TP květen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.9.20 16:26

Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat na názor, dnes jsem byla na ultrazvuku, doktorka si myslí, že nad žloutkovým váčkem se možná klube ještě jeden, máme teda v rodině dost dvojčat, ale já osobně vidím jeden váček a možná malý náznak něčeho nad ním, hned jakoby nalepené na ten první :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
30.9.20 16:33
@Pavouk píše:
Hojte zeny, tak jsem smutná. Prý mám být 6+3tt, mimisek ma mít alespon 14 mm, ale on má jen 7mm a má prý divný tvar a nebilo mu srdíčko. Mám dál brát vitaminy a buď se to za tyden srovná nebo jdu na kiretaz, jsem z toho fakt v prdeli

Všechno je určitě v pořádku :hug:. Dyt jsou tak malinký, že je umění je změřit a stačí se seknout o kousíček a vypadá vše jinak. I kdyby to bylo dobře změřený, každý z nás je jiný. Nemůžeme být všichni tabulkový a hlavně co když si měla o dost později ovulaci. Kdy jdes znovu na kontrolu? Moc držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
30.9.20 17:01
@Martík97 píše:
@Lemur84 37 :roll:

No a co sestřenko čeká druhé a taky má 37. Jsou to blbci kdo se na někoho tak dívá. Je to každého věc navíc ještě nemáš roky nato aby se na tebe tak dívali ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
30.9.20 17:06
@2468 píše:
Všechno je určitě v pořádku :hug:. Dyt jsou tak malinký, že je umění je změřit a stačí se seknout o kousíček a vypadá vše jinak. I kdyby to bylo dobře změřený, každý z nás je jiný. Nemůžeme být všichni tabulkový a hlavně co když si měla o dost později ovulaci. Kdy jdes znovu na kontrolu? Moc držím pěsti.

To si nemyslím já byla na první kontrole včera a to jsem byla 6+5 a malinké má 9mm a říkám mi doktor, že odpovídá těm dnům. I na netu je to cca stejně napsané tak se mě to moc nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
30.9.20 17:10
@test ano píše:
To si nemyslím já byla na první kontrole včera a to jsem byla 6+5 a malinké má 9mm a říkám mi doktor, že odpovídá těm dnům. I na netu je to cca stejně napsané tak se mě to moc nezdá.

Zrovna jsem taky teď koukala na net a je to normální velikost. Takhle někoho děsit, to je naprosto šílený 8o. Přijde mi přehnaný a naprosto zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
30.9.20 17:16

Koukám jeste do papíru, když jsem byla 5+4 měla jsem jen váček bez embrya, 8+2 jsem měla mimco o velikosti 18,29mm

Takže klid, byla jsem o 6 dní dřív u Dr a neměla jsem tam nic a ty máš :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
30.9.20 17:26

Přesně i na netu píši, že vel cca 8mm a mě včera dr řekl, že je to v poho. Přijde mě divné, že tě tak děsí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
30.9.20 17:35

@Onisek jsem optimista, věřím tomu, že je vše ok. Moje tělo mě nedalo žádný impuls, že je něco špatně. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
30.9.20 17:37

@2468 jdu 9.10. k novemu gyndari, ke svoji už nepujdu, ikdyz me objednala na 7.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
30.9.20 17:39

@2468 mě spíš zarazilo, že v 5tt srdíčko bilo krásně a teď, 6+3tt u gyndarky nic. A pry ma divný tvar, co to jako je? Bojim se, ale věřím, jsem optimista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
30.9.20 17:46
@Pavouk píše:
@2468 mě spíš zarazilo, že v 5tt srdíčko bilo krásně a teď, 6+3tt u gyndarky nic. A pry ma divný tvar, co to jako je? Bojim se, ale věřím, jsem optimista.

Je to určitě úplná blbost, už jen podle té velikosti… Všechno je v pořádku, hlavně se nestresuj. Je dobře, že půjdeš jinam a uvidíš, potvrdí se, že je vše dobrý a oslaví se to džusem :) :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
30.9.20 17:50

Jinak teda ženy dnes mi je fakt mega :poblion:… Nezvracim, ale v žaludku a krku mám snad kámen :zed:. Včera mi :poblion: dcera a měla horečku, dneska už jen teplota, tak doufám, že jsem to chytla a nebo hůř, zhoršila se tehu nevolnost ač to už povolilo :pocitac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5713
30.9.20 18:04

@Pavouk A podle čeho dr. určil ty týdny? Kdy jsi měla poslední MS? V metřík máš termín porodu 12.5., což neodpovídá tomu 6+3. Já byla na ko včera v 6+1 a viděl jen žloutkový váček, což prý odpovídá. :nevim:
A ty už jsi minule viděla :srdce:? Byla jsi u více lékařů? Třeba má každý jiný utz. Moc držím palce. :srdce: A určitě se nevypař, přece se tu podporujeme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12032
30.9.20 18:17
@Pavouk píše:
Holky, můžu ještě poprosit, když se těhu nepodařilo, jak ste to na sobě poznaly nebo co se dělo?

Drzim packy aby bylo vse ok… :hug: Prvne nic, byl to sok kdyz mi dr rek ze nic, po druhe jsem zacala spinit potreti uz krvacet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
30.9.20 18:26
@Pavouk píše:
Hojte zeny, tak jsem smutná. Prý mám být 6+3tt, mimisek ma mít alespon 14 mm, ale on má jen 7mm a má prý divný tvar a nebilo mu srdíčko. Mám dál brát vitaminy a buď se to za tyden srovná nebo jdu na kiretaz, jsem z toho fakt v prdeli

To je nějaký divný, já jsem měla být 8+5, ale miminko měří 13,4mm- což prý odpovídá 7+4, vím to určitě, mám to napsané v průkazce, takže aby v 6+3 mělo 14 mm je hodně nepravděpodobné. A to taky ve skutečnosti může být přece ještě mladší. Věřím, že to bude v pořádku :hug:. K takové dr. bych nechodila, já už jsem u třetího a nelituju. Kdybych se neptala, tak ani nevím, že miminko neodpovídá tt., řekl, že je všechno v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí