TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
438
9.3.14 12:53

@crazyidea
:palec: :palec:
taky máme objednáno. Prvně sem koukala na závěsná křesla pro dospelí, ale pak sem narazila prave na tu deckou… Budeme pridelavat prave ven na tu pergolu. Máme tam takovej venkovní obyváček s grilem, jeee jek ja se nemůžu dočkat teplíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
9.3.14 13:57

Ahojda holky, tak ja mam umyty okna a ted sel muz s kocarem zase ven,, ale ted uz hodim nohy nahoru :mrgreen: a vecer jdu cvicit.
nechci to zakriknout, ale vypada to, ze ta lahev vecer asi pomaha, malej spi o neco lepe :) no porad ale vstava o pul 5, coz o to, me to neva, ja vim, ze za hodku a pul nejdyl jdeme zase spat aspon na chvili, ale muz, ze pry ho to nemam ucit takhle brzo vstavat, by me zajimalo, jak :think: :mrgreen: :lol:

ta hacka vypada moc dobre, jenze me prijde, ze uz je na ni pozde :think:

dnesni fotecka, ale proste jak vytahnu fotak nahodi vaznou tvar a je po usmevech :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
9.3.14 14:06

@Barčí1411 no jo pretaceni, filovi taky chybi kousek a je na brise, kdezto z briska se prekuluje casto na zada, zakloni kebul, uvolni jednu ruku a sup je na zadech ;) ale to je spis takove prevaleni omylem, nez cilene, si myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
9.3.14 15:43

Tak i takto se může vyrazit na procházku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
9.3.14 16:25

@crazyidea jezisi, to je nunanek :lol: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
9.3.14 22:11

Ahojky holky poctivě Vás vždy dočítám, všimla jsem si, že jste řešili očkování. U nás to byl boj s pediatrem zda očkovat či ne a nakonec jsme tedy svolili očkovat i prevenarem, ale očkování jsme si rozvrhli a nedáváme víc než jednu vakcínu a musim zaklepat, že už máme za sebou 2× hexu a 1× prevenar a bez jakékoli reakce :palec:.
Co se týče příkrmů tak my začali dávat zatím jen kaši na noc a o pár hodin jsme si protáhli spánek z čehož jsem nadšená :dance: úplně se děsím zoubků, když čtu zkušenosti @Barčí1411 .
Vítání občánků máme až ke konci května tak si říkám, aby si tam malá už pomalu nedošla po svých :think:
Teď řešíme problém s extrémní závislostí, dokonce jsem tu i založila diskuzi, protože mi z toho už začíná pomalu hrabošit, nikam s malou nemůžu a nikdo by nesměl k nám, kdybych chtěla mít klid a my jsme přitom s manželem extrémně společenští :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
10.3.14 07:07

Dobre rano.

Dnesni noc stejna jako vcerejsi a zub porad jeste neni zcela proriznutej. Pane Boze, jak dlouho to jeste bude trvat! :zed:

@lucyfree musela jsem se podivat na diskuzi, abych to spatne nepochopila… Mala z toho vyroste, jakmile bude mezi detickama. Ja sama s tim zkusenost nemam, ale protoze vedle nas mame nase dobre pratele sousedy, muzu rict, ze oni s tim zkusenost maji, a to s obema holkama. Obe dve znam od „spermii“, ale ani tak ke mne do cca 6-8 mesicu nechtely jit. Stejne tak ani k jejim prarodicum, tetam, strejdum. Jenom maminka, ani ten tata moc nefrcel. Takze ja verim, ze z toho malicka taky vyroste :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
10.3.14 08:13

Ahojda holky, u nas noc celkem ok, jen jsem si maleho nechala od 3 v posteli a ten se rozvaluje teda, me uplne vytlacuje z postele :mrgreen: takovej skritek malej, ale spali jsme do 6 dneska, coz uz bylo fajn :)

@Barčí1411 takze vy uz mate takhle zoubek na ceste, tak snad se brzo prorizne a bude lepe :) a co to prekulovani, uz?? nebo stale vadi rucicka? u nas ta ruka prekazi stale :mrgreen:

dneska odpo budu davat kocar k vozeni tak zkusim neco do skoly udelat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
10.3.14 08:26

@Barčí1411 ty zoubky, tak at uz se chuderce prorizne, soucitime tu s ni a s tebou taky :hug:

@Schara tak to je super, ze dokrm zacina pomalu zabirat :kytka:

Jinak nas stale asi trapi ockovani… jsem teda moc rada, ze nereaguje horeckou, ale rozmrzely je zatim porad, mnohem vic place a pres den spinka tak o polovinu min nez obvykle, vcera spal pres den v kocarku dokonce jen hodku misto obvyklych 4 hodin, takze se to pak samozrejme projevilo, ze byl nedospalej… ale nastesti vecer zabral hned a v noci se jen na chvilku jednou probral a pak vstaval az o pul sedme a to si myslim, ze ho spis vzbudil budik tatky.

