Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojda, ja jsem sice vse zhubla, ale jak, jsem prvnich 14 dni doma padala na cumak, malej nespal a kojila jsem kazdou 1,5 hodiny, takze makacka. Tak to slo dolu samo. no mozna bych radsi mela neco nahore a klidnejsi dite ![]()
vcera vecer maleho chytlo brisko, fakt mazec. Jinak tady je jedna dnesni fotka, toz taky sem hodte nejake aktualni foto vasich pokladku ![]()
@Nikkolla ja jsem pribrala za tehu 22kg, bylo to teda jako fakt hodne znat na me fyzicce, funela jsem jak parni lokomotiva… ale furt mi zustava 5kg a tz ne a ne dostat pryc
a to se snazim fakt sviznou chuzi kocarkovat min 5 dni v tydnu, a brisko jeste taky porad trochu mam, tak to bych potrebovala nejak doladit, ale furt rikam zitra a zitra. A co ta strevni chripajzna, uz je pryc uplne?
@kamkakamka jeee jak ja bych se. rada pridala ke kocarkovani, ale jsem daleko, no. V tomhle je to tady na pytel, ze tu poradne nikdo ke kocarkovani nejni
.
@Schara tak parada, ze uz se Filda pretaci sam
ten nas Venousek uz to vcera taky doladil a ze zadicek to da na pupek uz taky sam, ale z briska na zada ae mu moc nechce, ono se mu na brisku vylozene libi ![]()
@Deeh
No nejsem ještě 100% fit - a začínám pochybovat že ještě někdy budu s dítětem či dětma (do budoucna)
, ale na toaletu už nelícu to jen v tu středu. Žaludek lehce podrážděnej, ale dobrý… Zrovna před chvilkou jsem dvakrát po sobě přebalovala… Docela se podělal… tak snad to nic není, začala jsem podávat ňáké probiotické kapky tak snad je to tím.
@Schara jů pěknej malej sporťáček
taky posílam aktuálku - jen si ten náš zrovínka dáva 30ti minutovečku.
Holky ještě sem pořádně nevylezla z postele a asi hned tak nevylezu… Tatin nám stejně zdrhl skrz prácu a venku strašnej fučák.
@Barčí1411 JJ taky myslím že je super, i když mi ji prvně využijeme až v dubnu v termálech a pak doma jako ohrádku.
@kamkakamka @Nikkolla jo holky tak kila jsem ze začátku řešila taky, teď už mám navrch jen asi 0,5 kg, ale stejně do plavek nemůžu díky jizvě ze sekce
.
Až naplánujete společnou akci s kočárky tak se ráda přidám
posílám nějaké fotečky té naší cácorky ![]()
Tak hlásím, že i já bych se mohla přidat na procházku v Praze, jestli tedy prezijete Mikulovo rvani v kocaru a můj vyšší věk ![]()
Hezke deticky ![]()
tady leje jako z konve
asi dam pak prcka jen na balkon.
Ja to mam do Prahy docela z ruky
ale treba az malej povyroste, tak bych mohla nekdy prijet vlakem od rodicu, od tech to mam blize. Ale to az bude fakt vetsi ![]()
Ahoj, aai me neznate, ka jsem sem cele tehu spise nakukovala a jen sem tam neco napsala. A nakonec jsem porodila 31.10. Takze sem stejne ani nepatrim
akw na tu prochazku bych se rada pridala. Potrebuji mezi lidi
Nikola a syn Mikulášek
@Schara odkud vlastne jsi? Jj tady taky leje, nastesti mame na zahrade pristresek tak spi bobek tam ![]()
Jinak krasne deticky mate ![]()
Ja tady prikladam dnesni z houpajdy
@Deeh to je bobanek a jak je porad vlasatej. Ted sem prdolu uspala na balkone, snad mu to vydrzi aspon 2 hodiny, od rana spal 2× 20 minut tak by mohl. Bydlim kousek od Pardubic, ale spis uz na okraji Vysociny ![]()
dneska si Filipek hral na dece sam hodinu
my tu sedeli s muzem na gauciku a povidali, prijemna chvile ![]()
jinak Fíla se od te doby na bruch nepretocil, jen se snazi a vzteka se pac mu to nejde, no tak jsem se radovala a ono nic… i kdyz on na to asi brzo prijde kdyz uz se mu to jednou povedlo
zato z bruchu na zadicka mu to jde jedna radost ![]()
@Schara no Filda je taky poradny frajer
jj vlasku ma porad spoustu, ale hodne mu proridly a vsude jsou jeho vlasky, docela dost mu padaji ![]()
Vena si na dece vydrzi hrat vzdy cca pul hodky, po snidani se mi tam porad pretacel na pupek, tak jsem ho musela dat pryc, aby nehodil savli. Ale kdyz jsem pak chtela ukazat muzi, jak se krasne pretaci, tak najednou nechtel, lumpik jeden
@Deeh tak ony pry vypadavaji a pak rostou nove trvale vlasky
a pry i uplne jinak barevne ![]()
no my prave byli prekvapeni, ze tam vydrzel tak dlouho sam, vzdy vydrzi max tu pul hodku, spis min.
@lucyfree
Tobě rizli břicho misto „biikiny řezu.“…mělas akutní sekci??
@Deeh
Jů další vlasatý miminko… ![]()
Tak přidávám fotku kde nespíme + fotku vlásků co malýmu zbyly
moc jich není.
Naštěstí už podrůstají ![]()
Dětičky jsou nádherný a úžasně vlasatý to ta naše je plešounek po tatínkovi
@Nikkolla jj mám řez na 15 stehů od pupiku dolů, jizva je široká a rudá, myslím, že dvoudílné plavky už asi neobleču
měla jsem akutní sekci kvůli preeklampsii a help syndromu.