Poradna duly
Jana Čurdová
@crazyidea Tak to nevím…Musíš si to pořádně zjistit…Ale posuzuje se to dle žadatele, ne? ![]()
@crazyidea No, on je jinak sportovní inženýr, učitel juda a reprezentant Kuby, ale tady u nás je mu to docela k ničemu, tak se věnuje tanci… ![]()
@crazyidea
@kamkakamka
Ahoj holky tak já jdu zrovna zítra na UP s žádostí o rodičák, tak jsem zvědavá jak pochodím, doufám že od partnera nic nepotřebuji když si žádám za sebe… Nesnaším žádosti a formuláře
jsu na to tupoň ![]()
@kamkakamka píše:
@crazyidea No, on je jinak sportovní inženýr, učitel juda a reprezentant Kuby, ale tady u nás je mu to docela k ničemu, tak se věnuje tanci…
Týý jo
![]()
Kam zrovna jsem odpolko přemýšlela jestli muž / partner mluví česky??? Nebo máte doma zavedenou Angličtinu!?!
Jo a jestli to není tajný ( sem to tu nepostřehla ) manžel od Barčíí je co za národnost???
- jen tak ze zvědavosti
@Nikkolla No, od toho mého chtěli doklady, ale on je cizinec. Jinak mi řekli, že na žádosti musí být uvedený i otec a podepsaný, myslím. Pokud je v rodném listě.
@Nikkolla Barčí manžel je z Portorika, tajné to asi není, psala to sem, že Barčí??? Jinak my doma mluvíme tak nějak všelijak. Já neumím pořádně španělsky, on zase ne moc česky a anglicky…Na malou mluvím česky a on španělsky. ![]()
@kamkakamka píše:
@crazyidea Tak to nevím…Musíš si to pořádně zjistit…Ale posuzuje se to dle žadatele, ne?
no já tam kvůli tomu i volala a prý žadatel bude David a já posuzovaná, tak uvidíme, ale nechápu, proč to nemůže být na jednom úřadě, že by po vyplácení mateřské nebylo nutné nikde jinde nic dokládat!
@crazyidea Takže ty máš studenta? No teda. A copak studuje? Taky jsem přemýšlela ještě o nějakém studiu…potřebovala bych ještě 2 roky na Mgr., zatím jsem jen Bc., ale s malou bych teď stejně nemohla…možná příští rok by to šlo… ![]()
@kamkakamka
ano, mám vlastně doma tři studenty, své dvě dospělé děti a manžela, který je vlastně skoro jejich vrstevník
, studuje na VŠE obor Zdanění a daňová politika. už mohl letos končit, ale on si změnil obor, takže ještě rok, asi neví, co ho na rodičáku čeká ![]()
@crazyidea No teda!!! Jak to děti berou? Ale asi dobře, ne? Mají parťáka.
Já jsem jednou měla mladšího přítele o 13 let. ![]()
@crazyidea VŠE? Tak to je dobrý… To musí člověka bavit, takže nic pro mě. ![]()
@kamkakamka píše:
@crazyidea No teda!!! Jak to děti berou? Ale asi dobře, ne? Mají parťáka.Já jsem jednou měla mladšího přítele o 13 let.
tak to ještě pořád vedu ![]()
no podle mě ho berou určitě líp, než kdybych si domů přivedla partnera, který by byl můj vrstevník a nebo starší ![]()
@kamkakamka píše:
@crazyidea VŠE? Tak to je dobrý… To musí člověka bavit, takže nic pro mě.
baví ho to určitě ![]()
já když občas zahlídnu co se učí, tak nechápu ![]()