TP duben
- Otevřená skupina
Ahoj, hledám maminky z Plzně a okolí, co mají termín porodu v roce 2017. :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@hade007
jo tak to se snažím, bejt pořád vláčná - škoda, že nemůžu bejt občas vláčná i po víně ![]()
To jsi štastná žena:)
Zkoumala jedna výborná je prý na Bolevci, ale to mám z ruky, tak pořád váhám, hledala sem už nespočetně krát a nějak se neumím rozhodnout, mít dobrou doktorku, je pro mě docela důležitý, hlavně se neumim dokopat to obvolat, nesnášim úřady, zařizování papírů doktorů a tak..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam jo to jo noo, taky bych si občas víno dala..a teda tatarák bych si dala (ten jsem v životě nejedla až tak poslední dva roky a na ten bych chuť měla
)
No uvidíme jak to bude vypadat, až na konci no, jestli to ještě nepopraská..
Myslíš Šebkovou nebo tak nějak? Já od kámošky vím, že ta chodí teda na Vinice a je taky nějaká vyhlášená - to by měla být ta Šebková - ono k ni chodí medici a byla i v televizi několikrát a tak, kamoška je s ní spokojená, říkala že teda když se tam chodí na kontroly, tak pokaždý nejdeš přímo k doktorce, že to obstará ta sestra, ale když by se něco nezdálo, tak se hned volá k tomu doktorka, ona že má dost aktivit, tak není přítomna úplně u všeho.
Z jaké části Plzně jsi?
Jo to mi povídej, mluvíš mi z duše..taky nesnáším tuto všechno zařizování a hlavně to konečný rozhodnutí… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007
no jak sem říkala, že se docela držim tak teď se mi ty chutě docela rozjely, mam chuť na smažený, mastný, hambáče, steaky, sladký… strašný, snažim se krotit jíst hlavní jídla zdravě… ale někdy to občas nejde a večer si říkám, že si to budu vyčítat až budu po porodu shazovat ![]()
No o té Šebkové jsem taky slyšela, ale zase ty jooo vyhlášený jsou vytížený a dostat se tam a tak je složitý
achjo..
z Bručný, ale budeme se stěhovat Doudlevce, takže pro mě idál Bory, Slovany.
Tak, jak vidim jak se rozhodnu, ta mi řekne, že nenabírá a já to budu honit na poslední chvíli, protože nebudu vědět, trubka no:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam jo mě to taky občas popadne a nejlépe chutě právě na takový hnusy
jo to si říkam, že si to budu vyčítat, ale pak si taky říkam, kdy jindy si to dát než teď (to se započítá k těhotenství a ne jen ke zmlsanosti
)
Právě no, že tam asi bude nášleh a je pravda, že je to přes celou Plzeň no..
Ahaa, to Vás čeká ještě do porodu stěhování jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O Šebkové už jsem taky slyšela
Taky nad ní uvažuju… A ještě nad Janovou, ta je na Skvrňanech… Taky jsem na ní slyšela jen samou chválu. Pro mě je důležitý že mají obě oddělený ordinační hodiny (ráno nemocní, odpoledne očkování a prevence). Jinak s tima chutěma to mám podobně @Michaela.kam
Nejvíc ujíždím na čokoládě a hambáčích
A co se týká vína a věcí co by se něměli, tak to mi přestalo vonět… Když si přítel nalije skleničku vína nebo můj oblíbený rum s kolou, tak mi to strašně smrdí a jen na dálku cítím hermelín (kterej jsem milovala), tak se mi chce zvracet
Mě asi malá zevnitř říká, že to pro ní není dobré ![]()
A vyřizování mě teda taky čeká… Hlavně matrika, kvůli příjmení malé.
