Poradna duly
Jana Čurdová
Mě taky hrozně padají vlasy asi budu muset zkusit nějaké vitamíny pač je to hrozný už
a já hodně plínky kupuju v tescu oranžový pampersky většinou vychytám za 200 a naberu aspon ze 4 balíky no
a ted sem zkusila koupit za 300 v albertu měli v akci ty HAPPY a nejsou zas tak špatný ale Pampers je Pampers ![]()
@vercaaaa píše:
Ahojte, taky jen kojím, mléka mám pořád dostatek. Takže se musí začít s příkrmy před šestým měsícem? Malá bude mít 18.5. 6 měsíců a přemýšlela jsem, že v květnu začnem s příkrmy. A dáváte po lžičce nebo z flašky? Jinak u nás na Moravě se konečně vybralo počasí a konečně svítí sluníčko
kde bydlíš? já jsem Vysočina, taky svítí ![]()
@Schara Taky mi hodně padají vlasy - každé ráno nevěřícně hledím na polštář, když vidím, co se jich tam za noc urodilo. Snad brzy přestanou.
U nás se taky zatím plně kojí, ale už se moc těším na to, až budu moct jednou za čas v noci zvednout muže, ať jde drobka nakrmit on
Jsem taky zvědavá, jaké má mrně aktuální míry - už je to přes pět týdnů, co jsme byli naposledy v poradně, snad příští nebo přespříští týden půjdem na čtyřměsíční prohlídku ![]()
Taky mi padají vlasy, ale naštěstí to zatím není nic uplně hroznýho… asi to bude línání na léto ![]()
Jinak včera jsem zkoušela příkrm cuketku s bramborem… no samotné to velký úspěch nemělo, je to celkově hodně husté, tak jsem to zamíchala s dýní a panečku, jak to dlabal. Za dva dny snědl, jak skleničku dýně, tak cuketky
. Zítra budeme zkušet květáček ![]()
@Mája B: Já jsem až z Beskyd a včera tu bylo hnusně, ale dnešek bylo super počasí, sice foukal vítr, ale byli jsme venku. Nejlíp totiž spí v kočárku
. A holky, už jste vyměnily hl. korby za sporťáky? Já se chystám kolem toho půl roku (květen).
@Iškaa @Schara
já myslela, že když se nechám tak radikálně ostříhat, že tolik padat nebudou, ale to jsem teď poslední týden začala vyčesávat každé ráno za chomáče, tak to je k pláči ![]()
@vercaaaa ja jeste nevim, kdy budu menit, asi podle situace.
@crazyidea já to mam nejviditelnejsi kdyz si myju vlasy, to je brutalni mazec. no a strihat nehodlam, kadernice me na to pripravovala a sama rikala, ze ji nic nepomahalo, ze musela pockat az se to samo upravi.
@vercaaaa zatim netusim, kdy budu menit, tak nejak asi podle situace, ale zrejme tak nejak cerven-cervenec, pokud tedy nebude naaahodou sedet driv. Ale nebudu davat sportak na stavajici kocarek, ale budu kupovat neco jako golfky, ale trochu pevnejsi.
@vercaaaa
Já toho moc zatim nenajezdím. Vetšinou uspím kolem domu a pak dospává na zahradě, mám to takový složitější to kočarkování- skrz lokalitu. Ale hned jak Filípka bude zajímat okolí a hlavně bude teplo začnem víc výletovat atd.
Do sporťáku jsem ho šupla dvakrát jak bylo to krásné počasí, celej jsem mu ho naklopila -ale zatím jen výjmečně.
Myslím že nebudu čekat na sezení, a lupnu ho tam tak kolem toho 5-6 měsíce na stálo.
Jinak jak jsem četla na dřívější stránce: pasení koníku začal zvládat ( v poslední době ) docela dobře, už ho to i baví
, no a s tím otáčením - zatím ani ťuk - má to na háku. Občas mrskne čapkama a otočí se na bok, ale toď vše.
Hodně se teď snaží zvedat a jakože sedět když ho mám u sebe a nechce být miminkovsky chovanej, ale to má smůlu chlapec!!!
@Nikkolla ja teda miminkovsky moc nechovam, malej to nema rad protoze nema rozhled, chvilku nosim celem k sobe, to ma nejradeji a pak klokanka, to vidi a vi co se deje vsude kolem. Jinak fila se pretocil jednou, a od te doby nic absolutne. porad mu chybi kousek z toho boku se presoupnout na to brisko, uz aby se tocil, celkem se na tech zadech nudi a je na videt, ze by jako chtel ale nejde mu to.
Tak Silva se pretoci sem tam z boku na brisko, ale pak za 2 minutky a krik, nechce past kone. S tim sezenim, vim, ze miminka nemaji sedet, dokud to samy neumi, ale kdyz ji dame nalezato nebo si sednu a opru si ji o sebe, vzpina se a zveda se, jen aby mohla sedet, to se ji samozrejme nedari, tak se opet zacne vztekat. Taky chceme kupovat nejake pevne golfky a sportak si nechame na zimu
. Jinak najizdime na vel. 4 plenky. Ty trojky uz ma jak bokovky… ![]()
Ahoj holky
já zatím sportak neřeším, mám korbičku ve skříni a nejspíš ji budu podle nálady přehazovat s hlubokou.. když bude chtít sedět a cucet ven, tak můžu upravit a když se unavi, tak bude mít větší pohodlí v hluboké..uvidíme.. ![]()
Klárka už se mi točí na bříško neustale, začala ve 3měsících a teď jak ji položím, tak už se kouli ![]()
Jinak tedy vlasy mi taky padají hrozně, nejhorší ze jich má Klárka taky všude, na rucičkách, z pusy ji je tahám, no hrozný, ale prý je to nejhorší právě v tom 4 měsíci a pak by se to mělo začít lepsit ![]()
No ja teda sportak dam asi az to bude nevyhnutelne nutne kvuli tomu sezeni, takze to vidim tak cerven popr cervenec. bude taky zalezet jak dlouho vydrzi v te korbe, planovat si muzu co chci…
dneska jsem dorazila z koupelny a nasla filu na brisku
ale ted tam lezi zase jako placacek, proste prede mnou ani tuk
a to je na brisku rad.
ale co ho ted bavi, tak je zvedani te hrazdy a ocumlavani tech nozicek. Jinak kdyz je na brisku tak se posunuje tim jak dava kolinka pod sebe a vcera jak byl nahatej to byla prca jak spulil ten zadecek ![]()
venku zas nadherne, dneska dopo ho dam do kocaru, uklidim uvarim a odpo vyrazime ven ![]()
manzel mel vcera horecku, ale uz je v praci, no nenadelam s nim nic, rano prej uz dobry rikal. co varite?? ja dneska kureci rizoto ![]()