TP květen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6942
1.10.20 10:33

@2468 S příkrmama jsem to měla stejně, u prvního jsem to hrotila - vtipný byl např. moment, kdy jsem šla synovi koupit první kaši - prolezla jsem celý megavelký regál a zjistila, že úplně každá z desítek kaší od různých výrobců má ve složení něco absolutně nevyhovující, co bych (tehdy) nedala ani školkovému děcku, natož miminu. Nekoupila jsem tehdy nic a dlouho to vypadalo, že budu úplně biomatka, nicméně někdy u druhého mi došlo, že je to dlouhodobě neudržitelné, pokud si nechci totálně rozbít vztahy v blízké rodině, takže jsem nakonec vyměkla a už to moc nehrotím… Nicméně chápu a fandím každému, kdo to řeší. Takže jsme zase u toho, každá děláme, jak to v tu chvíli umíme nejlíp a nikdo nemá právo soudit, jestli to řešíme málo nebo moc a stejně se vždycky najde někdo, kdo si bude ťukat na čelo, kroutit hlavou a nebo volat sociálku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
1.10.20 10:36

Holky vy jste proste uzasne, děkuji za podporu. uvidime jak se mi s cigaretami podari bojovat. Jinak kavicek jsem dříve vypila 10 za den, pekne silne presso, ted mi chutná jen jedno malé po ránu a zbytek dne si vůbec nevzpomenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
1.10.20 10:37

@Onisek uf diky. Jsem rada, ze v tom nejsem sama :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.10.20 10:40

@2468 @fenny jsem úplně stejná, vše hned hledám na netu atd.. prostě jak magor. Taky si to odůvodňuju stále tím, že je to první a že po více těhotenství už bych to asi tolik nehrotila :D

ohledně kouření, jo to si taky říkám, kámošky jsem se taky ptala, proč vlastně znovu začínala když to vydržela celé těhu a kojení :D a ona jen, že se na to strašně těšila :D tak fakt doufám, že odoláme, vydržíme :D a nevrátíme se k tomu. Protože, přesně jak píšeš ta úspora peněz je mooc pěkná :D

@Martík97 tak to zřejmě budu taky nějak točit, přesně jak se říká hlavní je se z toho nepos… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5716
1.10.20 10:41

Holky, já obdivuju ty vaše kafíčka a čajíčky, mně je při té představě úplně zle. A když si manžel udělá kafe a jen to cítím, hned se mi zvedne žaludek. Cítit cigarety, tak to hodím rovnou šavli :lol:, ale tedy nikdy jsem nekouřila.
A mile ráda dám část svých nevolností někomu :lol:, protože já prostě po každém jídle i pití i vodě mám bolesti žaludku nebo :poblion:. Fakt sranda, když je člověku špatně z hladu a žízně, ale když se nají a napije, tak je mu ještě hůř. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.10.20 10:45

@Lil Kitkatt chápu :D já teda kafe oželela bez problémů, teplý čaj mi většinou udělá dobře, ale jakmile ho nestihnu vypít a vystydne tak už taky ne :D jako kuřačku mě překvapuje jak my kuřáci strašně smrdíme :D teď je to asi 4 dny co mě nevolnosti donutili přestat a to je strašný jak se mi z toho smradu navaluje. Přítel ten remcá furt prej odnaučený kuřák je nejhorší :D :D :D Taky se klidně o nevolnosti podělím už ani nevím jaký je stav bez nich :D Přesně jak píšeš nevím, zda je horší to že mám hlad nebo že jsem se najedla :D snažím se celý den tak nějak uzobávat třeba dnes se mi to celkem daří a není mi tak hrozně, ale včera jsem neměla absolutně na nic chuť a to bylo strašný do sebe zkusit něco nasoukat :zed: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
1.10.20 10:47
@Nexiiie píše:
@test ano
jsem ráda, že nejsem jediná :D
na jednu stranu se utěšuju tím, že se snad vyhnu tomu plašení, že ještě není nic vidět, že je to prostě dostatečně dlouho :DJen ta nervozita, zda je tam vše v pořádku a co si budeme povídat je to první prcek takže se těším i na tu fotečku atd :D