Jo mimochodem máte některý 3D ultrazvuk? My jsme ho prošvihli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4
No takhle by to mělo bejt všude, jenže některý maminy to nerespektují a vezmou děti jak se jim zachce. Na jednu stranu chápu, když je dítě v horečce, že nechce čekat, ale trochu ohleduplnosti…
jo! čokoláda, všechno čokoládový! my chodíme na hambáče do Delishe
a přiznam se, že cheese z Mc si občas taky neodpustim… chudák malá v břiše ![]()
čemu se teda vyhýbám jsou fakt ty plísňový sýry, tatarku jen vyjímečně a když je nově otevřená.
Jojo byla jsem dvakrát, jednou na screeningu, pak v nějakým 22tt, ale moc hezkou fotečku z 22tt nemam, byla to taková rychlovka a malá se schovávala pod placentou. Takže zážitek byl krásnej v tom prvním 3D.
My taky musíme na matriku, sice už mam prstýnek na ruce, ale do porodu to nestihneme ![]()
@hade007
chutě jsou sviňa ![]()
nene… až někdy za rok do baráčku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4
No takhle by to mělo bejt všude, jenže některý maminy to nerespektují a vezmou děti jak se jim zachce. Na jednu stranu chápu, když je dítě v horečce, že nechce čekat, ale trochu ohleduplnosti…
jo! čokoláda, všechno čokoládový! my chodíme na hambáče do Delishe
a přiznam se, že cheese z Mc si občas taky neodpustim… chudák malá v břiše ![]()
čemu se teda vyhýbám jsou fakt ty plísňový sýry, tatarku jen vyjímečně a když je nově otevřená.
Jojo byla jsem dvakrát, jednou na screeningu, pak v nějakým 22tt, ale moc hezkou fotečku z 22tt nemam, byla to taková rychlovka a malá se schovávala pod placentou. Takže zážitek byl krásnej v tom prvním 3D.
My taky musíme na matriku, sice už mam prstýnek na ruce, ale do porodu to nestihneme ![]()
@hade007
chutě jsou sviňa ![]()
nene… až někdy za rok do baráčku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam Nu já právě mám fotku z 22tt, ale chtěla jsem speciálně ještě video a tak, ale na to už je pozdě
a ta fotka je vlastně z konce září, od té doby na nás malá ukazuje jen zadek
Takže jsem jí pořádně neviděla..
Jó Delish
toho hodně můžu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4
já si myslím, že kdyby si chtěla tak někde ti ho amozřejmě za poplatek udělají..
nejsi u VZP? přispívá těhotným 1000,– na cvičení, screeningy a tak… tak se zkus podívat jestli i na ultrazvuky, kdyžtak zda by ti to proplatili:) mě takhle proplatila pojištovna ten první, který si musíš vyžádat.
Já jdu v úterý, jsem zvědavá jestli se ukáže prdka malá pořádně:)
Delish bacon burger + karamelizovaná cibulka navíc ![]()
prej je dobrej i ten Blondies, ale toho sem neměla… a z Angusu v Olympii mi taky moc chutná, samo neni nad Delišáka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4 Jo to je určitě dobrý, aby ty ordinační hodiny byly oddělený, na to jsem narazila u více lékařů..
A já myslela, že jsi vdaná (podle té fotky, co tu máš i když je pravda, ze tam nemáš bílé šaty), pak mi i přišlo divný, že píšeš o příteli..
