TP květen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12032
30.9.20 18:35
@Milla44 píše:
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat na názor, dnes jsem byla na ultrazvuku, doktorka si myslí, že nad žloutkovým váčkem se možná klube ještě jeden, máme teda v rodině dost dvojčat, ale já osobně vidím jeden váček a možná malý náznak něčeho nad ním, hned jakoby nalepené na ten první :nevim: :lol:

Nepoznam to, vidim krouzek :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5716
30.9.20 18:37

@Milla44 No, já tam taky vidím náznak druhé bublinky. :lol: Tak držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
30.9.20 20:36

@Lil Kitkatt to právě nevím podle čeho to určila. Koukla do me zrdcaflem, brutálně mě prohmatla brisko a pak udelala UZ, a rekla:divný tvar, malá velikost a srdicko neni, tak pry za tyden ko. Bud můžu krvacet a potratim, nebo se pry srdicko rozbehne, mam brat tehu vitaminy.byla sem z ni uplne vyřízená. Jak mě může nechat v těle mrtvy zarodek ještě tyden??? Úplně mě rozbila. Že prý se to stává aj mladym, ze to neni o veku. Ja seděla hodinu a pul v aute a tupe civela, byla sem ulpne v řiti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9588
30.9.20 20:44

Holky dekuji za podporu, necham si toho noveho gyndare a k tej můře už nepůjdu. Ted sem se ještě studovala, prsa bolí, bradavky citlivy, v podbřišku popichava, ale žádná křeč, prdim a krkam a chodim čůrat jak koroptev a sem protivna. Funguje takto tělo když už se plod nevyvíjí? Věřím, že to bude dobré. Z nafoukleho bříška mám vyvaleny pupik. No zblaznim se asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kleryna
30.9.20 21:09

Je tu někdo v okolí Šluknova? ;)

• Citovat
  • Upravit
12032
30.9.20 21:14

@Pavouk ja vubec nevim jestli ti to mam psat a stresovat te… :roll: :,( Spis zkus myslet pozitivne a pristi tyden uvidis… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
1.10.20 06:13

@Pavouk a kdy jdeš k tomu novému gyndaři? Nemůžeš si tam zajít hned? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5716
1.10.20 06:58

@Pavouk A na minulé kontrole bylo vidět miminko a :srdce:? S tím dalším týdnem doktorka dávala těhotenství ještě šanci, kdyby bylo mladší, tak aby se neukončilo zbytečně..
Moc držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5716
1.10.20 07:02

Holky s nevolnostmi, co po ránu snídáte? Já mám hrozný hlad, je mi z něj úplně špatně, ale nevím, co zkusit sníst. Nenapadá mě nic, co by pak v žaludku nebylo jako kámen a nezvracela bych. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
1.10.20 07:08

@Lil Kitkatt dnes i včera pomohli sušenky a studený jablecny džus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5716
1.10.20 07:12

@JanickaJa Děkuji. Sušenky jsem taky zkoušela…no, asi zkusím znova, ale bývá mi po nich strašně těžko. Stejně jako po pečivu..No, ale po jogurtech taky, takže moc variant už mě nenapadá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
1.10.20 07:21

@Lil Kitkatt snídám obyč housku se šunkou, ale mám pocit, že za chvíli se do ničeho nevejdu. Už teď mi ty kalhoty jsou míň pohodlné. A to jsem teprve na začátku. Myslím, že tohle těhu ze mě bude pěkná kulička. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
1.10.20 07:34

Holky, rano jsem hnede spinila a i s malym kouskem nejake staženinky. Po nekolikatem utreni spineni ustalo a je jen nepatrne. Spineni uz jsem zazila v 5.tt a brala tyden utrogestan. Ted ho uz tyden neberu a jsem 5+6.Nevim co s tim, zda jen sledovat nebo volat na gynekologii.Ach jo. Mam pocit, ze je vse spatne. Predchozi tehotenstvi byla v pohode a ted tohle. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
1.10.20 07:48

Jsem v tydnu 6+6 jsem se prepsala na klavesnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
1.10.20 07:48

@haha_ja Zavolej tam, za to nic nedáš… Lepší jít zbytečně nez vůbec ;):andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie