TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
438
22.3.14 21:14

Tak sem si nechala zavolat doktorku a po domluvě s ní už jsme doma… K večeru nás pustili. Filípek vypadá že usnul, ale dalo mi to zabrat- byl docela protivnej… Rekla bych ze po tom co jsem mu dala medicinku. V nemocnici mu to míchali s tou glukózou, tak to v tom necítil :roll:, doufám že to bude zítra lepší.

Dneska spinkáme spolu v posteli, má vyvýšenou hlavu, otevřenou ventilačku a oprášili jsme zvlhčovač vzduchu po synovcovi. Přítel objednal ňákej měřič vlhkosti, tak uvidíme, osobně si myslím že máme doma extrémní teplo a sucho… přisuzuju to dřevostavbě :zed:

Holky v uterý ukončujeme 4 měsíc a Filip má po převážení v nemocnici 8 kg 8o, budu to muset asi pořešit s doktorem, ňák se mě to jeho přibírání nezdá :cert:. Pŕíkrmy asi zavedem až kolem toho 5 měsíce dnes jsem mu koupila granulovanej čajík ( meduňka s jablkem ). Normální luhovanej heřmánek nebo fenykl nechtěl prskal ho a to málo co vypil vyzvrátil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
22.3.14 21:19
@Mája B píše:
Jinak vás zdravím ženy při jaru :DMaxík má 4,5měs., včera dostal hexu a prevenar, váží 9,5kg, měří 67cm
s příkrmy mám ještě 14dní vydržet a já se taaaaak těšila, pořád jen kojím…už by si dal něco jiného. :lol: :lol: :lol: :lol:

Jé tak já si tady stěžuju na 8 kg a vy máte 9,5 :-O 8o tý jo a taky jen z kojení jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
22.3.14 22:14

@Nikkolla Tak hlavně, že už jste doma a že je malému lépe. To je teda macík!!! Malá má v pondělí ukončený 4.m. a váží kolem 5 kg. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
23.3.14 05:48

Ahojda holky, tak my dneska 4 mesice :srdce: a okolo 7kil :)

Jinak vcera jsem byla na plese, akorat v 11 telefon, ze malej odmita flasku :( tak jsem jela domu, no nevadilo, chtela jsem byt do pulnoci doma, tak jsem sla trochu driv. ale stve me to v utery mam jit na zkousku a to teda nevim, co by tu s nim delali. Jinak jsme vyhrali v tombole dekoracni tapetu :) a celkem peknou tak ji asik nalepime do loznice.

@Nikkolla to je fajn, ze jste doma, to bude uzrcite lepe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
23.3.14 22:15

Ahoj holky moc nepřispívám nějak není čas a hlavně nálada
posílám pár fotek Elišky

váží kolem 6kg a měří 63,5cm, vše krásně dohnala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
24.3.14 08:03

Ahojda holky, my meli fajn noc, jsem za to rada. Ale fila zacal odmitat lahev :( a to je docela problem, zitra mam jet na zkousku a nemuzu tu nechat dite, ktery nenakrmi. Pritom to je z niceho nic. nechapu to :think:

Jinak tady je pocasko hnus fialovej, prsi a snezi  :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
24.3.14 09:52

@magda82 Eliska opravdu vse dohnala. Je moc krasna :srdce:

@Schara :roll: jestli on Filipek proste nechce spis jen maminku s prsem :roll: Nemuzu rict ani pip, protoze Ema a lahev byl skoro 2mesicni boj :zed: A ja mela taky zkousky. Proste se mnou jel tata muj, popr. mama s babi a malou mi vozili kolem skoly a kdyz uz fakt jecela, tak jsem sla pri pauze kojit - jednou jsem kojila u pisemny zkousky :zed: Ale ja mela soukromou skolu… K me jinak nelibosti byly tyhle moje prostoje obcas dobry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
24.3.14 10:35

@Barčí1411 kdyz on nema kdo se mnou jet, to uz me totiz taky napadlo. no zkusim koupit jinou savicku a strikacky kdyby nahodou a kdyby meli vzorky jinyho mlika. ale stve me to, do patku pil z lahve uplne normalne…

tady uz regulerne chumeli :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
24.3.14 10:36

Ahojky,
můžu se k Vám přidat? :) Mám 4 měsíčního chlapečka Tobiáška. Narodil se 19.11.2013 takže máme podobně staré děti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
24.3.14 10:42

@katusv Ahoj, jo urcite se muzes pridat :) a je to prvnatko nebo uz doma sourozence ma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
24.3.14 10:50

No je to prvatko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
24.3.14 11:37

@Schara ach jo. Uplne tu s Tebou soucitim :hug: Snad to nejak Filda da. A co pouzivas za savicky? Ta strikacka je dobrej napad :palec:
Chumeli 8o Tady prselo 2 dny v kuse. Pred chvilkou to prestalo a doufam, ze snih nas mine :! :cert:

@katusv :mavam: Jen se pridej :pankac:

Mne ty zuby zabijou :zed: Od vcerejska se tlaci a mala jeci i pres den. Uz ji i boli, kdyz ji ty dasne chci maznou Citrovitalem :zed: Jsem zrala si to jit hodit :lol: Jestli do konce tejdne nevyleze alespon jeden, tak prisaham, ze ho vlastnorucne vytahnu! :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
24.3.14 11:46

Už přikrmujete? :) my jsme začali od čtvrtka a Tobíkovi celkem šmakuje :) já jsem teda kojila jen měsíc pak jsme byli na bebě takže su ráda že už máme i příkrmy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
24.3.14 12:10

@Barčí1411 mam avent a velikost 3+. no uvidime, budu to zkouset ted mu dat lahev jestli ji vezme a kdyz ne, tak zkusim tu lekarni a vecer znova a kdyz ne tak holt to zkusej zitra a kdyz ne tak strikacka. jako ja budu pryc snad jen 4 hodiny maximalne, tak by se to mohlo zmaknout. ale moc se me nechce odjizdet od ditete, ktere nebudou schopni nejak jednoduse nakrmit. Jo ted uz zase prsi, ale chumelilo dost. To zas prijde az se vecer ochladi. Malej ted spi zakuklenej na balkone. Porad ty zoubky, jejda, smudlinka mala, to musi bolet jak cert, a co ty chladici kousatka, kouse je? treba trosku na ulevu malou aspon.

@katusv ja jeste ne, malej je plne kojeny, jen na noc dostaval 60ml nutrilonu na lepsi spani (budil se mi i po hodine) a ted prave zacal odmitat lahev. Mam doma kozomila asi :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
24.3.14 12:41

@Schara :D taky dobrý tak to je jen dobře že je kojený to závidím :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí