TP duben

• Otevřená skupina

Ahoj, hledám maminky z Plzně a okolí, co mají termín porodu v roce 2017. :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
14.1.17 16:02

@Michaela.kam To jo, taky to říkám, to dítě je hrozný :-D Je to strašně krátká knížka, ale hodně vtipná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
15.1.17 21:58

Jinak děvčata, taky nemůžete usnout? :-D Přítel chodí spát se slepicema :-D Nejlépe v půl 9 - 9 a já pak nezaberu do 11 :-D
A taky mi začalo dost často bolet na hrudníku :-( (Prý jak se stlačujou orgány)… Už se docela těším až malá vyleze :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
16.1.17 06:17

Zrovna vcera jsem si vecer rikala jestli nejsem nejaka divna, ze hodne holek pise ze maji problem se spanim a ja musim zaklepat nastesti dobry..taky chodime spat se slepicema, sice se chvili prevaluju nez usnu, ale docela brzo usnu..akorat se casteji probouzim v noci, to jsem driv nemela..
S tim stlacovanim organu to sme vcera koukali na takovej animovanej obrazek, docela zajimavy jak to uplne vyleze nahoru..
 http://www.pobavime.cz/…tenstvi-gif/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
16.1.17 09:33

No tak to je hezkej obrázek :-D Aspoň už vím, proč mě to tolik bolí. Včera jsem kvůli tomu ani nemohla ležet, takže se v noci procházím po pokoji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
16.1.17 09:46

Jo taky jsem docela koukala jak se to všechno smrskne nahoru, to ani není možnýý..mně spíš vždycky večer vadí jak mi tlačí na žebra, má hlavu vpravo nahoře a to se nemůžu ani lehce ohnout, vždycky se tak vyboulí, že sotva dýchám :)
Budete pořizovat nebo už máte nějaký fusak do kočárku? nebo budete mimča přikrývat jen nějakou peřinkou / dekou? Nad tutím jsem nějak vůbec zatím nepřemýšlela až včera, že ještě ten duben může být takový chladnější, tak aby malýmu nebyla zimaa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
16.1.17 09:57

@hade007 Já mám objednaný tenhle fusak:
Fsak Emitex
Je dobrý že se dá dát i do autosedačky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.1.17 10:04

Když se přejim tak mě tlačí všechno :D
Docela musím říct, že spim… záleží jak se teda nacpu na večer, zatím musím zaklepat, když to vezmu kolem a kolem žádný výrazný potíže nemam, občas bolí záda, když dlouho sedim, ale ne výrazně, zažívání je horší to jo :D

Já fusak nepořizuju, malá by se měla narodit na konci dubna, už bude doufám teplo.. než vyrazíme nekam ven na procházky tak asi týden dva budeme doma? :think: a vyresim to třeba spacím pytlem a dekou do kočárku. A dokoupit se dá vždycky :)

@Ifanka4
ten fusak je ale pěknej! :)
a jaký jste vybraly kočárky holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
16.1.17 10:08

@Ifanka4 tak to jo, pěknej :) já jsem ráno koukala na podobný, ale asi je slabší, co tak koukám na ty obrázky..
https://www.detskyraj.cz/…tni-podzimni
i mě zaujalo, že se to dá použít jako deka - úplně rozepnout a i do té autosedačky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
16.1.17 10:11

@hade007 Ten je více méně skoro stejný, jen bez toho softshellu :-)
@Michaela.kam Kočárek máme tento
http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/…sport-36368/
Ten oranžový, ale ve skutečnosti je to spíš béžová :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.1.17 10:23

Tyjo ten je pěknej, já mam vybraný tento šedivý a schovám ho i pro druhé proto neitrální barva: http://camarelo.cz/malaga.html

ale ještě nejsem pevně rozhodnutá… příští měsíc zajdeme ještě okouknout a uvidím, ale když sem byla na Locháči tak se mi s nim strašně dobře jelo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
16.1.17 10:24

@Michaela.kam jo to je pravda, ty máš termín až na konci, to už by mohlo být o něco tepleji no..
Taky jsem myslela to řešit nějakou zavinovačkou a dekou, tak to ještě promyslím..ale tuten typ fusaku mně zaujal, že je takovej multifunkční :)
My máme vybraný tento:
 https://www.babyplace.cz/…ail-edition/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.1.17 10:37

@hade007
právě.. už mi to přijde zybtečné :)
Tvůj kočárek by se mi teda taky jooo líbil, ale už je na mě celkem drahej ikdyž krásnej :)
my jsme chtěli tak max 13 000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
16.1.17 10:43

@Michaela.kam jooo..ono teda celkově to jsou pěkný rakety za ty kočárky, my se chtěli vejít max do 20 s autosedačkou, tak to se nám naštěstí povede..ale taky jsme měli nejdřív vyhlídlej jeden a ten teda byl slušně drahej, což mi přijde zbytečný no..my hlavně chtěli, aby byl fakt dobře skladnej do auta, nezabíral tolik místa, dobře ovladatelnej, aby kola zvladly terén a tuten i lehounce pruží, to jsme zkoušeli v obchodě, kde měli speciálně udělaný kamenitý povrch, tak se nám líbil no..ještě ho koupený nemáme, ale je to asi favorit..
ale věřím, že takových kočárků bude určitě víc a asi i levnější, ale to by člověk musel lítat obchod po obchodu a zkoušet a to už mě po pár obchodech přestalo bavit :D :D..to bysme i projezdili víc benzínu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
16.1.17 11:08

@hade007
Já byla zatím jen u toho Krtečka.. a na Locháči.. právě z toho důvodu, že kdybych toho objížděla víc tak skončíme zase u toho drahýho kočárku :D
Ne ale je fakt pěknej, nebejt mi líto těch peněz tak do něj jdu taky :D
nám stačí teda dvojkominace protože vajíčko už máme Maxicosi.
Ale je lepší to vrazit do kočárku, kterej je nejvíc využitej než do milion oblečků který se vytáhnou jednou nebo vůbec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
16.1.17 12:12

@Michaela.kam jo to je pravda, někdy je lepší se moc nepídít po dalších variantách :D akorát z toho má člověk pak zamotanou hlavu a kort já - jsem váha, takže to je u mě děsný se pro něco rozhodovat.
My taky budeme brát jen dvojkombinaci, ta autosedačka co k tomu nabízeli se nám zda taková nic moc, tak by jsme radši něco bezpečnějšího, ale tu vybranou ještě nemáme :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny