TP duben
- Otevřená skupina
Ahoj, hledám maminky z Plzně a okolí, co mají termín porodu v roce 2017. :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Ifanka4 tak uz jsi tam vyrazila jo
..ja tam jeste nikdy nebyla, tak to se mam na co tesit teda..to by mi asi to postovny vyslo levnejs ne
ahaa je do druheho dne jo, to sem si taky myslela ze to naredim cely a budu mit klid..a teda planovala jsem zatim vzit jen tich 100ml, ale kdyz rikas ze i 200ml je malo, tak to je peknyy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007 No zase si říkám, že by snad nemělo vadit, když to budu používat víc jak 2 dny, přece to nevyliju, když se to nespotřebuje, zase tak levné to není
Ráno jsem objednala ten perlan a už tam odpoledne byl
Tak ho zítra půjdu vyzvednout
Jsem zvědavá jak to zítra dám na cvičení
už jsem nějaká nepohyblivá…
Teď jsem zjistila, že když si trochu zmáčknu břicho, tak už malou vůbec necítím v horní polovině
už jen dole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4 no to si taky myslim ze snad nemuze vadit..mozna maji strach z toho aby se ta voda nezkazila no jak je to tim naredeny..tys to objednavala v te lekarne jak jsem posilala odkaz? Tak to je rychly ty jo..jo uz to zacina byt narocnejsi na cviceni..dneska jsem taky byla cvicit tak uz se sotva hnu
fakt jo..no peknyy..to ja porad citim nohy nahore a nad pupikem..zitra uvidime co nam zase povi doktor, ale prijde mi ze to asi driv nebude..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4 ještě jsem tak koukala na internetu, jak jsi psala, že by se to mělo ten den spotřebovat, tak tady píšou, že se to tak doporučuje, ale nejdéle do 7 dnů, tak si myslím, že to mít nějaké dva, tři dny bude úplně v pohodě…
Do 30ml převařené vody přidejte 1 lžíci Medvídka. Ubrousek navlhčete připravenou emulzí a očistěte zadeček. Ubrousky Perlička lze prát v pračce a dají se tedy opakovaně použít. Emulzi si můžete připravit ráno a nechat ji celý den na přebalovacím stole k rychlému použití.
Naředěná emulze se doporučuje spotřebovat do 24 hodin, nejdéle však do 7 dnů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007 V to doufám
Jen se bojim, že na to budu pořád zapomínat to doplňovat a pak to zjistim až když to budu potřebovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsem si taky říkala, kam se poděla :/..snad je vše ok..
@Ifanka4 No já byla včera na kontrole opět, tak už máme 3kg a zatím se mu pořád ven nechce, my budeme určitě čekat do termínu ![]()
Dneska se chystám pro toho medvídka taky a objednala jsem si do té lékárny ten perlan - zatím ten 21×24cm, 200ks a pak uvidím jak nám to bude vyhovovat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007 Já jsem domluvená s mamkou, že si kdyžtak vezme něco na úklid, kdyby zbylo..
A ty jsi teď přesně v jakém týdnu? Já jdu na kontrolu v pátek a modlím se aby malá zase nepřibrala… Protože v 37tt měla 3200 což je docela dost
Abych nerodila malého buřtíka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4 jasný, tak když to využijete, tak to je fajn..já spíš, aby se mi to tu dlouho neválelo a pak bych taky asi vzala větší až uvidím, jak by to sedělo ![]()
včera to bylo přesně 37+3tt a měl 3050g..a ten týden předtím měl 2850g, takže nabírá co týden, tak tich 200g..mě teda strašil, že to vypadá na 4kilového, že to nebude drobeček, ale ono ty míry bych řekla, že musí dost zkreslovat..mně co říkal doktor, tak teď by měli nabírat od 100 do 300g každý týden..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky žiju
jen vždycky prolitnu jak jste na tom a mizim, máme toho teďka hodně, jinak jsme 35tt v úterý na kontrole 2200g, hlavičkou dolů, nahoře 13kg.. nic moc ???? takže sleduji jak je to u vás ????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem ráno v 8 v tom lidlu a masakr… Podprsenky pouze 2 velikosti (95D, 85C) a dětské oblečení také samé větší velikosti, ale i tak jsem je vzala, mám hodně maličkého oblečení, tak aby malá měla co nosit za pár měsíců ![]()
@Michaela.kam Já jdu na kontrolu zítra a nahoře mám taky 13 kg
Vůbec se mi to nelíbí, jsem myslela, že přiberu míň ![]()
Včera jsem provokativně uklidila celý byt a říkala jsem si, že když jsem byla tak aktivní, že by malá už mohla ven a nic…Tak nevím co budu dělat, aby se jí už chtělo ven.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4 Já se do lidlu taky chtěla zajet podívat, ale ještě jsem se nedokopala
tak uvidím po obědě, jestli ještě něco budou mít..ty podprdy si docela chválily na FB, že dobře sedí..