Na 3D jsme byli na genetice u Olympie, ale malej je asi stydlín, tak se nechtěl vůbec ukazovat, tak z toho fotku nemáme, jen na obrazovce jsme to viděli…pak jsme byli ještě u jedné domluvené gynekoložky a tam nám udělala nějaké fotky, ale pořád má ruce přes obličej lump ![]()
@Michaela.kam joo hambáče z Delishe, ty jsou nejlepšíí..zrovna dnes tam jdeme s kamarádama posedět ![]()
Normálně mi včera už nešlo vůbec vložit příspěvek, psalo mi to, že jsem došla k limitu 10příspěvků za den a musim až dalš den napsat… ![]()
Tak jsem dnes byla v tom lidlu, noo byl to docela boj teda, ještě, že jsme tam na to byly s maminou dvě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007
já se jdu oblíct a mažu taky do Lidlu ![]()
chci ty prostěradla hlavně:) Tak to bysme byla dobrá burgrová partička
Si užijte véču, já vždycky odcházím podle mě ještě s jednim dítětem v břiše ![]()
asi bylo přetížený emimino, mě to taky hlásilo furt nějakou chybu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam Tak ať jsi úspěšná
..já naštěstí sehnala vše co jsem měla vyhlídnuté, ale stačila chvilka a ty deky na hraní třeba byly pryč, skoro nám jí vzala paní z košíku
Prostěradla jsem taky brala ![]()
Jo to já sem taky vždycky plná a to si dávám ten menší, ale dáváme si k tomu ještě napůl různý ty hranolky s dresinkem, tak mě to dost zasytí no..
Je to možný, že bylo přetíženo
mě to teda psalo přímo, že můžu napsat jen 10příspěvků za den a až budu mít celkem 50, tak to budu mít neomezeně (asi tím, jak jsem tu chvíli, tak to mají omezené, ale nechápu proč teda no…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo holky, tak to jsem zvědavá jestli tam v 1 hodinu ještě něco bude, já mám vycházky až od 1
A ráda bych taky ještě nějaký věci… A chtěla jsem okouknout tu kojící podprsenku (i když teda nevím co za velikost mám vzít
)
@hade007 Vdaná nejsem, tohle je ze svatby kamarádky ![]()
Já zase na emimino nemůžu přizpívat z mobilu, protože mi to vloží vždy jen jednu větu
a zbytek zmizí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4
Já se musela utrhnout z práce na skok..to jsem to mohla nabrat i vám, když jsem tam byla..ještě teda pojedu po práci kolem, tak kdyby jste třeba něco nesehnaly, tak se tam ještě můžu mrknout, ale bude to tak po druhé, tak už to taky asi bude dost přebraný ![]()
Jo s tou kojíc sem taky byla taková zmatená kterou vzít..já mam 85B, tak jsem vzala 85C, tak uvidím jak to bude dostačující, zase to nebylo tako moc drahý při nejhorším no..
Já jsem si myslela pak, že to jsi asi byla svěděk ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Luci174 , 11.10.23 12:31
- Mt.Carmel , 13.11.20 23:46
- Ifanka4 , 18.6.20 08:27
- gigioo , 23.4.20 17:05
- Karolec89 , 17.11.18 20:39
- hade007 , 22.5.18 10:49
- Eva_Ryt , 6.5.18 00:04
- helen_7 , 21.3.18 12:05
- soniagomis , 15.2.18 22:38
- Sarijka , 29.10.17 00:01
- Madie , 8.9.17 16:52
- Hannelorre , 23.8.17 14:14
- Saaarkab , 24.7.17 20:10
- Michaela.kam , 31.5.17 13:50
- Tereza1002 , 27.4.17 06:38
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Těhotná přítelkyně mě přestala mít ráda
- 30.4.26 22:16
- Pouty
- 1
Operacia septa v maternici
- 30.4.26 20:38
- Anonymní
- 1
Kolik peněz dát dítěti na internát
- 30.4.26 22:15
- Kelsey1
- 24
Hodnota hcg 9 den po ket
- 30.4.26 19:39
- Ilča1986
- 10
Když dítě nezvládá vyjmenovaná slova
- 30.4.26 22:19
- Černá Madonna
- 37
Sirup Ventolin u dětí – zkušenosti?
- 30.4.26 19:37
- Doctus
- 11
Jaké je to být v kavárně na plný úvazek?
- 30.4.26 18:45
- Jana6018
- 12
Pozor na firmu Auta Super
- 30.4.26 16:46
- Pitřice
- 5
Jak dál naložit s chováním kamarádky?
- 30.4.26 17:40
- Livi92
- 24
Foto: Sílící test a negativní krev