TP duben
- Otevřená skupina
Ahoj, hledám maminky z Plzně a okolí, co mají termín porodu v roce 2017. :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Ifanka4 mozna ceka kolik holek ji to zrusi a podle toho uvidi..mne jen psala at se pripomenu jeste predtim a ze mi rekne kdy mam prijit..ja chtela od 17h..tak asi ze by tuto bylo driv, ale od tich tri to asi menit nebude ![]()
To ja moc takhle v okoli nevidela jak rychle z toho vyrustaji ale tich uplne malinkych moc taky nemam..hlavne kdyz sem si porovnavala velikosti z ruznych obchodu tak stejna velikost byla vsude jinak velka ![]()
Tak to jo..my koukali jen plzen a kdyz sme byli v praze no..na perinky sem jsem koukala v letaku lidl ze maji mit tak se na ne chci podivat jake budou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty velikosti vůbec nesedí, to je pravda
Já s peřinkou udělala tu chybu, že jsem si nejdřív vybrala na Fleru krásné povlečení, ladící s mantinelem a kapsářem a pak šla teprve vybírat peřinku a všude kde jsem byla, tak samozřejmě jiná velikost a když jsem našla svou, tak to byla „duchna“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4 jeeej, no to jsem taky koukala, že jsou právě různý velikosti peřinek. Klasiku jsem našla bud 120×90 nebo 135×100 a pak třeba ikea má 125×110 a ten lidl zase 130×90..takže každej typ uplně jinak velkej..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007 Já jsem právě myslela, že nejčastější tip je 120×90 a třeba v Kika měli jen jednu peřinku za 690,– Taky je důležitý kde chceš pak kupovat to povlečení, třeba na tom Fleru mají nejčastější velikost právě tich 120×90.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4 jo to já jsem se orientovala podle nějakého českého výrobce Scarlett myslím, tak z toho sem usoudila, že to je klasická velikost, ale je pravda co si vzpomínam, tak set perinka s polstářkem stal asi kolem 600 no..:/..a tu matraci jste pořizovali nějakou klasickou molitanovou nebo jiný materiál?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo povlečení mi chybí když to tak čtu, přijde mi to strašně drahý, když si vezmu, že normální povlečení třeba v F&F stojí v akci 500,– a dětský menší.. taky stojí tolik… ty jo pěkný ještě víc…
Jinak do Lidlu chodim strašně ráda, vlastně nerada, vždycky tam necham peněz… ![]()
Na děti tam mají super věci…
U Krtečka jsem byla a bylo to tam šílený, všechno nahňácaný na sebe, drahý, nelíbilo se mi tam vůbec, prodavačka řešila na celej krám s kamarádkou svuj milostnej život, tak sem se na patě otočila a šla
![]()
Holky máte v plánu po porodu když to půjde chodit někam na cvičení? Kamarádka chodila na cvičení s mimčem, cvičilo se v Borským parku, říkala, že je to super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007 Matraci máme kokos-molitan-kokos, tu má paní prý ověřenou, že pod ní jde dát monitor dechu
Molitanová je prý dost měkká, děti by prý měli mít spíš tvrdou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Matraci bych pořídila nějakou lepší, mají takový ty žlutý jen z molitanu a to mi nepřijde zrovna dobrý…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam Hele já povlečení kupuju taky jen na Fleru a tam se dá pořídit pěkný i za 300
Jinak o cvičení zatím neuvažuju, to uvidím jak a co bude až se malá narodí
Líbilo by se mi plavání. Jinak Asistentka Monika taky nějeké cvičení dělá, ale ještě jsem se o to nezajímala, teď se jí chci akorát zeptat na kurz vázání šátku, docela bych to vyzkoušela, jestli se to malé potom bude líbit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam to joo no, ty ceny všeho jsou hrozný, když se to tak nasčítá…
jo na tuto mam lidl taky hrozně ráda, hlavně se to tam dá sehnat za rozumný peníz, ale nejhorší je to po ránu vybojovat, když si jde člověk pro něco konkrétního
..
U Krtečka se mi taky vůbec nelíbilo, to byl děs
..
No já bych ráda pak něco dělala, ale zatím jsem se nepídila po tom, jaké jsou možnosti..kamarádka chodí s malým myslím do galerie dvořák nebo někam takhle cvičit a pak ještě na plavání chodí, ale tomu už je 9měsíců..
@Ifanka4 ahaa, děkuji za info, to jsem si taky říkala, aby pod tím fungoval ten monitor no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4
tak tam se mrknu
Jedno máme vyhlídnuté v Ikei, ale nevim jak ten rozměr podle toho co jste psaly ![]()
Já jsem takový pako, nesnesu pomyšlení, že by mi zustala celulitida a špek na břiše
ale myslim si, že budu ráda, že budu ráda a nějakej špek bude asi vedlejší ![]()
Ty šátky..já pořád nevím co si o nich mám myslet, určitě neodsuzuju, myslim, že když mamču dítě nenechá vůbec nic udělat tak jí to hodně pomůže, fungovat a ve finále i psychicky… jen mám strach, že by si mimi hodně zvyklo na ten těsnej kontakt.. a až bude mít osm kilo byla by to fuška ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hade007
já chodím do Lidlu u zimáku a zatim dobrý, ještě jsem se s nikym neprala ![]()
zjistim od kamarádky co to je za cvičení, necvičíš s mimče, ale máš ho v kočárku… když jsou vetsi tak se dají mezi ostatní miminka na podložku, prej se u toho dost nařechtají, pořádají třeba sportovní víkendy někde na Šumavě, což mi přijde jako dobrý odreagování ![]()
Podrbat s ostatníma mamkama…a dát si do těla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam To víš, s tím odvykáním je to vždycky těžký
to taky nevím co by pak mimčo dělalo, až bych přestala šátkovat. Proto chci jít na ten kurz a půjčím si od nich na měsíc šátek a uvidím, buď to využiju nebo ne, zase jako kupovat šátek za 2000 a pak zjistit, že to nedávám na záda nebo že se to mimču nelíbí.