Na bucek uz se vicemene pretaci uplne v pohode, tedy zatim jem na jednu stranu a na brisku mu musim malinkato pomoct, aby to dotocil a jak se u toho vzdycky pekne povzbuzuje sam… ale jak mu to pak prestane jit nebo nahednou tacne prekazet rucicka, tak se zacne vztekat… ale teda z pupku na zada se zas prozmenu pretacet nechce… mi prijde, ze se mu libi vic na brisku, tak co by se kulil na zada, to spis se snazi pokouset o plazeni, nozky umi dat pekne pod sebe, ale nestiha jeste s rucickama posouvat, takze kdyz se posune o 4-6cm je to fuska :-)

Juuu a dneska to vypada na dalsi nadherny slunickova den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
10.3.14 08:33

@Barčí1411 Teda držim palečky aby už zoubek vykoukl musí to být mazec, když nemáš šanci spánkový deficit dohonit během dne :? Taky doufám, že mi z toho malá vyroste protože je to mazec, nejen že ji nemůžu nikomu dát, ale ve finále ji ani nikam vzít, v sobotu jsme si udělali výlet do Prahy a jen jsem ji v Paladiu vyndala na jídlo tak spustila řev a byla k neutišení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
10.3.14 10:45

@Deeh u nas se zas plazi i treba o pul metru, lae zase se nepretaci. tak snad bude brzy po reakci, je mi lito, ze to trva tak dlouho.

holky, ja jsem uz vyradila vcer avelikost 62, hlavne bodyna a nasadila 68, prvne jsem myslela, ze mu to bude vetsi, ale ono je to akorat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
10.3.14 15:22

@Schara to uz Filipek spinka moc ezky oproti dnum predeslym :palec: To jsem rada. Je, jen „vyhod“ kocarkare, at vozi a ty mas cas pro sebe, at uz budes delat cokoliv, bez prcka to pujde rychleji a snaz :dance: Jojo, u nas uz zubajda bude. Jen doufam, ze ten zmetek vyleze tenhle tejden, ponevac prestavam mit trpelivost :roll:

@Deeh chudatko mrzuty :( Jak dlouho uz ma po ockovani? Jste hodni, ja uz toho „prorezavani“ mam plny kecky :cert:
Jinak mala v kocare spi nejmin. Prijde mi, ze kocar nesnasi, rve tam jak kravka :nevim: Diky zubu nespi ani pres den nic moc… BOHUZEL, protoze treba ted je Emca u sousedu a ja bych se mohla „valet“…

@lucyfree :hug: jak jsem psala vyse, u nas je to naopak - rve v kocare. Kdybych ji nevyndala, tak si lidi budou myslet, ze ma ve sportaku pod zadkem hrabiky! :zed: Nic si z toho nedelej, ona z toho vyroste. Ja bych nasi malou klidne dala nekomu, ale ja pro zmenu mam ten problem, ze nemam komu ji dat :lol:

No, devcata. Ja se od rana snazim uklizet. Samozrejme mlade nespi. Dachla si 2× na 10-15 minut a to je za dnesek vse! Ted radi u hrazdicky - cumi na zvirata ala Ikea, mrska tema jejima podstavcema a dela drzky. Chvili byla na dece, kde se ji opet nepodarilo se otocit, takze @Schara kdepak, otaceni je porad spanelska vesnice a ta packa ji tam stale prekazi.
Co se tyka plazeni, tak na to ma madam taky casu habakuk. Jako posunuje se dopredu, docela i rychle, ale rozhodne to neni plazeni :lol: Nohy dat pod sebe, i tu prkdu zvedne, ale neumi se odstrcit. Vetsinou flakne nohama o zem a je z toh orev. Je to taky dost velkej vztekloun, na coz moje malickost neni zvykla, takze uz jsem ji jednou trepla po Pampersce :) Uplne se prohejbala a hystercila tak, ze ve mne varila krev. Ja jsem na tohle desna matka. Bytostne to nesnasim a nikdy to nebudu akceptovat. Ema byla a je bita jako zito, kdyz neco takovyho zkousela-zkousi a ze ted ji to bere :cert: mam pocit, ze mam nejaky opozdeny poporodni depreeeeze, protoze mi vadi fakt vsechno :nevim: Ale ne, ja jsem od prirody protivna matka :lol: Ale dite mi porad rika, ze me miluje a prdka od sousedu se taky chodi k teticce mazlit, i kdyz na ni obcas jeci :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
10.3.14 16:47

@Schara jj 62 jsem uz taky vyradila a nejhorsi je ze i par kousku 68 uz mu taky neni, jsem to zas nejak prokaucovalla. Nejhorsi jsem body od V&K byly by pekne sikovny, je to fakt poctiva bavlna, ale velikostne na pytel, protoze 68 je mu na delku uz dost mala, ale pritom siroke jak tak akorat…ono je teda pravda, ze asi bude mit celkove trochu delsi trup nez je bezne :-)

@Barčí1411 ockovani bylo ve ctvrtek, ale dneska uz to vypada lip, dokonce spal v kocarku 3 hodky, takze uz bude zas asi ve sve forme, coz jsem rada.
Jinak taky si myslim, ze budu „prisna“ mama a trepani pres zadek nebude nic neobvykleho…jako co uplne nejvic nesnasim jsou rozmachany decka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
10.3.14 17:40

@Deeh ja jsem ale jako fakt hrozna na tohle :( No, blba povaha. Jako ja svy deticky miluju, ale jakmile me vytoci, tak se neznam :lol: A rozhodne pro ranu nejdu daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
10.3.14 18:07

@Barčí1411 jakapak blba pohava… deticky maji byt vychovane to hold nejde udelat jen tak jako tutunulu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí