Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, dočítám vás pravidelně
jdu vás pozdravit, no jsem KO po té problito-prosranděné sobotě, détská MUDr. mi řekla, ať přestanu kojit a dám se do kupy, že mě děcka budou ještě potřebovat plno let-----je mi furt divně-unaveně, jsem fakt zmlácená, nestíhám, musím jít ale vytírat, i když bych nejradši zalehla…
Maxík pořád spí se mnou, xkrát za noc knikne a přisaje se…
včera měl 4měsíce, má 9kilo, tak už pomaleji přibírá, možná mu dochází mlíčko, ale mě je tak líto přestat kojit ![]()
musím nakoupit vitamíny a vzmužit se
a ještě vydržet ![]()
jo a včera šel 2× sám na bříško-jednou ve vzteku a podruhý když chtěl k prsu a já se odsunula
![]()
@Nikkolla To já se tady uplně bojím říkat, že ten náš prsek spinka pěkně od čtvrt na deset až půl desáte do cca sedmi ráno… uplně se děsím dne, kdy se rozhodne, že už ho nebaví v noci spát
, ale tak třeba mu to vydrží.
Ono i skok z dvojek plenek na trojku byl docela rozdíl, takže tak nějak jsem to i čekala, že pak na ty čtyřky to bude taky na pytel.
@Schara to je ale potvůrka, že bojkotuje příkrm, tak to asi nemá až takový hlad, když nechce přikrmit
Kamarádka řeší teď stejný problém jen tedy u pět a půl měsíčního miminka… vstává k němu 3-4× v noci a už z toho nemůže, tak chtěla zkusit na noc přikrmit a on to nechce… tak teď chce zkusit přidávat svoje mlíčko do UM, jestli to nepřijme líp.
Jinak my byli dneska na očkování, dostal druhou dávku Hexu a první dávku prevenaru…tak doufám, že to bude dneska v klidu
teď spinká v kočárku.. jsem mu dneska uplně rozhodila režim, chudákovi… ale byl statečný, plakal jen chvilku po píchnutí, pak už byl klidný a to jsem ještě čekali cca půl hoďky v čekárně po očkování než nás doktorka propustila domů.
@Deeh no vcera ten dokrm nechtel, ale je fakt, ze byl tak pretazenej, ze nechtel ani prso. Takze usnul a spis se urval, smudlik muj mrnavej a za dve hodky byl vzhuru na jidlo. No proste ze zoufalstvi clovek zkousi i ty dokrmy a treba to ty prcky zasyti a budou lepe spinkat. tak at jste bez reakce jako my, snad u nas uz nic nepropukne.
@Mája B tak to je sikula i tak, ze se prekulil
me to v posteli delava taky, ale tam je jiny povrch, tak to je spis takove prekuleni omylem. tak se vyprdni na vytirani a radeji lehni ![]()
@Mája B chudacku, trpim s Tebou
Odkojeno mas to nejdulezitejsi, ted se potrebujes „hodit do klidu“
![]()
@Schara ale dospis, nebuj nic ![]()
Ja ted pritahla z mega nakupu vyhodila jsem Emu s Rickem na cvicu, odtahla s Lill domu. Ta tu ma hysterak, protoze se neumi pretocit, takze je proste hystericka jen tak, ze ji neco nejde
V aute mam asi padesat tasek s nakupem, potreuju to vytahat nahoru, bo jsou tam nejaky mrazeny sracovinky a Rick dorazi s Emou az tak po 18hod.!!! Musim vytahat sama… ![]()
Jdu na to hade ujeceny… Brzy me z ni hrabne
![]()
@Barčí1411 no kez a kez bych vedela, ze to treba bude za mesic, ale nefandim tomu moc
sice si nezvyknu, ale musim se s tim nejak smirit.
dneska jsem byli venku a pekna kosa jako byla, jsem zmrzla jak ho*no doslova, brrr… Ale od zitra uz ma byt nastesti hezky
tak kdyz bude svitit slunicko, tak bude tepleji ![]()
v sobotu jdeme na vitani obcanku, tak jsem zvedava, jak se tam to nase mladatko predvede ![]()
Ahojda holky, vitam pri patku
jak jste spali?? a co vase ratolesti? U nas dneska dobra noc, usnul v pul 9 a chrupal do 2 a pak jeste do pul 5, pak jsme sice vstavali, ale v pul 7 jsme usnuli jeste a do pul 9…no nadhera. nerikam, ze mam dospano, to nebude jen tak, ale bylo to velmi prijemne.