@Michaela.kam jo tak to máte málo kg nahoře, já mám 17
ale je pravda, že se nijak neomezuju no, si říkam, když už to mam shazovat pak, tak jestli o kilo víc nebo mín
ale už se vidim, jak se pak budu proklínat, že sem se měla hlídat ![]()
Tak to jsi byla pěkně aktivní, já se dneska vrhla na vytírání a je to takovým stylem, jedna místnost, pak si sednu a pak zase můžu pokračovat..včera jsem vyrazila na náměstí se projít a pro toho medvídka a pak naproti tomu mýmu do práce a zpět domů a ušla jsem 6,5km a jako pak sem se nemohla vůbec hnout a noc byla taky pěkná jak mě bolel kříž :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ženy nezávidim to dlouhý čekání… ale na druhou stranu už bych chtěla bejt taky v plném očekávání.
Hrozně mě bolí stydká spona, takže delší procházky neriskuju, ani bych to neušla, mam pak pocit, že mam malou snad mezi kolenama.
Jinak já si bláhově myslela, že budu mít nahoře tak 10kg max, pak 12kg a smiřuju se asi s 15kg, ale docela se prasim..tak se nemůžu divit ![]()
V lidlu u zimáku určitě mít budou, dneska se po nich nikdo nehrnul, ale jsou pekny, hlavne ta modrá…
a zkoušíte ty babský rady? Maliník, sex, teplá vana a víno? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam Tak maliník piju už 2 týdny, teplou vodu si také ordinují každý večer
víno mi teda pořád smrdí, tak to jsem nezkoušela a sex…no přítel se bojí… po tom co jsem mu řekla, že při masáži hráze cítím hlavičku, tak na sex nemá ani pomyšlení
Dnes jsem byla na prvním monitoru, malá sebou celé ráno hází a jen co mi zapli monitor tak nic a teď už sebou zase mele ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam v lidlu u zimáku jsem včera byla, tak tam ještě byly..sice teda tu 85C už poslední, tak jsem si jí nakonec taky ještě pořídila a je pravda, že mi je příjemnější než ta bílá, co jsem si kupovala posledně v lidlu, ta mi tak dobře nesedí. Tak doufám hlavně, že budu moct kojit, když už mam tři ty podprdy..
No mně celou dobu doktor říkal, že bych se do 20kg vejít měla, já měla takový pravidelný váhový nárůst, tak to vypadá, že jo..ale pak to bude boj to shodit :/
No jinak já taky piju maliník (ted jsem si teda kupovala u Moniky nejaký předporodní - maliník s jahodníkem) a pak si dávám každé ráno ty lněný semínka a jinak vanu nemáme, tak ve sprše si pouštím teplou vodu tak nějak pořád, studenou bych nedala
víno si moc nedávám a na sex nějak nemam ani pomyšlení moc - hlavně večer jak už mě bolí celej člověk
jinak se snažim pohybovat dost no, ale pořád mi přijde malej hodně nahoře, tak ještě má čas no..uvidíme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Luci174 , 11.10.23 12:31
- Mt.Carmel , 13.11.20 23:46
- Ifanka4 , 18.6.20 08:27
- gigioo , 23.4.20 17:05
- Karolec89 , 17.11.18 20:39
- hade007 , 22.5.18 10:49
- Eva_Ryt , 6.5.18 00:04
- helen_7 , 21.3.18 12:05
- soniagomis , 15.2.18 22:38
- Sarijka , 29.10.17 00:01
- Madie , 8.9.17 16:52
- Hannelorre , 23.8.17 14:14
- Saaarkab , 24.7.17 20:10
- Michaela.kam , 31.5.17 13:50
- Tereza1002 , 27.4.17 06:38
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Co se zbylým Mercilonem?
- 29.4.26 16:12
- JancaS84
- 2
Jazyky na MUNI nebo UPOL
- 29.4.26 15:36
- Mimivdk
- 1
Ztracený vykastrovaný kocourek
- 29.4.26 15:55
- arinecka
- 11
Chovné stanice toy pudlů
- 29.4.26 13:29
- JancaS84
- 2
Změna práce – Jsem učitelka a chci dělat...
- 29.4.26 15:12
- vejilka
- 17
30g kratomu denně, je to vela? Že vraj to...
- 29.4.26 16:22
- Rosebery
- 59
Víkendové retreaty - máte zkušenosti?
- 29.4.26 13:30
- IcePlanet7
- 4
ZOOpark Zelčín
- 29.4.26 12:31
- Paní Bubáková
- 10
Chodí Vaše 7leté dítě samo ven?
- 29.4.26 15:29
- Šmoulice
- 57
Povinný sportovně turistický kurz
- 29.4.26 16:23
- IcePlanet7
- 417
Nové příspěvky
Děti, které na prvním stupni měly dvojky
- 29.4.26 16:31
- Trojlístek
- 102
Milenky sem nová diskuze
- Arturie
- 102066
Koupelnové baterie - bílá barva -...
- feijao amado
- 7
Doplatek alimentů - voják
- 29.4.26 16:29
- jkra
- 109
Endometrióza
- Pe86
- 584
Po rekonstrukci se doma necítím „doma“....
- Černá Madonna
- 44
Lázně Jeseník-Lipová-K.Studanka-byl jste...
- 29.4.26 16:28
- Jana5454
- 33
Povinný sportovně turistický kurz
- 29.4.26 16:28
- 884135
- 418
IVF - ET/KET 2026
- 29.4.26 16:25
- Cyanistes
- 4227
30g kratomu denně, je to vela? Že vraj to...
- 29.4.26 16:22
- Rosebery
- 59