S tou celulitidou a tak jsem na tom stejně, ale to asi budu řešit doma (teda když se k tomu dokopu
) Tak prý je taky dost zásadní hned po porodu mít něco na břiše, i když to bolí, aby se placenta srolovala co nejlépe a pak prý nezůstane takové bříško, ale to mám zatím jen načtené ![]()
Sportovní víkendy jsou asi fajn, ale já jsem lenoch
Spíš takové wellnes víkendy, to už by bylo lepší
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifanka4
Teď si mě pobavila
Wellnes víkendy bych brala taky co měsíc ![]()
Ale tam bych akorát tu celulitidu a špeky podporovala, jsme s drahou polovičkou hrozný gurmáni..furt bysme někde něco ochutnávali a jedli ![]()
Jinak vyloženě sportovní typ nejsem, tak nějak se snažim převážně něco dělat… ale spíš se k tomu musim kopat ![]()
Něco na břiše? jako jak? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela.kam jo u zimáku je to dobrý, tam většinou když jsem něco sháněla, tak to tam měli, to jo, ale jak jezdím do Nýřan do práce (na šestou), tak se musím trhnout tady před tou sedmou, zajet tam něco koupit a zpět, tak to nakupuji většinou v Nýřanech a to byl jednou boj no :/
Ahaa..no já je pravda něco o cvičení zahlídla na FB, ale to bylo myslím nad škodaparkem v tom parku, že se schází mamči s kočárkama a cvičí u laviček a tak různě..určitě je to zajímavé (ale jsem na sebe taky zvědavá jak to bude no, nejdřív bude potřeba si na sebe s mimčem nějak zvyknout a až pak začít něco takového no)..já teda nikdy nebyla žádnej extra hubeňour, ale na tu svojí aspon původní váhu bych se ráda dostala..já bych ráda pak i šoupla malýho taťkovi a vyběhla si do borskýho parku na chvíli, ale to jsou asi jenom zatím takový iluze ![]()
Tak to joo, ja ted asi poslední dva roky jezdila dvakrát ročně na sportovní víkend cvičit tady se cvičením z Nýřan, tak to se mi vždycky líbilo, ale to nebylo pro mimča..
@Ifanka4
Tak určitě ten šátek nejdřív vyzkoušet bude lepší no, já znam taky jednu holčinu a její malej si na ten šátek tak zvyknul, že ho nemohla už dostat do kočárku a pak trpěla víc ona no :/ a zase jiný kámošky malá, tak ta do šátku nechtěla vůbec…a já jelikož mě často pobolívají záda, tak bych to asi nezvládala..ale na to asi přijdeme až pak ![]()
Mít něco na břiše, to myslíš, jako něco stahovacího?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Luci174 , 11.10.23 12:31
- Mt.Carmel , 13.11.20 23:46
- Ifanka4 , 18.6.20 08:27
- gigioo , 23.4.20 17:05
- Karolec89 , 17.11.18 20:39
- hade007 , 22.5.18 10:49
- Eva_Ryt , 6.5.18 00:04
- helen_7 , 21.3.18 12:05
- soniagomis , 15.2.18 22:38
- Sarijka , 29.10.17 00:01
- Madie , 8.9.17 16:52
- Hannelorre , 23.8.17 14:14
- Saaarkab , 24.7.17 20:10
- Michaela.kam , 31.5.17 13:50
- Tereza1002 , 27.4.17 06:38
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Operacia septa v maternici
- 30.4.26 20:38
- Anonymní
- 1
Kolik peněz dát dítěti na internát
- 30.4.26 21:03
- stinga
- 21
Hodnota hcg 9 den po ket
- 30.4.26 19:39
- Ilča1986
- 10
Když dítě nezvládá vyjmenovaná slova
- 30.4.26 21:01
- BohunkaP
- 33
Sirup Ventolin u dětí – zkušenosti?
- 30.4.26 19:37
- Doctus
- 11
Jaké je to být v kavárně na plný úvazek?
- 30.4.26 18:45
- Jana6018
- 12
Pozor na firmu Auta Super
- 30.4.26 16:46
- Pitřice
- 5
Jak dál naložit s chováním kamarádky?
- 30.4.26 17:40
- Livi92
- 24
Foto: Sílící test a negativní krev
- 30.4.26 15:39
- S2301
- 14
Televize – jakou koupit?
- 30.4.26 15:23
- Ploskutáček
- 7
Nové příspěvky
Přímá adopce 2026
- 30.4.26 21:10
- Wilík
- 6
Doplatek alimentů - voják
- 30.4.26 21:08
- Hanča1234
- 277
Trápí mě hrozné úzkosti - co Vám pomáhá?
- 30.4.26 21:08
- Ifka19
- 16
Kolik peněz dát dítěti na internát
- 30.4.26 21:03
- stinga
- 21
Když dítě nezvládá vyjmenovaná slova
- 30.4.26 21:01
- BohunkaP
- 33
Školka, další cizí jazyk a sprostá slova
- 30.4.26 20:55
- Bytsamsebou
- 48
IVF - ET/KET 2026
- 30.4.26 20:54
- Ifka19
- 4249
Mravenčení pravé půlky tváře - může to...
- 30.4.26 20:47
- AlesPro
- 4
Ženy u dobrovolných hasičů: Jaký je váš...
- 30.4.26 20:44
- AlesPro
- 24
Operacia septa v maternici
- 30.4.26 20:38
- Anonymní
- 1