Poradna duly
Jana Čurdová
@kamkakamka to vim, ze mas rodice na morave
a nemyslela jsem hodit malou mamce na krk, ale tak, ze by treba brala prochazku s kocarkem jako prijemny relax ![]()
jinak dneska u nas dobra noc
i kdyz nastesti ty noci se daji, sem tam je to nic moc ![]()
@Schara píše:
@Nikkolla tatinek musi ten formular se zadosti podepsat
No, tak teď nevím
já si rodičák zařizovala minulý měsíc, baba mi dala formulář žádosti, tak jsem ji tam před ní vyplnovala a kde byla kolonka na podpis, tak jsem se podepsala… (včetně té kolonky u manžela)
byla jsem tam sama s malou, baba to po mě zkontrolovala a mám to hotové a už přiznané.. nikdo po mě nechtěl nějakého manžela nebo jeho podpis.. ![]()
@Klairs tak u me to pani resila
ale manzel byl venku pred uradem s kocarkem, tak jsem s tim sla ven a on mi to podepsal.
U me to taky resila. Pry je to rodicovsky prispevek a zadatele jsou oba rodice, pokud neni otec vyloucen ze spolecne posuzovanych osob. Aspon vidite, jak to vsude delaji jinak. A to neni prvni vec, ktere jsem si vsimla. Kdybych mohla, tak se jim na cely rodicak vy… Vsechno je tak komplikovane. ![]()
A stačí, když mi to podepíše? nechtěj občanku? pak jsme v pytli a taťka si bude muset vzít dovolenou
![]()
@kamkakamka Rick taky musel dokladat doklady a musely mit „trvanlivost“ minimalne po tu dobu, co chci pobirat rodicak! Jinak co vim, tak tohle se resi predevsim u cizincu - my jsme jeste museli dokladat domicil o tom, ze Rick nepobira na malou zadny jiny penize z jinych statu. A stacilo, ze jsem prinesla pas a Prukaz o prechodnem pobytu - osobne tam Rick nemusel. A pamatuju si, ze se prave ptala, kde je doba platnosti, protoze prukazy na 2 mesice jsou „spatne“ a nestaci. Urady s cizincema pekne vy…
Jinak papir na rodicak mi musel taky podepsat - tak jsem ho pred ouradem podepsala
Potvrzenej rodicak uz mam taky, pristi mesic prijde prvni vejvar… ![]()
No a to jeho povyrazeni - on je v praci 13hodin denne, ma minimum volnyho casu. Vlastne zadnej. Prijde ve 20hod z prace, popr. po nocni rano v 9hod., ja mu vrazim deti a jdu si delat svoje… Tak se snazim na nej moc nedrzkovat, kdyz se zasekne u playstationa s kamaradem, anebo u piva se sousedem.
Studujicim rodicum pevne nervy
Za mne - uz nikdy vic…
Jsem tu mazala asi 10× elaborat, takze snad jsem to zkratila dostatecne… ![]()
Holky, vadilo by vám některé, kdybychom diskuzi zamkly? Přece jen sem píšeme dost soukromé informace a dáváme fotky dětí… ![]()
@kamkakamka nevadilo, ale neumim to ![]()
@Ťouk jo stacilo podepsat, kamoska ten formular mela doma, kde ho vyplnila a pak odnesla na urad ![]()
@kamkakamka na to zamknuti jsem uz taky myslela, ze by to asi nebylo od veci.
Jinak u nas rodicak je uz taky vyresen, resili jsme to pres manzelovo prijmy, aby jsme mohli zvolit nejvyssi castku a co nejd:riv si ten balicek vybrali. Idealne by jsme na podzim radi zaseli dalsi seminko
.
To musí asi zakladatelka, tak já ji zkusím napsat, jestli tedy není nikdo proti. ![]()
@Deeh to my taky budeme chtit druhatko, ale rikala jsem, ze az bude malemu tak rok a pul nebo aspon musi chodit a pak se muzeme pokouset o dalsi
samozrejme zacneme vcas, preci jen nemusi byt zaseto hned
ale i tak jsem to dala na 3 roky, s tim, ze menit to muzu kazde tri mesice ![]()
@kamkakamka ja myslim, ze by to nemelo nikomu vadit
ba naopak, kdyz se davame ty fotky a tak ![]()
@kamkakamka Nejsem proti!
Tak já mám rodičák taky vyřízenej. Formulář jsem si vyplnila na netu a vytiskla - podepsala, a i rano podepsala za chlapa ( už byl v práci ) zašla na pracák tam jim podepsala ješťě nǎky informační lejstro ( doložila rodný list Filipa, občanku + orazitkovanej formulǎř ze socky / kde meli vypočítanej vyměřovací denní základ ) toď vše.
Holky, ale jestli zakladatelka nebude muset poslat vsem nakou zpravu " jakože nás zve do skupiny " nebo tak něco. ![]()
@Nikkolla myslim, ze jo, nebylo by od veci zkusit admina aby poveril nekoho z nas, kdyby to slo misto zakladatelky, ktera sem stejne nechodi
co?? @kamkakamka