TP duben
- Otevřená skupina
Ahoj, hledám maminky z Plzně a okolí, co mají termín porodu v roce 2017. :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@hade007 Tak ta naše komoda také není nízká
Ale vzhledem k tomu, že přítel má skoro 2 metry a já jsem taky dost vysoká, tak nám to nevadí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak už jsem taky na mateřské, no je to takový zvláštní nevstávat ráno do práce
..vůbec nevím co budu celý dny dělat, i když je mi jasný, že to uteče jako voda ![]()
Jinak už jsem se o víkendu tak konečně vrhla připravit nějaké věci do porodnice..trochu mě vylekala mamina, že mě i ségru rodila o dva týdny dřív ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007 Já už jsem oficiálně také na mateřské, je super, že nemusím dodržovat vycházky
Ale nějak se ten čas spíš vleče.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4 jo to je určitě lepší než mít jen vycházky a hlídat si to
ty jsi byla na nemocenské od začátku těhotenství?..
No dnešek mi utekl překvapivě nějak rychle, musím pomalu dodělávat takové resty, co jsem už po práci nedávala, ale až skončím jedno, tak můžu začít od začátku (jako vytřít, umýt koupelnu, vyprat atd..)
No ale už je to znát teda, o víkendu když jsem viděla ty nohy, tak mi začínají pomalu otýkat :/..o víkendu jsem se byla s maminou projít a jak mi pak bolely nohy a třísla, to je něco ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky taky vás tak bolí spodek? Já už nevydržím ani dlouho chodit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam joo taky to zacinam tak 10dni pozorovat ze to zacina byt narocnejsi na chuzi, jak to dole tlaci a desne boli trisla
..zitra jedu s nasima na nakupy do nemecka tak se toho trochu obavam, jak to tam zvladnu..no a celkove si zacinam teda pripadat uz dost nafoukla
..celou dobu docela to slo, ale ted..nateklejsi, nafouklejsi, zavodnena nevim no…v utery zase kontrola na gynde a prvni monitor tak jsem na to zvedava kolik kg zase budu mit nahore ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam joo taky to zacinam tak 10dni pozorovat ze to zacina byt narocnejsi na chuzi, jak to dole tlaci a desne boli trisla
..zitra jedu s nasima na nakupy do nemecka tak se toho trochu obavam, jak to tam zvladnu..no a celkove si zacinam teda pripadat uz dost nafoukla
..celou dobu docela to slo, ale ted..nateklejsi, nafouklejsi, zavodnena nevim no…v utery zase kontrola na gynde a prvni monitor tak jsem na to zvedava kolik kg zase budu mit nahore ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už nevydržím dlouho chodit, nedojela jsem ani pro co jsem potřebovala… Třísla mě ani tak nebolí, ale pánevní dno, stydka kost, všechno hrozný. No už taky pozoruji, že se to všechno už rozlejva všude možně
tak uvidíš… Třeba to nebude tak hrozný, už máte jen chviličku než se nadeješ máš mimi u sebe ????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě teda spodek nebolí, až na poslíčky. Ale s tou únavou jsem na tom stejně, jsem ráda, že zvládnu vyvenčit psy. Když jdu nakupovat, tak jsem ráda za vozík, občas se o něj musím už opřít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam Tak jsem nákupy přežila..4 hodiny po krámech, ale vcelku dobrý, myslela jsem, že to bude horší..spíš pak v noci mě chytnul kříž z toho a to sem nevěděla jak mam vůbec ležet..
