TP Listopad 2013

• Fotoalbum (227)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1714
1.4.14 22:59

@crazyidea Tak to nevím…Musíš si to pořádně zjistit…Ale posuzuje se to dle žadatele, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
1.4.14 23:02

@crazyidea No, on je jinak sportovní inženýr, učitel juda a reprezentant Kuby, ale tady u nás je mu to docela k ničemu, tak se věnuje tanci… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
1.4.14 23:05

@crazyidea
@kamkakamka
Ahoj holky tak já jdu zrovna zítra na UP s žádostí o rodičák, tak jsem zvědavá jak pochodím, doufám že od partnera nic nepotřebuji když si žádám za sebe… Nesnaším žádosti a formuláře :cert: jsu na to tupoň :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
1.4.14 23:06
@kamkakamka píše:
@crazyidea No, on je jinak sportovní inženýr, učitel juda a reprezentant Kuby, ale tady u nás je mu to docela k ničemu, tak se věnuje tanci… :mrgreen:

Týý jo :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
1.4.14 23:11

@kamkakamka

Kam zrovna jsem odpolko přemýšlela jestli muž / partner mluví česky??? Nebo máte doma zavedenou Angličtinu!?!
Jo a jestli to není tajný ( sem to tu nepostřehla ) manžel od Barčíí je co za národnost??? :) - jen tak ze zvědavosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
1.4.14 23:11

@Nikkolla No, od toho mého chtěli doklady, ale on je cizinec. Jinak mi řekli, že na žádosti musí být uvedený i otec a podepsaný, myslím. Pokud je v rodném listě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
1.4.14 23:13

@Nikkolla Barčí manžel je z Portorika, tajné to asi není, psala to sem, že Barčí??? Jinak my doma mluvíme tak nějak všelijak. Já neumím pořádně španělsky, on zase ne moc česky a anglicky…Na malou mluvím česky a on španělsky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
1.4.14 23:18
@kamkakamka píše:
@crazyidea Tak to nevím…Musíš si to pořádně zjistit…Ale posuzuje se to dle žadatele, ne? :nevim:

no já tam kvůli tomu i volala a prý žadatel bude David a já posuzovaná, tak uvidíme, ale nechápu, proč to nemůže být na jednom úřadě, že by po vyplácení mateřské nebylo nutné nikde jinde nic dokládat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
1.4.14 23:21

@crazyidea Takže ty máš studenta? No teda. A copak studuje? Taky jsem přemýšlela ještě o nějakém studiu…potřebovala bych ještě 2 roky na Mgr., zatím jsem jen Bc., ale s malou bych teď stejně nemohla…možná příští rok by to šlo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
1.4.14 23:26

@kamkakamka
ano, mám vlastně doma tři studenty, své dvě dospělé děti a manžela, který je vlastně skoro jejich vrstevník :mrgreen:, studuje na VŠE obor Zdanění a daňová politika. už mohl letos končit, ale on si změnil obor, takže ještě rok, asi neví, co ho na rodičáku čeká :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
1.4.14 23:30

@crazyidea No teda!!! Jak to děti berou? Ale asi dobře, ne? Mají parťáka. :mrgreen: Já jsem jednou měla mladšího přítele o 13 let. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
1.4.14 23:33

@crazyidea VŠE? Tak to je dobrý… To musí člověka bavit, takže nic pro mě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
1.4.14 23:36
@kamkakamka píše:
@crazyidea No teda!!! Jak to děti berou? Ale asi dobře, ne? Mají parťáka. :mrgreen: Já jsem jednou měla mladšího přítele o 13 let. :mrgreen:

tak to ještě pořád vedu :mrgreen:
no podle mě ho berou určitě líp, než kdybych si domů přivedla partnera, který by byl můj vrstevník a nebo starší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
1.4.14 23:36
@kamkakamka píše:
@crazyidea VŠE? Tak to je dobrý… To musí člověka bavit, takže nic pro mě. :mrgreen:

baví ho to určitě :)
já když občas zahlídnu co se učí, tak nechápu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
2.4.14 06:14

@Nikkolla tatinek musi ten formular se zadosti podepsat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí