Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak pry utikame z tabulek
Oliv vyrostla za posledni mesic o 8 cm!!! a pribrala 750g, takze mame 69cm a 7600g ![]()
@stephora jejda 8cm to je mazec, nemohli ji treba minule min natahnout
ale je to sikulka, a asi uz pekne basti co? a taky uz se pravluje na brisko??
ten nas brouk se prevalil jednou a dost… a od te doby se jen snazi a vzteka se u toho.
holky nemate radu co na mastici se vlasy?? musim je myt denne a je to neprijemne.
@Schara OLiv ji porad stejne…jen se budi vnoci na jidlo..dnes budu zkouset kasicku poprve do flasky, doktorka schvalila…
na brisko se pretacet sni nahodou - papa si palce u nohou, vali se na bok, ale na bricho ne, ale pry je to zatim v poho a ma jeste cas ![]()
zkus Reghaar z DMka, je to takova vodicka asi za 70 kc, me potom prestavaji vypadavat…
Ahoj holky. Krasne fotky!!! Krasne deticky!!! A krasne rasy!!! Jasminka nema nic moc dlouhe rasy.
Mala me zase zlobi pri kojeni. Odmita prso a uz 4 hodiny nejedla. Moje nervy, je to fakt na palici!!! ![]()
Když už jsme u těch řas, tak přidávám fotku očí dcery mojí kamarádky Kubánky. Tady to tak až moc není vidět, ale naživo její řasy opravdu vypadají jako umělé. ![]()
@crazyidea
hy hý ani mi nemluv s tim internetem… Už sem říkala chlapovi ať mě zebere kartu a i kdybych klečela prosila ať mi ji nedává ( furt si totiž hledám ňáké výmluvy… typu je to ve slevě, to FIlda potřebuje, nebo bude brzo potřebovat, že sem přestala kouřit a utrácet za „večírky“ tak ty penízky utratím za Fildy atd
… boužel NEUMÍM šetřit ), ale na mou obranu… jednou když sem několik měsíců šetřila a témněř za nic krom jídla neutrácela… Jsem zjistila že se ze mě stal hladnej člověk a sama nad sebou jsem kroutila hlavou
… Tak radši nešetřím!!!
Kdy se narodil Mikulášek ( jsem tu krátce tak mi to uniklo )? Je docela drobek proti některým miminkům tady.
Jinak holky jak jsem říkala, sobě jsem nekoupila nic a Fildovi dooost… kupuju uz 6až9 měsíců takže na léto už má nakoupíno
to mi připomína že bych si měla jít vyřídit rodičák - ani nevím kam ![]()
Holky nemeni se už lehce barva očí u někoho z vašich dětiček ( co mají takovou tu univerzální miminkovskou )??
Filípek má furt stejně modrý ( já mám zelený a partner tmavě hnědé on je celkově takovej tmavší)
@Nikkolla
Mikuláš se narodil 6.12. a on byl malinkej už při narození, měl 2630gr a 47cm.
jo a já už mám taky nakoupeno snad do roka - velikosti 68 už začínám Mikulovi dávat, pak novou zásobu 74 a dokonce i něco 80 - no nekup to, byly zimní slevy ![]()
Tak u nás je barva očí asi jasná..hnědá..pochybuju, že by moje mulatka mohla ještě mít jinou barvu…i když jsem se s tím už setkala.
Přidávám jednu momentku.
@kamkakamka ja ji proste zeru! To je panenka a jak ji mas porad vyfintenou ![]()
@Nikkolla @Barčí1411 teda devcata, takhle ponocovat ![]()
Jinak ty nakupy, to je peklo… manzel uz taky prohlasil, ze mi asi brzy vezme kartu k uctu
.
Taky se vam stava, ze kolikrat ten naprosto uzasny hadrik, ktery fakt musi mit nakonec ma na sobe trebas jen jednou? ![]()
@Deeh píše:
@Nikkolla @Barčí1411 teda devcata, takhle ponocovatJinak ty nakupy, to je peklo… manzel uz taky prohlasil, ze mi asi brzy vezme kartu k uctu
.
Taky se vam stava, ze kolikrat ten naprosto uzasny hadrik, ktery fakt musi mit nakonec ma na sobe trebas jen jednou?
jo, jo přesně to se mi taky stává ![]()