TP duben

• Otevřená skupina

Ahoj, hledám maminky z Plzně a okolí, co mají termín porodu v roce 2017. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
7.2.17 12:24

@Michaela.kam Taky na tu masáž chci využít partnera :-) Já ani nevím jak velkou vaničku mám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
7.2.17 13:34

@Ifanka4 tak to sem odhadla dobře, že tak ten měsíc před..no já si spíš říkam, abych tu masáž dělala správně a mělo to nějaký účinek…
@Michaela.kam No mně nějak poslední dobou přijde, že nemam jasno skoro v ničem :D..už si připadám jak blázen, že nejsem schopná se rozhodnout, já teda s rozhodováním měla vždycky problém, ale ted kort.. :(
já prave pak premýšlím jak to udělat no, máme právě jenom sprcháč a ten je přímo na podlaze, bez vaničky..tak tu 84 bych tam pak zavrela a mohla u malýho klečet, ale tu stovku tam nedam..koukala jsem, že pak dělají třeba nějaký nafukovaci čtvercový - sice drazsi nez tuty, ale až si pak bude chtít chvíli hrát ve vodě s hračkama a tak blbnout, tak to bude asi takový možný řešení no..nebo si počká až pojede k babi a tam se vykoupe ve velké vaně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
7.2.17 18:53

S tím rozhodováním jsem na tom stejně. Zítra jdeme na matriku zapsat otce. A musíme zadat jméno. A stále máme dilema… Jestli Victoria nebo Isabella. Asi z toho dnes neusnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
7.2.17 18:54

S tím rozhodováním jsem na tom stejně. Zítra jdeme na matriku zapsat otce. A musíme zadat jméno. A stále máme dilema… Jestli Victoria nebo Isabella. Asi z toho dnes neusnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
9.2.17 07:06

@Ifanka4 Tak jaké jméno nakonec zvítězilo? :) Se jménem jsem já v koncích :D Ten můj by chtěl, aby se jmenoval malej po něm (Jirka), ale tak se jmenuje i můj táta a to už by bylo moc :D to sem hned zavrhla, tak prej si mam vybrat sama co chci :D Líbí se mi jméno Vojta, ale to váhám, protože má svátek asi 23.4. a jestli se malej narodí 1.4. nebo jestli až dýl, tak by to měl blízko u sebe narozky a svátek..pak se mi líbilo i Davídek, ale to zase tolik se nelíbí tomu mýmu (protože David byl ve škole nějakej divnej kluk u nich, tak to prej nee :D )..takže já taky nevím, ono takových jmen mám asi 5 mezi kterými vybírám no..:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
9.2.17 12:23

@hade007 Nakonec zvítězila Victoria :-) U nás s tím svátkem je to naprosto stejné, protože Victoria má svátek 10:3 a Isabella má 11.4. Vojta je krásné jméno :-) My jsme pro kluka měli vymyšlené jméno Matyáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
9.2.17 12:48

@Ifanka4 Pěkný..Victoria se mi asi líbí víc :) Manželovo sestřenice má malou Viki :) Fakt no joo, tak to máte taky plus mínus podobně od narozenin..Jo asi se mi z toho tak nejvíc ten Vojta zamlouvá no, tak uvidíme :) ještě je chvíli čas..Matyáš je taky krásný jméno, akorát nám se nehodí jména končící na š..Příjmení nám začíná na Š, tak by si chudák zlomil jazyk asi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
10.2.17 08:19

@hade007 @Ifanka4

Ivanko krásná jména si vybrala pro holčičku, to bude Victorka chodit fandit s tátou na fotbal co :D?

a Vojtišek je taky hezký, moc se nedává:) teda alespoň já jich moc neznám.

Holky co váha, jde vám rychle nahoru teďka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.2.17 08:41

@Michaela.kam Vy už máte jméno pro malou? :) já Vojtíšků taky moc v okolí neznám, jen loni ten můj učil malého Vojtu na lyžích a pak na vejšce byli asi dva kluci s tím jménem, jinak nic..
No mně jde zatím tak nějak plus mínus pořád stejně, já každý měsíc co jsem byla na kontrole tak jsem byla +2kg :? a ted naposled co sem byla, tak to sem měla za ten měsíc +3kg, ale ono hlavně malej nabral najednou asi 800g, tak tim jsem měla víc no..a doufám, že to moc rychlejš nahoru už nepůjde, jinak nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
10.2.17 09:58

@hade007
Jojo, my budeme mít Melanii :)
Ale byl to záhul s těma jménama… to bylo samý, né ježiš to je jedna ze školy.. bych jí mla furt před očima.. :D

Jo já sem taky čekala, že to půjde rychlejš nahoru a zatim to docela jde… teď mam tak 9-10 nahoře :)

nebuj.. už to máte za pár to už snad ani nestihneš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
10.2.17 10:25

Můj dobrý kamarád se jmenuje Vojta :-)
Jinak Victorka s tátou chodit nebude na fotbal, protože ani jeden z nás není na sport :-D (ale ptá se nás na to každý, když jsme z Plzně).
Já mám nahoře 10 kilo, zrovna dnes jsem byla u doktorky a říkala, že je to úplně normální, že si myslí, že přiberu nanejvýš ještě tak 3-4 kila :-) Tak to docela jde. Když vím kolik přibrala ségra a mamina v těhotenství, tak si můžu pískat :-D
@Michaela.kam Melanie je krásné jméno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
10.2.17 10:31

@Ifanka4
Tak vím, že spousta chlapů chce Victorku a nechybí na žádném zápase :D
Jo to je krásný, jako přijdu si občas jako velryba, ale když to vezmu tak nejsem kolos, lidi taky říkají, že to mám jen v břiše..tak snad nekecaj :D

No já si myslela, že tak osm celkově ( podle maminy těhotenství)…NO SPLETLA jsem se :D

Jinak děkuji, nám se taky hrozně líbí a žádnou neznám, nikdy jsem neznala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
10.2.17 10:35

@Michaela.kam Tak já znám Melanii pouze z jedné knížky a filmu :-) Já to naštěstí mám také jen v břiše a trochu nohy a zadek, ale to je fakt minimum (oni by ty moje párátka tu váhu neunesly, kdyby se trochu nezvětšily :-) )
Moje ségra právě nabrala asi 25 kilo a mamka okolo tich 20 taky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
10.2.17 10:50

@Ifanka4
Jo tak to je jasný, hlavně aby si měla z čeho brát malá a kojení dá asi taky zabrat :)

Mamina se mnou asi 8, a s jedním bráchou 15 a s druhým 7, tak spoléhám na geny… :D

akorát sem pěkně rozežraná… tak uvidim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.2.17 11:54

@Michaela.kam To je taky hezké jméno Melanie, to nikoho takového neznám.
No vybrat jméno je hrozný, aby mi to pak malej nevyčítal, co jsme si to vymysleli :D

Tak to máte pěkný, já to tedy mam taky nejvíc na břiše a pak takový ty madla a tak, ale to jak já nikdy nebyla extra hubeňour, tak když se nedržím s jídlem, tak hubená nejsem, no snad to půjde dolů. Mně říkal doktor, že snad max. tich 20 bych mohla mít no a že to prý je dobrý, že nějaké holky mají i 30, tak doufám, že už to tak nahoru nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny