TP duben
- Otevřená skupina
Ahoj, hledám maminky z Plzně a okolí, co mají termín porodu v roce 2017. :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Ifanka4 přítel si dává skleničku vinka každej večer přiznám se, že mě to vůbec necvaklo kdyby to přišlo
asi protože je to takovej večerní zvyk… ![]()
Dneska jsem myla okna a jdu na procházku, doktor ve středu říkal, že máme pěkně připraveny porodní cesty na prvorodičku, CS 5 a otevřený na prst a mě je jakobych snad nebyla těhotná
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam To jsem měla taky těsně před porodem, dokonce, kdybych neporodila, tak jsem měla naplánováno, že ještě půjdu na cvičení
Cítila jsem se super…dokonce jsem mohla i spát, což mi celé těhotenství trápilo… Tak uvidíš…je víkend… o víkendu je prý nejvíc porodů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4
Zrovna před chviličkou jsem rikala kamarádce, že si snad půjdu zacvičit v pondělí jak je mi dobře
jo.. mě se taky dobře spí, když se teda v jedenáct nenaleju meduňkou a pak couram na záchod
Úplně cítím jak se potřebuju někde vybít.. ale už mám strach někam cestovat
tak snad to brzy přijde.
Jo holky a co hojení dobrý?
Nechci vás stresovat ale nedá mi to se nezeptat co váha už je něco dole? Je teda brzo je mi to jasný… a břicha plandaj hodně? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam Zrovna dnes jsem se vážila a v den nástupu do nemocnice jsem měla 73 a teď mám 63… zatím cvičím jen pánevní dno, což mi teda vůbec nejde
A břicho je jeden velkej špek
Tak už se modlim abych měla pánevní dno posílený, abych mohla začít cvičit… A taky jsem si myslela, že když už nekojím, že nemám důvod krvácet
Ale bohužel…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam
No já celou dobu taky nic nepociťovala a pak to bylo z ničeho nic, já taky byla ještě v pondělí večer cvičit a v úterý ráno hned porodila.. tak uvidíš, za chvíli už budeš mít malou taky u sebe ![]()
Jo mě to taky mrzí no, že se nám to tolik nepovedlo s tím kojením, ale holt každému tu není přáno no :/ jo tak uvidíme jak dlouho vydržíme..
Jinak to hojení - ani nevím kolik jsem teda měla stehů a docela dlouho jsem to cítila, teď už je to dobrý, ale ze začatku i doma jak jsem už byla, tak mi to dost vadilo hlavně při procházce a tak..
A ohledně váhy, tak mě to teda příjemně překvapilo..já nabrala za těhotenství 20kg a 14dní po porodu doma když jsem se vážila, tak už sem měla jen 6kg (to jsem myslela, že budu mít víc) a na břiše bych skoro ani nepoznala, že jsem rodila, spíš mam ty kila ještě usazený tak rovnoměrně všude
ale já nikdy nebyla vyloženě hubeňour.
@Ifanka4
Já ho ještě trochu mam no, ale je to teda bída..je pravda, že když jsem ho zkoušela jen u prsa, tak byl často taky nevrlej a na Velikonoce jsme byli u našich a davala jsem mu mléko z lahve a normálně byl krásně klidný..dneska třeba hodinu u prsa a podle váhy si vzal jen 50ml :/..to je krásný jak spinká, mně krásně spinkal předtim, když jsem ho trápila hlady a teď když zase jedl dost, tak se budí sám i v noci..
No nás trápilo předtím asi to bříško a teď už musím zaklepat docela dobrý (jako teda pleny mi přijde že měnim pořád, taková spotřeba tedaa)..a od čtvrtka minulého jsem teda dala pryč ten vigantol a místo toho koupila jiný vit. D v lékárně a řekla bych, že od tý doby se tak nekroutí a že je mu asi líp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4
Jo myslím si, že to pánevní dno je důležitější než nějaký kila… Přece jenom ty kila se dají vždycky zachránit…
A bereš nějaký ty homeopatika na hojení?
Tak přeji brzké uzdravení a ať špek zmizí taky co nejdřív ![]()
@hade007
Tak nezbývá než prostě vyčkat až se malá uráči
asi si fakt půjdu zacvičit když nic, naposledy jsem byla předminulý týden a bylo mi už těžko, ale teď se cejtim. Naštěstí poradnu nemám po cvičení v úterý ale až ve čtvrtek ![]()
Tak to se máš… Budeš mít za chviličku dole…
A s mlíčkem se netrap, hlavní je, že vám bude líp…
Tak jste to stejně pěkně zvládly
už se taky nemůžu dočkat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007 No o spotřebě plenek snad ani mluvit nebudu…Je to děs. Přítel pořád jezdí a jezdí nakupovat jen plíny a Bebu
Tak malá spí v noci asi jen díky tomu, že se přes den snažím, aby byla co nejvíc vzhůru… Když prospí celý den, tak je pak v noci čilá a má hlad.
@Michaela.kam Homeopatika na hojení neberu. Naštěstí už jsem tak nějak zhojená, ale stále krvácím, tak bůh ví co to je… Ale hojení mi trápilo dlouho… Musím říct, že se mi osvědčil gel z dubové kůry od Herbalonu.
Kila mi nějak zatím netrápí, do léta času dost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4
Jo ten gel mám doma taky… Gynekolog doporučil… Tak snad pomůže i mě.
Tak za chvilku asi kontrola a tam ti povi:)
Já si koupím jednodílny nohavičkovy plavky když to bude stát za houby a je vyřešeno
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky dneska ve 2.25 hod. se nám narodila holčička Melanie 3250g
49cm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007 @Ifanka4
Ahoj holky, tak co jak jste na tom? Kolik Vám už je? ![]()
Nám je tedka 10dní… a zatím (ťuk, ťuk) zvládáme v pohodě, malá je hodná..spinká…
ale už je víc vzhůru ráno a po koupání.. hlavně by furt chtěla kozu ![]()
zatím nějak stíham, vše okolo domácnosti..žehlit, prát i vařit
prosim boha aby nám to vydrželo…
Jinak porod..byl fakt porod… ještě po porodu byly nejaký komplikace s krvácením, takže mazec, ale vše v pořádku.
Jinak krmíme cca po 3 hodinách, malou ani nebudim, budí se cca po těch 2,5 - 3 hod. v noci se budí jednou, jen po koupání usne a za chvilku lozí.. tak pak usínáme až kolem 11..
Povězte mi jak válčíte vy…?:)
jo a zajímá mě jak to máte s dudlíkama??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam Tak mi jsme přesně dnešním dnem dovršily „6ti nedělí“
Zvládáme taky v pohodě, jen poslední dobou blinkáme po jídle, takže peru jak šílená
(Zvlášť když jsou mi více - méně jedny džíny a ty mi zrovna dnes poblinkala)…
Malá se přes den krásně budí po 3 hodinách a v noci spinká celou noc, občas se probudí na jídlo, ale to moc často není.
Je teda pravda, že usínáme také večer okolo 11…
Přes den usne strašně rychle a večer jí to trvá třeba hodinu a půl než usne ![]()
Jinak skončilo mi šestinedělí, přítel se samozřejmě hrozně těšil… a jelikož nekojím, tak jsem dostala po několika měsících menstruaci
![]()
Dudlíček je náš milášek
Jak nekojíme, tak se nemusím bát, že by nám něco kazil… Jediné co mi kazí, tak jsou moje nervy
Protože jakmile vypadne, tak malá běsní… hlavně večer při usínání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4
Taky my to máme stejný jako vy jako přes kopírák, odpoledne krásně spinká… V noci se budí jednou ale po koupání nakojim, usne, ale za chvíli je vzhůru, pouštím ji v telefonu ukolébavky, něco ji septam hladím po hlavičce usne a za chvíli je zase vzhůru, a chce kozu, tak dám kozu na dvakrát, třikrát ale ona se spíš potom na podruhy, potřetí spíš uklidnuje. Ale už dva dny se nám podařilo uspat v devět :Ď dudlika sem dala jednou na noc a nikdy víc, jednak mám strach že by malá pak blbě sala, prej i to pak maskuje hlad a to plivání a následný brekot mě jeden večer stačilo
naštěstí ho moc nechce…
Jinak je to naše zlatíčko, je hodná když to tak vezmu… Už se těším až s ní bude větší sranda ![]()
Jo na to se těším taky…
ale to už přítel vydrží… Když se to vydrželo tak dlouho ????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam Tak dnes jsme byli na 6 týdenní kontrole, máme 4700
a dostali jsme vynadáno, že chodíme pozdě spát… že prý máme v půl 6 vykoupat a dát spát a když se nám probudí okolo 10,tak jí nakrmit a prý hned usne
Haha, my nakrmíme a pak čučí do 11 a nemůže usnout. Ale je pěkný jak to rychle utíká, každý den vidím nějaký pokrok, něco co předchozí den ještě neuměla ![]()
Děvčata budete očkovat proti Pneumokokům? Dnes se mi na to ptala doktorka ať se do příště rozhodnu… a já vůbec nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Luci174 , 11.10.23 12:31
- Mt.Carmel , 13.11.20 23:46
- Ifanka4 , 18.6.20 08:27
- gigioo , 23.4.20 17:05
- Karolec89 , 17.11.18 20:39
- hade007 , 22.5.18 10:49
- Eva_Ryt , 6.5.18 00:04
- helen_7 , 21.3.18 12:05
- soniagomis , 15.2.18 22:38
- Sarijka , 29.10.17 00:01
- Madie , 8.9.17 16:52
- Hannelorre , 23.8.17 14:14
- Saaarkab , 24.7.17 20:10
- Michaela.kam , 31.5.17 13:50
- Tereza1002 , 27.4.17 06:38
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Sirup Ventolin u dětí – zkušenosti?
- 30.4.26 16:20
- Doctus
- 4
Jaké je to být v kavárně na plný úvazek?
- 30.4.26 16:43
- TaLucie
- 10
Pozor na firmu Auta Super
- 30.4.26 16:46
- Pitřice
- 5
Jak dál naložit s chováním kamarádky?
- 30.4.26 15:09
- Anonymní
- 21
Foto: Sílící test a negativní krev
- 30.4.26 15:39
- S2301
- 14
Televize – jakou koupit?
- 30.4.26 15:23
- Ploskutáček
- 7
Ovulační test, má to tak být?
- 30.4.26 09:52
- Len nie
- 1
Bolest zubu po čištění kanálku - endodoncie
- 30.4.26 11:34
- ivašot.
- 4
Trápí mě hrozné úzkosti - co Vám pomáhá?
- 30.4.26 15:46
- Zvedava1
- 15
Autismus u batolat 2 roky
- 30.4.26 09:55
- Snopy123
- 14
Nové příspěvky
Jak dál naložit s chováním kamarádky?
- 30.4.26 17:16
- Anonymní
- 22