TP Listopad 2013

• Fotoalbum (227)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
438
3.4.14 11:45

Holky budu mit dotaz, nebo jen můj opožděnej postřech.

Koupila jsem si oranzove pampers velikost 4 a jsou 7-18 kg, pritom ostatni pampers jiny druh stejna velikost jsou 7-14 kg nechapu to :nevim:, nevite jestli jsou ty oranžové i do 14 kg?!?

A druhý postřeh… Byla jsem nemile překvapena že pampers premiovky jsou od velikosti 4, jiné než 1,2,3 nemají ani tu sítku :cert:, du zkusit zapatrat z jakého důvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
3.4.14 12:52

@verča 1 a jakym smerem na CB? Ja smer Krumlov :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
3.4.14 12:56

@Barčí1411 nekdy je ta cesta k miminku narocnejsi, ale oproti tobe jsem to mela jestejednoduchy. Nam na zadny problem nikdy nastesti neprisli, takze to byl asi jen blok v hlave, proto jsem fakt zvedava, jak to bude s druhym. Doufam, ze ten blok je uz pryc!
@Nikkolla no to snad ne, ze bile papmrsky jsou od ctyrky jine, to se na ne budu muset jit podivat, uz mam dva balicky koupene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
3.4.14 14:39

@Nikkolla @Deeh jj, už jsem o těch bílých pamperskách slyšela víckrát, že od 4 to už je o dost horší, myslím, že je to tady i v recenzích. Trojkama s nima končím a pak už jen AB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
3.4.14 15:32

@Ťouk
Taky jsem si to už našla… každopádně mám už 5 balíku ve skříni. Tak snad to bude dobre ( zatim v poho - jen mi tam opravdu chybi ta sitěčka ) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
3.4.14 15:50

Holky, ja uz bile pampersky nekupuju. Mam oranzove a zelene :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
3.4.14 19:29

Holky jak s tim uzamcenim?? Ted jsem nekde cetla… Že jde vytvořit novou už zamklou napsat adminovi a ten tu starou nakopiruje do te nove. No a pak smaze tu starou.

Jeste se nak domluvte kdo by byl spravcem - ja tu jsem prece jen kratce tak se ani nenabizim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
3.4.14 19:45

Tak jsem se zastavila v Kaufu pro ty bile pampers, vzala jsem 2 baliky, 72 ks za 279,– nadherna cena!!! Mame jeste vel. 2. Ty bile jsou super. Tak diky za typ.
Dnes jsem byla cely den s kamoskou v Hostivari u prehrady, jsem znavena. :)
Jinak s tim uzamcenim asi zatim nic, zakladatelka mi nic nenapsala, tak admin asi nereagoval. Nevim, jak to chodi. :nevim: Pokusim se mu napsat sama, jo??? A jdu na to hned! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
3.4.14 19:52

@Deeh ja presne na opacnou stranu smer Hluboka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
3.4.14 19:54

@Deeh @Barčí1411 holky my mame Terezku pres IVF, 4 roky to neslo, tak nam pomohli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
3.4.14 20:20

Holky, jak vám teď usínají děti? Jasmínka mi dřív usínala sama, teď už však sama spát nechce, takže jsem ji zkoušela uspávat v posteli, ale to bylo hrozně zdlouhavé a ne vždy se to podařilo. Uspávám ji teď v kočárku, usne většinou do 5 minut, pak ji převezu do ložnice, a když se vzbudí na první noční kojení, tak ji šupnu do postýlky a spí v ní do rána. Zkoušela jsem ji přenášet hned po usnutí z kočárku do postýlky, ale to se vždy vzbudila a vše nanovo. Po tom prvním kojení už to zvládne. Jinak mi to zatím nejde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
3.4.14 20:30

@kamkakamka
tak přes den Mikula usíná jen v té Hace, navečer když už je asi hodně unavený, tak s ním většinou David skáče tak hodinu na balónu, no a po koupání večerní usínání jak kdy - včera například usnul sám, ale to se stává výjimečně, většinou ho houpáme na ruce a to usne tak do 10minut a po přendání do postýlky spí a neprobudí se. budí se až kolem páté na jídlo a po něm usne úplně v pohodě hned po položení do postýlky a teď, po posunutí času vydrží ještě spát tak do půl osmé, osmé. ale upozorňuji, že navíc musíme Mikulu ještě zavinovat, jinak jak máchá rukama, tak ho to spíš znervózňuje a taky nám při spaní jede bílý šum, takže mě už z toho solidně hrabe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
3.4.14 20:39

@kamkakamka kami, me usina u prsa u me v posteli a az citim ten spravny cas (uz to na nem poznam) tak prenasim do postylky. ja sem prave uspavani v kocaru nechtela zavadet, jsem rikala co bych delala, az by se me tam nevesel :mrgreen: radsi to mam tak i kdyz nekdy je uspavani na dyl i hodinu, ale nekdy je tuhon do 10 minut hned jak se naji. No ale kazda mame sve metody :) to jako aby sis nemyslela, ze kritizuju nebo tak :) spouste maminam by se zas nelibilo me uspavani u prsa :mrgreen: i kdyz obcas se mi ted treba pusti a vrti se porad a kdyz ho chci dat bdeleho do postylky tak obcas vytuhne, jen se zvednu z postele, jako by mi daval najevo „uhni, chci svuj prostor“ tak chvili cekam az vytuhne a opet prenesu :)

@crazyidea jj ten bily sum je mazec :lol: ale kdyz zabira :) na Filu zabiral jen kdyz byl mrnavej, to same pevne zavinuti, to ted nesnese :)

jinak dneska jsem zkusila lahvicku a vzal ji, sice mu to trvalo, ale nerval hystericky, tak je mozne, ze to bylo tema zubama.

no ja si jdu precist jeste nejake uceni a za chvili padim do pelechu doku mi malej spinka :) at nacerpam neco taky :)

broooou :mavam: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
3.4.14 21:20

Dnes mi malá usnula taky na rukou, dala jsem jí do postýlky a spí. Zajímavé, že když byla menší, tak usínala v postýlce sama… :nevim: Uvidíme, jak to bude dál..ty mimča se tak hrozně mění, že to nedokážu odhadnout…Jsem ráda, že už má aspoň nějaký režim. :mrgreen: Přes den spí taky většinou v kočárku, postýlku mám v ložnici a dávám ji tam jen v noci. Přes den doma spí max. tak 20 min., venku však klidně i několik hodin. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
3.4.14 21:41

@kamkakamka
Tak já kolem 21 h. po nakrmení uložím do postýlky, pohladím dám pusinku popřeju dobrou noc, zasnu světýlko a jdu vedle k telce, za 10 minut jdu na kontrolu a to už spinká. 1až 2 usínání z deseti třeba trochu kňourá tak mu musím jít dat vyplivlej dudyš a je klid.
A přez den si dá tak 3 šlofíčky většinou kolem 30 minut, venku spí i 3h - ale v kočárku za chůze… takhle to začal mít až po 3. měsici, do té doby usínal před pulnocí a byla fuška ho uspat.

Já jsem taky zkoušela zavinovat, jenže to bylo ješťě horší, knižku od Karpa - nejštǎstnější miminko - jsem dostala až v jeho myslím měsíci a půl a to už asi bylo pozdě začít praktikovat, bílej šum fungoval jen chvílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí