , 15.2.18 22:38
- Sarijka , 29.10.17 00:01
- Madie , 8.9.17 16:52
- Hannelorre , 23.8.17 14:14
- Saaarkab , 24.7.17 20:10
- Michaela.kam , 31.5.17 13:50
- Tereza1002 , 27.4.17 06:38
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Lze najít pořádného chlapa, který se umí...
- 1.5.26 20:59
- Zvedava1
- 4
Kdo si prošel ztrátou ve 2 trimestru
- 1.5.26 20:38
- Xxxbell
- 1
Zbavování se věcí
- 1.5.26 20:49
- Pauznuto
- 3
Ekzém po celém těle
- 1.5.26 20:50
- Anonymní
- 3
Zvracení 1x za den
- 1.5.26 20:51
- Hobitka
- 4
Čekám od lidí víc, než mi dávají
- 1.5.26 20:41
- Zvedava1
- 3
Atopák u batolete
- 1.5.26 20:57
- Serpentini
- 2
Syn 3.5 roku byl driv agresivni na deti
- 1.5.26 20:21
- Kiska1
- 7
Je toto závislost na lécích?
- 1.5.26 20:43
- vokishka
- 15
Jaké to je, být sociální pracovnicí?
- 1.5.26 19:56
- teroonka
- 12
Nové příspěvky
Čekám od lidí víc, než mi dávají
- 1.5.26 21:07
- Anonymní
- 4
Domácí vzdělávání - Děti jsou taky lidi
- 1.5.26 21:06
- Modesta
- 378
Lze najít pořádného chlapa, který se umí...
- 1.5.26 21:06
- D. C.
- 5
Proč nemáte doma bidetovou spršku?
- 1.5.26 21:03
- Jazmine
- 94
Když dítě nezvládá vyjmenovaná slova
- 1.5.26 21:03
- ibis
- 79
Nesouměrná vulva - kluci, řešíte to?