Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Martík97 Tu bolest u zad znám taky a myslím si, že by to neměl být problém když to nejsou vyloženě žádné křeče, ale jen občasné píchnutí.
@haha_ja Já jsem taky spinila a všechno je v pořádku, taky bylo jednorázové. Volala jsme kvůli tomu tenkrát do CARU až po víkendu a řekli teda at přijdu ale vše bylo v pořádku, prý se to může v prvním trimestru stát. A dneska ráno jsem měla zase ale to si myslím že je po včerejší kontrole, byl UTZ a i mě prohmatavala takže to bylo nejspíš tím. Nic mě nebolí. ![]()
@haha_ja Jestli jseš nervózní a bojíš se, tak si tam ráno dojdi ač nebudeš špinit. Normálně bych se omluvila a rekla, že jsem se bála. On to pochopí. Jsou na to zvyklí určitě
.
@2468 píše:
@haha_ja Jestli jseš nervózní a bojíš se, tak si tam ráno dojdi ač nebudeš špinit. Normálně bych se omluvila a rekla, že jsem se bála. On to pochopí. Jsou na to zvyklí určitě.
Moc děkuji za podporu. ![]()
@haha_ja To není vůbec zac
. Jinak ti je dobře a už se nic nedělo?
Nemůže to špinění být třeba po sexu?
Já jsem v prvním těhotenství taky spinila, nikdy na to nezapomenu, dopoledne, do toho migréna, já se tak bála a plakala, ale vše bylo v pořádku
a důvod se nezjistil.
@haha_ja no me picha obcas v podbrisku, ale zada me boli. Nevydrzim ani dlouho sedet.
Holky ja vas prubezne ctu, ale nestiham reagovat…Kdo byl na ko tak gratuluji… ![]()
Zada me boleli vsechny tri tehotenstvi…
Jo a dnes mi bylo jako feest divne, pomohli mi deti bonbony, takove veci y sulene fazolky… ![]()
Tak ze si koupim dnes bonbony, pred obchodem ale nevim na jake mam chut…ja to zanormalnich okolnosti vubec necucam…Tak jsem nic nekoupila a ted zvejkam ty fazolky…
@Lemur84 opravdu? Takze je to asi normalni. Ja si dneska koupila takove zelatinove kysele bonbony😁
Holky, uz mate pupky? Js to asi dlouho neutajim. Mam celkem nizkou pocatecni vahu a jde to rychle nahoru ![]()
@Margit. Tomanova tak jsem si koupila dnes šípkový čaj a roiboos s limetkou od balisuru a ten je dobrý. Pak ještě zkusim ten bez příchutě.
@haha_ja já první těhotenství krvácela, fakt proudy krve
byla jsem kvůli tomu i měsíc v nemocnici. Měla jsem hematom. Přešlo to asi v pátém měsíci ![]()
@Martík97 píše:
@Lemur84 opravdu? Takze je to asi normalni. Ja si dneska koupila takove zelatinove kysele bonbony😁Holky, uz mate pupky? Js to asi dlouho neutajim. Mam celkem nizkou pocatecni vahu a jde to rychle nahoru
Vsude pisou ze zada bolet nemaj, ja po tech potratech vypleskla ze citim i zada a stehna a pak vzdy ok…tak ted uz ani neplasim.
Pupek mam, ja pribrala jeste pred otehotnenim… pred pul rokem jsem mela 52 ted 58,5 (pred tydnem).Dohanim nocni deficit sladkym. Ale asi to taky dlouho neutajim. Na me to je vzdy hned videt.
A s pupkem pocitam. Naposledy mel nejakych 114cm
na mych 153 cm…
Jsem byla pomalu sirsi jak delsi… ![]()
Mi zůstal pupek po posledním těhotenství, tak vypadám jak ve 4. měsíci už 3 roky ![]()