@Ifanka4 a jak cvičení zvládáš dobře? posledně jsem byla tak unavená, že se mi vůbec nechtělo jít, ale pak jsem byla ráda, že jsem šla..ale začínám si připadat jak neohrabaná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007 Tak na cvičení už to musím trošku flákat
Když vidím jak to ostatní holky zvládaj, tak si připadám jako hroch
Ale zase když cvičení odpadne, tak mě pak bolí celej člověk, že se neprotáhnu…Já si totiž ty cviky za boha nepamatuju
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4 no já jak bylo ten týden předtím volno, tak sem taky byla rozlámaná bez cvičení, ale zase sem byla nachcípaná, takže bych stejně jít nemohla a ted sem z toho měla strach, že tam budu jako neschopná a docela to šlo, i když nějaký cviky teda nic moooc..jé tak to sem ráda, že nejsem sama, kdo si cviky nepamatuje..já si vždycky říkám, jo to bych mohla doma až mi bude tuto bolet no a pak stejně nevim vůbec nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007 Já si zase pamatuji pouze ty cviky které jsou na míči, ale vzhledem k tomu, že míč doma nemám
tak jsou mi stejně k ničemu…
Jak jsem ale věčně doma, tak nosím jen tepláky a vytahané tričko, tak jsem zjistila, že už jsou mi skoro všechny trička krátká
Je mi vidět zespodu břicho
Tak už bych se vrátila do své velikosti, jinak budu muset chodit nahá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4 jo to jo no, ty cviky na míči, to je takový nejlepší k zapamatování..ale míč taky nemám ![]()
Já jsem si už na začátku těhotenství koupila takový ten pás, ne stahovací, ale jenom jako prodloužení trika, abych přes zimu mela přes to břicho víc tepla a netáhlo mi tam, ale zase tolik sem to taky neunosila jak jsem si myslela
nastestí mam pár věcí už z dřívějška, co jsou takový tuniky a delší a takový volnější, tak nosím pořád to samý dokola ![]()
No a zítra už je 1.3. a za měsíc termííín..nějak se to začíná blížit. Zítra jdeme na ten předporodní kurz maxi lekci na lochotín, tak sem na to zvědavá, co nám poví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007 Moje trička právě skoro všechny jsou S, M, takže teď jsou dost krátké
Já mám do termínu přesně jeden měsíc a 3 dny
Já už mám kurzy za sebou, teď spíš čtu knížky o dětech a tak
Byla mi doporučená knížka Něžná náruč rodičů, docela zajímavá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Luci174 , 11.10.23 12:31
- Mt.Carmel , 13.11.20 23:46
- Ifanka4 , 18.6.20 08:27
- gigioo , 23.4.20 17:05
- Karolec89 , 17.11.18 20:39
- hade007 , 22.5.18 10:49
- Eva_Ryt , 6.5.18 00:04
- helen_7 , 21.3.18 12:05
- soniagomis , 15.2.18 22:38
- Sarijka , 29.10.17 00:01
- Madie , 8.9.17 16:52
- Hannelorre , 23.8.17 14:14
- Saaarkab , 24.7.17 20:10
- Michaela.kam , 31.5.17 13:50
- Tereza1002 , 27.4.17 06:38
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Kam v Plzni na hematologické vyšetření?
- 29.4.26 20:53
- Mischa69
- 1
Da Vinci střední škola - zkušenosti
- 29.4.26 20:43
- Anonymní
- 1
Progesteron Besins 200mg - bolest v...
- 29.4.26 20:36
- Love2ride
- 1
Klebsilia a E. coli v pochvě. Jaká...
- 29.4.26 19:17
- Anonymní
- 3
Proč nemáte doma bidetovou spršku?
- 29.4.26 20:21
- Weia
- 24
Špinění mimo cyklus, může být vše ok?
- 29.4.26 18:59
- Anonymní
- 5
Impulzivita a peníze: Jak řešit a vše...
- 29.4.26 20:40
- SOVIČKA93
- 30
Jazyky na MUNI vs. UPOL
- 29.4.26 16:55
- Pe86
- 2
Ztracený vykastrovaný kocourek
- 29.4.26 20:41
- ka2ka
- 23
Chovné stanice toy pudlů
- 29.4.26 13:29
- JancaS84
- 2
Nové příspěvky
Proč nemáte doma bidetovou spršku?
- 29.4.26 20:56
- MamaZBrd
- 26
Víkendové retreaty - máte zkušenosti?
- 29.4.26 20:54
- datlefiky
- 7
Co v noci na hlavu?
- Anonymní
- 36
Milenky sem nová diskuze
- Luxusnixicht
- 102112
Tvrdé černé chloupky na bradě a krku -...
- Anonymní
- 19
Přijímačky na osmiletá gymnázia 2026
- zuzu224
- 747
Kam v Plzni na hematologické vyšetření?
- Mischa69
- 1
Změna práce – Jsem učitelka a chci dělat...
- 29.4.26 20:47
- Anonymní
- 19
Snažení o miminko - měření bazální...
- 29.4.26 20:46
- MaláElfí
- 33081
Děti, které na prvním stupni měly dvojky
- 29.4.26 20:44
- pisisvori
- 118