Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Martík97 už sem si tam volala, a jdu tam zitra, dnes operuje v Liberci. Bojim se.
@Pavouk píše:
@Martík97 už sem si tam volala, a jdu tam zitra, dnes operuje v Liberci. Bojim se.
Já skvělá zpráva, aspoň budeš brzo vědět, jak to je.
@Pavouk nebudu ti radit, ať jsi hlavně v klidu…takjy jsem byla 14 dní ve stresu jak to dopadne a vím, že nejde se uklidnit. Snaž se zamyslet hlavu něčím jiným, aby to uteklo. V kolik tam jdeš? Budu na tebe myslet! ![]()
Ahoj holky
tak hlásím, že Atb jsem nakonec nebrala, jen jsem odpočívala, čajovala a jsem v pohodě. ![]()
Jen teda se šíleně děsím té kontroly a za boha se asi nedočkám. Všechny píšete že už jste alespoň na jedné byly já jdu v 5.10. teprve na první a to už bych dle ms měla být 8+0
![]()
Tak doufám, že už teda půjde vše vidět a bude hlavně vše v pořádku, když si s tou kontrolou dáváme tak načas…
![]()
Jinak teda minulý týden mi začali strašné nevolnosti, zatím jsem teda nezvracela, ale pocit kocoviny 24/7 je strašný. Jediný pozitivum na tom celém, že jsem díky tomu konečně přestala kouřit
![]()
@Nexiiie to už je za chvilku
, jinak teda musím souhlasit, že ta kocovina má výhodu v tom jednoduchém přestání s kouřením
. Zahodila jsem to taky tak rychle, že bych nikdy nečekala že to bude tak jednoduché ![]()
@Pavouk taky na tebe budu moc myslet pak nám písni jak si dopadla. ![]()
@2468
já vím teď už je to za pár dní, ale objednaná jsem už skoro 14 dní tak se to strašně vleče ![]()
Přesně tak, nevěřila jsem si, že dokážu přestat a s těma nevolnostma to šlo ani jsem nečekala jak rychle a ani mi to nechybí tak jak když sem se o to pokoušela sama od sebe
To samé teda s kávou na tu jen pomyslím a je mi zle ![]()
@2468 bud rada ze se ti tak lehce povedlo přestat. ja porad s kouřením bojuju, nesnáším se za to. Jak nemam svůj interval, chytnou me migrény. achjo. skoda ze nemuzu zadne preparáty na odvykání
a nejhorší je, ze si plne uvedomuju možné nasledky ![]()
@Onisek
Taky jsem se bála, že se mi i při těhu nepovede přestat. Nemám na to tu vůli a do teď mi to prostě chutnalo a přesně jak píšeš i přesto, že člověk zná rizika :/ ![]()
@Nexiiie píše:
@2468
já vím teď už je to za pár dní, ale objednaná jsem už skoro 14 dní tak se to strašně vlečePřesně tak, nevěřila jsem si, že dokážu přestat a s těma nevolnostma to šlo ani jsem nečekala jak rychle a ani mi to nechybí tak jak když sem se o to pokoušela sama od sebe
To samé teda s kávou na tu jen pomyslím a je mi zle
Stzrašně se to vleče já byla taky objednaná až na 17 dní a myslela jsem, že zešílím. jak to neutěkalo ![]()
@test ano
jsem ráda, že nejsem jediná ![]()
na jednu stranu se utěšuju tím, že se snad vyhnu tomu plašení, že ještě není nic vidět, že je to prostě dostatečně dlouho ![]()
Jen ta nervozita, zda je tam vše v pořádku a co si budeme povídat je to první prcek takže se těším i na tu fotečku atd ![]()
@Nexiiie píše:
@Onisek
Taky jsem se bála, že se mi i při těhu nepovede přestat. Nemám na to tu vůli a do teď mi to prostě chutnalo a přesně jak píšeš i přesto, že člověk zná rizika :/