TP květen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
62
30.9.20 09:55
@Dominika7 píše:
@test ano Jestli tahas tezke veci tak bych to rekla alespon tomu kolegovi at ti pomuze. :kytka: Ale chapu, ze tohle je slozite no :(, ja cekam alespon na 10-11tt a pak to v praci reknu, ale zase mam klidne sedave zamestnani tak to je jine.

Právě, že je to dilema. Vůbec nevím nechci to chrlit moc brzo přece jen jsem 7 týden teprve. Pak jsem si říkala jestli to neříct jen šéfce a kolegovi nevím no.
Jo a jen tak mimo nevíte jak se dá změnit pod tou fotkou to test ano? :D dala jsem to tam na začátku ani nevím jak a ted nevím jak to změnit :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
30.9.20 10:03
@test ano píše:
Holky poradíte mě co dělat? Nevím jestli to v práci už říct nebo ne. Dělám v obchodě na příjmu zboží. Přehazuju zboží s palet a tak. Tak nevím kdy to říct, aby mě třeba kolega trochu pomohl, když budou těžší věci a tak. Co myslíte? :)

Jestli tahas těžké věci tak to raději řekni.. Já to musela říct defacto ihned, protože v práci celý den jsme tahali hodně těžké veci. Měla jsem z toho křeče do břicha. Jenže tady byl problém že se to hned rozneslo mezi naše známé a kamarády :roll:.. Jsme to zapřeli, ale myslím, že to stejně je všem jasný a kort když jsem na neschopence. Byla jsem z toho že začátku smutná a měla strach, ale teď si říkám, že co je mi do lidí. Hlavně že se nic nestane z těch těžkých věci a zbytek je fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
30.9.20 10:29
@2468 píše:
Jestli tahas těžké věci tak to raději řekni.. Já to musela říct defacto ihned, protože v práci celý den jsme tahali hodně těžké veci. Měla jsem z toho křeče do břicha. Jenže tady byl problém že se to hned rozneslo mezi naše známé a kamarády :roll:.. Jsme to zapřeli, ale myslím, že to stejně je všem jasný a kort když jsem na neschopence. Byla jsem z toho že začátku smutná a měla strach, ale teď si říkám, že co je mi do lidí. Hlavně že se nic nestane z těch těžkých věci a zbytek je fuk.

No právě nechtěla bych, aby se to hned rozneslo, ale to člověk stejně neovlivní. Spíš se člověk ještě bojí, aby se něco nestalo. Pak by člověka hleděli…
Ale ty buď v klidu :) nejdůležitější je miminko a ostatní nech je jak je. To si říkám taky. Nechtěla bych si ublížit, když už jsem se konečně dočkala. :) A ty jsi v kterém týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
30.9.20 10:31

No holky, já to v práci taky řeknu kolem 10-11tt, ale to bude…už vidím, jak na mě všichni koukají skrz prtsy, že jsem se zbláznila…v těhlech letech… A šéfová? Ta půjde do kolen, protože už teď je uknouraná a tohle ji totálně srazí a možná se mnou už nepromluví. Kdoví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
30.9.20 10:43

Hojte ženy, sem nešťastná. Trápí mě zácpa, než ten bobek po 30 minutach boje vytlacim, mě poleva studenej pot a je me hrozně na blití. Neznám to a děsí mě to. Řešíte tu někdo taky zácpu? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
30.9.20 10:53

@test ano Já bych to asi řekla, když nosis ty těžké věci. Ale počítala bych s tim, že se to rozkrikne…
U mě v práci už to ví všichni, páč jsem na neschopence, ptž pracuju v rizikovém prostředí. Navíc věděli že chodíme na IVF takže tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
30.9.20 10:55
@Martík97 píše:
No holky, já to v práci taky řeknu kolem 10-11tt, ale to bude…už vidím, jak na mě všichni koukají skrz prtsy, že jsem se zbláznila…v těhlech letech… A šéfová? Ta půjde do kolen, protože už teď je uknouraná a tohle ji totálně srazí a možná se mnou už nepromluví. Kdoví…

A kolik ti je? :)
Někdy je to těžké no jak se rozhodnout. Já mám taky obavy sice u mě to čekat by měla, ale i tak není zrovna jedna s těch co je moc příjemná tak už vidím ten její výraz, když jí to řeknu :lol: Ale doufám, že aspoň do Vánoc budu moct pracovat. Nedovedu si představit byt už teď doma. Teď mě to neutíká natož byt doma. Ale spíš by mě vadili ty vycházky debilní :? Chápu holky co jinou možnost nemají. Abych na neschopence neskončila taky až ji to v práci řeknu. Mě řekne tak naschledanou a jsem j :zed: asná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
30.9.20 10:57
@eM00 píše:
@test ano Já bych to asi řekla, když nosis ty těžké věci. Ale počítala bych s tim, že se to rozkrikne…
U mě v práci už to ví všichni, páč jsem na neschopence, ptž pracuju v rizikovém prostředí. Navíc věděli že chodíme na IVF takže tak…

Tak to jo hlavně když jsi po IVF tak to se opravdu šetři. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
30.9.20 10:57

Jinak holky právě jsme přijela od své doktorky a už mám průkazku :andel:
Včera jsem byla na UTZ ještě v centru a to měřil 13mm a dneska si má doktorka udělala svůj a má 14,3mm. Ukázala mi jak se začínají dělat ručičky a nožičky, kde má hlavičku a prdelku :D Dokonce už jsem objednaná i na první screening :)
Jinak další kontrola až 22.10, takže teď to bude teprve dlouhý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
30.9.20 10:58
@Pavouk píše:
Hojte ženy, sem nešťastná. Trápí mě zácpa, než ten bobek po 30 minutach boje vytlacim, mě poleva studenej pot a je me hrozně na blití. Neznám to a děsí mě to. Řešíte tu někdo taky zácpu? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Mela jsem taky problém, zařadila jsem na snídani 50g ovesných vloček, většinou z nich dělám kasi a zatím je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
30.9.20 11:00

Holky, tak prohlídka za mnou. prukazku dr zatim odložila, ze az za měsíc. Jinak tehu stále odpovídá 8+2, vse je jak má. Těším se i na vaše fotecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
30.9.20 11:07

@Pavouk já jsem už několik dní nafouklá a bolelo mě břicho a přesně jak píšeš, než to člověk vytlačí…mě říkala dr., že hormony způsobují pomalejší peristaltiku. Tenkrát mě dr doporučoval duphalac. Zkus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
30.9.20 11:08

Holky já byla včera poprvé a tím, že čekám první miminko jsem byla úplně nadšená, když jsem slyšela to srdíčko měla jsem aj slzičku v oku. Já jsem dneska 6+6. Průkazku zatím nemám je brzo. Tak třeba 20.10. jak mám další kontrolu :)Tady mám fotečku :)

Příspěvek upraven 30.09.20 v 11:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
30.9.20 11:08

@Onisek jéé, krásnej! A už to je obřík! Jinak u nás dává dr. těhu průkazku až ve 12tt, prý to už je taková jistota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
30.9.20 11:10

@Pavouk Ahojky, zatím takový problém, ale co jsem tak četla tak zkus zařadit do jídla Psyllium, ale musí se u toho hooodně pít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí