Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Margit. Tomanova mě psyllium naopak ucpává, ale je to tím, že já nejsem schopna hodně pít
@eM00 píše:
Posílám foto
Supeer
hezká fotečka. V kolikátém jsi?
Ženy dík za rady, ja jim hodně jogurty a krupinky s mlikem, jinak jim velmi pomálu. Ted frčím na gyndu je své, tak sem zvědavá jak to dopadne
@Pavouk také trpím na zácpu. Chodím jednou za tri dny. Snad se to brzy srovná. ![]()
@test ano píše:
U mě to ví přítel to jsem nevydržela potajnu maminka jinak nikdo. Ale počkám do té další kontroly nebo na ten screening
U me manzel a holky z diskuze co jsem cekala treti…
@test ano píše:
Holky poradíte mě co dělat? Nevím jestli to v práci už říct nebo ne. Dělám v obchodě na příjmu zboží. Přehazuju zboží s palet a tak. Tak nevím kdy to říct, aby mě třeba kolega trochu pomohl, když budou těžší věci a tak. Co myslíte?
To bych asi rekla, snicim tezkym se netahej…
@Martík97 píše:
No holky, já to v práci taky řeknu kolem 10-11tt, ale to bude…už vidím, jak na mě všichni koukají skrz prtsy, že jsem se zbláznila…v těhlech letech… A šéfová? Ta půjde do kolen, protože už teď je uknouraná a tohle ji totálně srazí a možná se mnou už nepromluví. Kdoví…
A kolik ti je, smim li se zeptat?
Me tenkrat sefova pekne nastvala, jak byly problemy byla jsem na neschopence, ja ji to rekla, ale prosila jsem aby si to nechala pro sebe ze nevim zda to dobre dopadne, ona to hned volala vejs, ti pak volali me…No tak kdyz jsem na neschopence zustala az do konce… ![]()
@Martík97 no mi dr minule tvrdila ze mi ji da dnes, ale teď otočila ze az za měsíc
ale nic mic neuteče, porad je to jen kus papiru ![]()
@Onisek jojo, ale člověk s tou průkazkou má pocit, že je to tak nějak opravdový ![]()
Ahoj holky přidávám se k vaší diskuzi. Dnes mi bylo potvrzeno těhotenství. Dle poslední MS termín porodu 27.5. doma mám dvouletého syna.