Měla jsem to uplně stejně testy pozitivní, ale i tak jsem to chtěla mět potvrzené a takovou tu jistotu, že je to opravdu pravda :).
Taky čekám první miminko tak je mě vše hrozně vzácné. Kdyz jsem byla teď v úterý poprvé na te kontrole a viděla jsem to ikdyž jen ta fazolka jak ríkají holky bylo to super a navím když mě pustil jak bije to srdíčko tak jsem měla i slzu v oku no jsem prostě cíťa no :D, ale nádherný pocit je to. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5716
1.10.20 10:50

@Nexiiie Já právě nic neuzobávám, je mi po čemkoliv v puse hned blbě. A pak mám hlad a je mi ještě hůř.
A jinak tedy máš pravdu, že kuřáci hrozně smrděj, u ženských to zvlášť nechápu. Ženská se o sebe třeba stará, je hezky oblečená, namalovaná, a pak to zabije cigarerou. :lol: No ale chápu, že skončit s tím je asi těžké..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
1.10.20 10:51

@Onisek no vidíš, s kávou si to zvládla bravurně, tak se nelincuj, snažíš se to řešit, tak určitě to aspoň omezis a ono každé cígo minus se počítá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.10.20 10:55

@test ano je to je super, věřím že do pondělí už to nějak doklepu a už se taky dočkám :D já jsem cíťa jak kdy, ale včera jsem koukala na malé lásky a poprvé mi u toho i slza ukápla takže věřím, že tak jak se snažím být hrdinka tak to taky asi nedám :D a přesně jak říkáš, člověk chce spíš takové to ujištění že je to pravda :D

@Lil Kitkatt a nezkoušela jsi třeba bonbony :think: ja ještě mezi jídly cucám tic tak mentolový, a nebo takový ty lízátkový bonbony nevím jak je popsat :D a docela mi to rozhání ten pocit na zvracení a nejvíc teda zmrzlina, ale tím se člověk nenají :( tak to nevím co ti poradit :/
A co se týče kouření vím, že to není hezké, ale přesně přestat je fakt těžký a nebýt nevolností tak si fakt nefandím, že bych dokázala přestat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
1.10.20 10:56

@Nexiiie mi trošku i děsí jak fakt smrdime 8o, dlouho a tak nechutně 8o. Když jdu venku a někdo kouří na ulici mám co dělat abych :poblion:. Nebo v krámu ve frontě, když někdo smrdí cigama :lol:. Nejhorší je že mi dost kouří chlap :lol:. Tak když přijde z práce tak už si chudák nezapálí, ale naštěstí ho to samotného napadlo. V baráku na chodbě to cítím z bytů, to jsem předtím nikdy necítila :lol:. Jsem zrovna říkala, že nevím, kam budem dávat kočárek, že akorát nasmradne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.10.20 10:57

@Onisek přesně tak souhlasím s @2468 mysli pozitivně a raduj se z každého úspěchu :) Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
1.10.20 11:01

@2468 viď já to taky nikdy tak nevnímala jak teď když je mi z toho na :poblion:
my naštěstí v baráku nekouříme, ale dřív jsem kouřila v autě a to mi přijde, že je tím načichlé strašně :D a když si přítel zapálí tak taky chodí na 2 metry ode mě protože to se nedá :D a pusu mi hned taky dát nemůže, to bych ho nejradši vyhnala po každé cigaretě čistit zuby :D je to nechutný :D ale i přesto nebýt mi zle tak kouřím vesele dál :( :D :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12032
1.10.20 11:02
@Martík97 píše:
@Nexiiie ovocný čaj si dám, ale když už piju čtvrtý tak mi nechutná. Já ovocné nikdy moc nepila, mám ráda černý s citronem a medem nebo zelený, mátový, ale ani jeden teď nemohu. Musím si koupit čaj pro těhotné…holky, kde jste ho koupily?

Jeden cerny caj s citronem te nezabije… ;)
Co zkusit Roiboos?

@Martík97 píše:
@fenny no tak jsem právě skončila s bezkofeinovou kávou 8o :zed:

Nechutna? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
1.10.20 11:04

@Nexiiie My doma taky nekouříme, nemáme totiž balkón :zed:, ale nájemníci nám tu hulí v bytech, tak jim to asi budem muset zakázat, pak kvuli tomu kočárku :lol:. To nás asi :pocitac: :lol:… Jooooo naprosto ti rozumím, máme to doma stejně :lol: :lol: aj s tím kouřením. Budu už 11 týden, tak mi to určitě brzo přejde a moc si nevěřím :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí