Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat na názor, dnes jsem byla na ultrazvuku, doktorka si myslí, že nad žloutkovým váčkem se možná klube ještě jeden, máme teda v rodině dost dvojčat, ale já osobně vidím jeden váček a možná malý náznak něčeho nad ním, hned jakoby nalepené na ten první
![]()
@Pavouk píše:
Hojte zeny, tak jsem smutná. Prý mám být 6+3tt, mimisek ma mít alespon 14 mm, ale on má jen 7mm a má prý divný tvar a nebilo mu srdíčko. Mám dál brát vitaminy a buď se to za tyden srovná nebo jdu na kiretaz, jsem z toho fakt v prdeli
Všechno je určitě v pořádku
. Dyt jsou tak malinký, že je umění je změřit a stačí se seknout o kousíček a vypadá vše jinak. I kdyby to bylo dobře změřený, každý z nás je jiný. Nemůžeme být všichni tabulkový a hlavně co když si měla o dost později ovulaci. Kdy jdes znovu na kontrolu? Moc držím pěsti.
@Martík97 píše:
@Lemur84 37
No a co sestřenko čeká druhé a taky má 37. Jsou to blbci kdo se na někoho tak dívá. Je to každého věc navíc ještě nemáš roky nato aby se na tebe tak dívali ![]()
@2468 píše:
Všechno je určitě v pořádku. Dyt jsou tak malinký, že je umění je změřit a stačí se seknout o kousíček a vypadá vše jinak. I kdyby to bylo dobře změřený, každý z nás je jiný. Nemůžeme být všichni tabulkový a hlavně co když si měla o dost později ovulaci. Kdy jdes znovu na kontrolu? Moc držím pěsti.
To si nemyslím já byla na první kontrole včera a to jsem byla 6+5 a malinké má 9mm a říkám mi doktor, že odpovídá těm dnům. I na netu je to cca stejně napsané tak se mě to moc nezdá.
@test ano píše:
To si nemyslím já byla na první kontrole včera a to jsem byla 6+5 a malinké má 9mm a říkám mi doktor, že odpovídá těm dnům. I na netu je to cca stejně napsané tak se mě to moc nezdá.
Zrovna jsem taky teď koukala na net a je to normální velikost. Takhle někoho děsit, to je naprosto šílený
. Přijde mi přehnaný a naprosto zbytečný.
Koukám jeste do papíru, když jsem byla 5+4 měla jsem jen váček bez embrya, 8+2 jsem měla mimco o velikosti 18,29mm
Takže klid, byla jsem o 6 dní dřív u Dr a neměla jsem tam nic a ty máš ![]()
Přesně i na netu píši, že vel cca 8mm a mě včera dr řekl, že je to v poho. Přijde mě divné, že tě tak děsí.
@Onisek jsem optimista, věřím tomu, že je vše ok. Moje tělo mě nedalo žádný impuls, že je něco špatně. ![]()
@2468 jdu 9.10. k novemu gyndari, ke svoji už nepujdu, ikdyz me objednala na 7.10.
@2468 mě spíš zarazilo, že v 5tt srdíčko bilo krásně a teď, 6+3tt u gyndarky nic. A pry ma divný tvar, co to jako je? Bojim se, ale věřím, jsem optimista.
@Pavouk píše:
@2468 mě spíš zarazilo, že v 5tt srdíčko bilo krásně a teď, 6+3tt u gyndarky nic. A pry ma divný tvar, co to jako je? Bojim se, ale věřím, jsem optimista.
Je to určitě úplná blbost, už jen podle té velikosti… Všechno je v pořádku, hlavně se nestresuj. Je dobře, že půjdeš jinam a uvidíš, potvrdí se, že je vše dobrý a oslaví se to džusem
.
Jinak teda ženy dnes mi je fakt mega
… Nezvracim, ale v žaludku a krku mám snad kámen
. Včera mi
dcera a měla horečku, dneska už jen teplota, tak doufám, že jsem to chytla a nebo hůř, zhoršila se tehu nevolnost ač to už povolilo
.
@Pavouk A podle čeho dr. určil ty týdny? Kdy jsi měla poslední MS? V metřík máš termín porodu 12.5., což neodpovídá tomu 6+3. Já byla na ko včera v 6+1 a viděl jen žloutkový váček, což prý odpovídá. ![]()
A ty už jsi minule viděla
? Byla jsi u více lékařů? Třeba má každý jiný utz. Moc držím palce.
A určitě se nevypař, přece se tu podporujeme ![]()
@Pavouk píše:
Holky, můžu ještě poprosit, když se těhu nepodařilo, jak ste to na sobě poznaly nebo co se dělo?
Drzim packy aby bylo vse ok…
Prvne nic, byl to sok kdyz mi dr rek ze nic, po druhe jsem zacala spinit potreti uz krvacet.
@Pavouk píše:
Hojte zeny, tak jsem smutná. Prý mám být 6+3tt, mimisek ma mít alespon 14 mm, ale on má jen 7mm a má prý divný tvar a nebilo mu srdíčko. Mám dál brát vitaminy a buď se to za tyden srovná nebo jdu na kiretaz, jsem z toho fakt v prdeli
To je nějaký divný, já jsem měla být 8+5, ale miminko měří 13,4mm- což prý odpovídá 7+4, vím to určitě, mám to napsané v průkazce, takže aby v 6+3 mělo 14 mm je hodně nepravděpodobné. A to taky ve skutečnosti může být přece ještě mladší. Věřím, že to bude v pořádku
. K takové dr. bych nechodila, já už jsem u třetího a nelituju. Kdybych se neptala, tak ani nevím, že miminko neodpovídá tt., řekl, že je všechno v pořádku…