TP duben

• Otevřená skupina

Ahoj, hledám maminky z Plzně a okolí, co mají termín porodu v roce 2017. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
173
19.1.17 13:04

Tak ja byla na 11 v Lidlu a už to bylo pěkně přebraný, ale něco zbylo..takže prostěradlo, jednu látkovou kojící a tu podložku mám :)

Já si vzala 85 C a mam trochu obavu :D jestli sem si nemela vzít D, snad nebudu taková dojná :D zase ty vystužený byly dost velký mi přišlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
19.1.17 13:22

@Michaela.kam no tak super :)..přesně ta vyztužená černá mi přišla obrovská :D a hlavne mi přišlo že to pujde blbe odklápět tim jak je to vyztužený..ale kdo ví :D..taky doufam, že se nezvětší zas o tolik a bude mi tuta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
19.1.17 13:51

@hade007
No mě právě taky, ale byly hezký… stejne jeste jednu koupim, tak počkam jestli se neobjeví v Lidlu ještě jednou nebo v H&M mají pěkný :)

no já mam obavu, že se mi nalejou ještě dvakrát tolik… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
19.1.17 15:08

@Ifanka4 @hade007
Tak jsem se pustila do věcí na mimčo, mám jich strašně moc, mamina objednávala ty pytle z Anglie a přivydělávala si při mateřský, ale to co jsem vybrala je až tak od podzimu, a hodně věciček jsou tak od roka do tří let.

Nějak pořádně nevim do čeho budu v létě oblíkat malou, to mi asi budou stačit jenom nejaky bodíčka, šatičky a ponožky…?
jak to vidíte vy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
19.1.17 18:25

Tak mě v tom lidlu přišly strašně velký ty podprsenky. Já jsem totiž vcelku plochá :-D a zase o tolik se mi prsa nezvětšily :-( Zkusím teda ještě to H&M jestli tam něco bude…
@Michaela.kam Já mám teda taky spoustu kombinézek a tak… Ale taky to vidím tak na bodíčka s dlouhým/krátkým rukávem a v tomu kalhoty nebo kraťásky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
19.1.17 18:37

Jinak Asistentka Monika nám v úterý říkala o cvičení po porodu… Aby se stáhlo bříško, teď jsem si na to vzpoměla, když jsem četla tenhle článek.
 http://www.ivafis.cz/…-6ti-nedeli/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
20.1.17 06:42

@Michaela.kam jo to já si taky říkam, že mam hromadu oblečku, sice asi ne až na tak větší, ale začínam si říkat, jestli to vůbec unosí :D..hlavně moje babi je ujetá na čepičky, takže tich mam už tak dvacet asi a teď se dala na pletení, takže už máme i několik svetříků :D což jako asi přes léto zrovna neunosí no, ale co aspoň si říkam, že má nějakou zábavu no..Jinak to taky vidím asi hlavně na bodíčka, trička, k tomu takový ty kalhoty a pak někdy když bude chladnějš nebo na podzim, tak třeba punčocháčky s bodíčkem na doma…
@Ifanka4 Mně taky přijde, že se zatím nějak nezvětšily, to spíš asi až pak po tom porodu se zvětší..no já si vzala jen tu bílou tam, ta mi teda i na to že je to C nepřišla tak velká, ale ta černá byla obrovská v C, tam bych neměla co dát :D..ono ani menší neměli v nabídce co jsem koukala, v letáku psali od 85C a pak už D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
20.1.17 10:43

@hade007 Tak já sehnala tu bílou nevyztuženou a je to 80D, což bylo to nejmenší co jsem tam našla :-D
JInak já mám milion bodíček bez rukávu, ale jako na potvoru jsou to zrovna ty nejmenší velikosti :-D Takže počítám, že v létě už jí to nebude :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
20.1.17 10:56

Já mám šíleně bodíček.. to ani neunosí, naštěstí od nejmenších po větší, ale skoro všechny bílé, neco co sem koupila tak do ruzova, ale nemůžu se zbavit pocitu, že toho na sobě bude mít málo, ale co bych jí taky měla dávat v horkách, že jo.

Dokoupit můžeme vždycky.
Jinak Ivčo díky za článek, já si právě představovala, jak hned začnu sedy lehy, sklapovačky… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
20.1.17 11:58

@Ifanka4 aha, no vidis, tak to sem si asi popletla..to by mně zase bylo malý ta 80 :D
Taky mi přijde, že mam šíleně bodíček a tich kalhot, ale stejně když pak vidim něco malýho roztomilýho, tak bych to nejradsi jeste koupila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
20.1.17 12:10

@hade007 Já vůbec nesmím chodit okolo Pepca ani do Tesca :-D Vždycky něco přinesu domů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
20.1.17 12:20

@Ifanka4 Joo to znam :D..Pepco to je peklo..v Tescu vždycky babi něco najde, zrovna včera volala, že zase koupila nějakej svetřík..pak ještě Kik se občas dá sehnat pěkný věci…ono teda i včera v tom lidlu sme si říkaly s maminou, že hlavně žádný oblečení no a nakoupili jsme trička, ponožky a set mikča a kalhoty.. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
20.1.17 16:46

Zkuste někdy zajít do Bambule, nevím jak v jiných, ale v Olympii vedle Datartu mají hrozně roztomilý věci a fakt za pár korun, sem tam jednou šla se podívat na něco a narazila sem, že tam mají i věcičky.
Dneska už peru třetí pračku, ty mrňavý věci mi fakt nebaví věšet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
23.1.17 09:43

@Michaela.kam Jo to je pravda, tam jsem taky asi jednou byla, ale to jsem si zrovna zakázala už cokoliv kupovat, že je toho už doma mooc :D
Joo taky jsme praly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
23.1.17 16:45

Tak dnes jsem byla na dalším velkém ultrazvuku :-) Tak už máme hlavičku dolů a vážíme 1600g :-) A prý k ní budu docházet až úplně do konce, takže vyšetření v porodnici žádné prý absolvovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny