Poradna duly
Jana Čurdová
@lucyfree jé tak to mě mrz, hlavně že jste oba v pořádku. Urcite ta jizva bude časem lepší
Jee, nádherný dětičky, až budu na pc, taky dodám ![]()
MAlej včera asi ofoukl, měla jsem ho venku z kočárku, má rýmu a teče mu z očí, chudinka…
Včera i dnes spí po půl hodinách, takže peklo, já jsem taky nějaká nachcipla a je úplněk, špatně spíme všichni, to bude noc…
Zkusila jsem mu dat nutrilon-neumí pít z flašky ![]()
Ahoj holky.
Ja jsem tu dnes mela tatinka
Toz jsme s nim radily doma. Chudak jel domu urcite celej zhuntovanej. Emca po nem skakala jao po trampoline. Ale on si to ocividne uzival. Lillinka se u nej valela taky jako prasatko a porad se rechtala, takze super.
Prochajda po Praze - pridejte se, kdo chcete, holky
Ja jaksi uz taky nepatrim mezi dvacitky
Navic mam o smrade navic, tudiz mix matek a deti vitan!
![]()
Kila z porodky - no ja jsem nabrala skoro 20kg, ale ke konci to yla dost voda. Nicmene temer pulku jsem nechala v porodce a zbytek jsem „vybehala“ mezi cacorama doma. Kazdopadne mi chybi cca 4 kilicka, ktery bych chtela dat dolu, abych byla n apuvodni predtehotensky vaze. No a potom klidne jeste dalsi 4-5kg, abych se citila dobre
Jo a lec uz bych klidne mohla, do svych starych dzinu se stale nevejdu. narostla mi docela pr*el, pupek uz v pohode - ale mam ho popraskanej - s tim uz nikdy nic neudelam. Za ten pupek mi ale doma jeci dve krasny, zdravy holky ![]()
Tak ja se zase odeberu do vecnych lovist. Odpocinout si trochu. Lill chrni uz, Ema cuci na Scooby Doo a pirati a ja si hodim nohy na stul a nehnu ni brvou nez zacne bekat Lillina ![]()
Jezisi, ja sobec…
Holky, deticky mate krasny. Fotky jsem projela dokonce 2×. Ja jsem z tech prtat proste hotova. Ale ponuchnat a vratit… Staci mi moje ![]()
@kamkakamka píše:
@crazyidea vyssi vek? A to je jako kolik?
Dneska jsem měla narozeniny a snad radši nenapíšu ani kolikáté, bojím se, že pak už byste si se mnou vůbec nepsaly ![]()
no a pro představu vkládám mojí těhotenskou fotku těsně před porodem a jednu z posledních, kde jsem i s Mikuldou.
@crazyidea Tak vše nejlepší!!! Prosím tě, co blázníš??? Tady snad věk nikdo neřeší, ne??? Já mám 37 a absolutně mě nenapadlo, že by se kvůli tomu tady se mnou nikdo nebavil.
Jinak hezké fotky a máš to hezké i doma. ![]()
@kamkakamka píše:Ó děkuji
@crazyidea Tak vše nejlepší!!! Prosím tě, co blázníš??? Tady snad věk nikdo neřeší, ne??? Já mám 37 a absolutně mě nenapadlo, že by se kvůli tomu tady se mnou nikdo nebavil.![]()
![]()
![]()
Jinak hezké fotky a máš to hezké i doma.
@kamkakamka píše:
@crazyidea Tak vše nejlepší!!! Prosím tě, co blázníš??? Tady snad věk nikdo neřeší, ne??? Já mám 37 a absolutně mě nenapadlo, že by se kvůli tomu tady se mnou nikdo nebavil.![]()
![]()
![]()
Jinak hezké fotky a máš to hezké i doma.
37? Taky jsem za jedno s @Mája B tak 25 ![]()
No, prestanme resit vek. Tady jsme se sesly docela pekne vekove namichane, coz je fajn
A to mne je 25! Uz nekolik let…
A tak to jeste nekolik let zustane. Hadam, ze mi bude 25 do doby nez budu mit prvni vnouce ![]()
Tady prsi, to se nam to teplo moc dlouho nezdrzelo.
Obe holky jsou od cca 6 hodin vzhuru, tak tu cucim jako puk a nevericne kroutim hlavou, proc JA! ![]()
@kamkakamka @crazyidea jen prolítávám, ale věk tu fakt nikdo neřeší
Mě je 33, brzo 34 ![]()
Kamko, to čumim
taky jsem tipovala mnohem míň ![]()
Rychle dávám aspoň obrázek tý naší Bambulíny, ať víte… napíšu pak elaborát, jak se máme ![]()
No, vypadam mladsi, ale na 25 rozhodne ne. Zila jsem totiz do narozeni dcery mladistvym zivotem, tak mozna proto.
O veku to fakt neni, spis o stylu zivota atd.
Holky, dostala jsem ms a je to fakt des a hruza!!! Bojim se, ze vykrvacim!!! To se mi jeste nestalo. Jo, a zase mam kilo navic behem jednoho dne, tzn. 4 kg behem 2 tydnu. Co se to se mnou deje??? ![]()
A mala s tim kojenim zlobi porad, nejradeji bych s tim fakt sekla. ![]()
@kamkakamka ja poprve taky myslela, ze vykrvacim a mela hsem to temer mesic, vlastne mi to pozvolna drzelo do dalsi ms
a nemas vyssi vahu prave kvuli ms? Ja mam pri tom vzdy aspon o 2 kg vice.
Jinak vas zdravim. Mate krasne deticky. U nas vse o. k. za 9 dni uz Terce bude 5. mesicu. Papkane prikrmy a uz zaciname se lzickou kamosit
. Nejvetsi uspech mela br. Kase a mrkvicka varena. Mala ma kolem 7 kg a 68 cm. Pridavam take jedno aktualni foto
@verča 1 paaani tak to uz mas velkou slecnu
.
@kamkakamka taky ziram, ze ti je 37
na to fakt nevypadas
ja mela ms pred 14 dny a nastesti pohodicka rekla bych, ze to bylo tak nejak stejne jako pred tehu a navic me ani vubec nebolelo bricho.
@crazyidea nahodou krasna maminka
, jak tu psala Barca… je nam tolik, na kolik se citime
ale jak tak koukam, tak ja tu budu jedna z tech mladsich… a Miki je druhy nebo uz treti mimco?
@Barčí1411 nemas nejake zpravy o Lily, jak se jim dari… casto na ne myslim.
A devcata, co prikrmujete… na kolik ohrivate prikrmy? A cajik davate studeny pit, tak nejak v prubehu celeho dne? Ceka nas prvni lzicka v utery ![]()
@kamkakamka trpim s Tebou, protoze moje MS je taky silena! Prvni MS byla teda pohoda, ale ty dalsi - myslela jsem, ze vykrvacim a jeste jsem to mela snad tyden. Ja jsem „zvykla“ tak 3 dny maximalne a ze o ni ani nevim.
@verča 1 mala je nadherna a taky ji je kus. I kdyz teda Lill mela 7 kilicek ve 4 mesicich, ted to tahne tak na 8kg. Prijd emi, ze ted trochu zpomalila s pribiranim, co basti prikrmy. Jak dlouho prikrmujes? Lill bude 5 mesicu za 2 dny, prikrmuju od uk. 4.m a poradne zacala bastit az prave ted ke konci toho 5.m. Posledni dny si vsimam, jak jakoby to jido kouse - varim ji a nemixoju, takze v tom ma kousicky zeleniny, brambor… A asi posledni 3 dny to vypada, ze uz to „nedrti“ jazykem o patro, ale „kouse“ to dasnickama - coz je mmj. docela sranda sledovat ![]()
Jo a s lilly. jsem v kontaktu. Ma se pracovne - chodi uz do prace, takze tolik casu na poklaboseni uz nemame - vetsinou spolu mluvime pres Skype. Ona se vam urcite ozve az se na to bude citit a bude mit cas. Ja bych tu nerada poustela z ust neco, co by nechtela. Ale muzu rict, ze se ma fajn - samosebou v ramci moznosti, je zpet v praci a strasne krasne hackuje
Chystam se k nim uz asi 2 mesice, ale naposledy nam do toho prislo ockovani, takze navsteva se posunula. Urcite vyridim pozdravy od vas a ona kdyz bude mit naladu, cas a bude se na to citit, urcite se tu ukaze ![]()
@Barčí1411 taky prikrmujeme od uk. 4. mesice. Pomalu si zvykame ma lzicku, nekdy to jde nekdy hur… ja kombinuju sklenicky a vareni, ale ode me chutna vic ![]()