Dneska jsem byla v praci, kvuli dovolene na proplaceni. Mam tam 33dni, coz je paradicka
uz aby to bylo na ucte. a ve stredu si pujdu vyridit rodicak, sice mi materska konci az v dubnu, ale nikdy nevis co se supne a treba nebude cas, tak radeji driv. V praci sel malej z naruce do naruce a nic nerikal, jen me porad hlidal ocima, jestli tam jsem, laska moje ![]()
Ted je s nim muz venku, tak jsem uklidila, o vikendu bych rada umyla okna, at to mam za sebou, nejlip zitra a v nedeli uz jen a jen valenicko ![]()
No a zitra jdeme na vitani obcanku, tak drzte pesti, at to ten nas broucek cele neprorve, je to rychlovka, tak by to mohl zmaknout a kdyz ne, tak aspon vsici uslysi jake ma plice
![]()
@Deeh tak co Venousek a ockovani, doufam, ze bez reakce ![]()
@Schara
Ahojky u naás spani normálka. Ted sme si zrovna dalli hodkovej schrupik u telky s FIldou, a tata cucel na nekou kriminalku.
Do okon se chci taky pustit ( pokud chlap uz zapne venkovni vodu ) venku to mam raz dva, ošudlam to takovou tou žínkou na teleskopické tyči, splachnu hadicou -se sťerkuju a je to ( bydlime v domku a okna mame od stropu az po zem ) doma to bude horší, ale tak hlavní špína je z venčí
. Už se moc teší na to pravy teploučko jak budem s Fildou na zahrádce, vyhodím mu ohradku a budu si zahradničit ( škubat plevel ).
My jsme taky meli pohodovou noc, podobne se stavanim jako schara. Byli jsme se dopoledne fotit, zdarne to Silvinka vydrzela, ale moc se neusmivala, ale hlavne ze nebrecela. To nase mimino vubec nechce past kone. Na posteli se prekuli na brisko, zabori hlavu do matrace a sem tam ji malinko nazdvihne. Ale doktor rikal, ze hlavu drzi krasne, tak je to maly lenoch. Jak bojujeme uz dlouho s rymu, tak jsem si vsimla, ze ryma ji vzdy zesili po ockovani, tak jeste jedno 2.4. a snad uz se ryma vracet nebude. ![]()
Ahoj holky
@Schara ja jsem dneska uplne, ale uplne odrovnana
Lill opet nespala a ja jsem tak unavena, ze jsem rano skoro odpadla. Uz asi mesic mala nespi, Ema je na ranu a ja melu z posledniho. Lill se klube zoubek. Davam tomu jeste tak max. 3 dny a bude proriznutej. Dneska uz tam mela poradnou mega bouli. Jinak jak jsem nevyspala, tak krom ty unavy na me neco leze, anebo je to tou unavu. Vsechno me boli, mluvit poradne nemuzu - ale v krku mne neboli, spis tam mam jak pulku knedliku a jsem takova.. no na pesticku
… Omlouvam se za stezovani si ![]()
uzijte si vitani obcanku
U nas uz asi bylo, ale my se domluvili, ze nepujdeme, protoze jsem nebyla ani s Emickou, tak at to maji, holky, stejny.
Holky uklid, okna, vubec o tom nemluvte. Ja nevim kam driv skocit a minimalne ty okna umejt musim. Panari mi to ohrabavaj', lepej mi na to nalepky, ktery jsem nedavno pracne sundavala, kocka mi na ne prska ![]()
Dneska se chci koukat na TV a pak vytuhnout a spat do pristiho roku..
Kez by! Za chvili cekam povyk z postylky a „nocni otravovani“ z detskeho pokojicku (piti, curat, hlad, pohadka nova…). Rick ma nocni, takze tu jsem ke vsemu sama samotinka samicka
Nervozni, hystericka, ospala
Holky, ja jsem fakt na ranu ![]()
@Schara tak to zas vypadá, že jediná reakce na očkování je dnešní mrzutost a horší spaní a zrovna tak včera v noci, pořád se budil a vrtěl v postýlce, takže jsem toho moc nenaspala, tak snad už to bude dneska v noci lepší, každopádně jsem ráda, že se to obešlo bez teplot.
Užijte si vítání občánků
nás čeka za dva týdny.
@Barčí1411 jen si nám tu postěžuj, kdo jiný tě nejlépe pochopí
tak hlavně to nějak vydrž dneska v noci a pak už to bude určo lepší a lepší…
Ahoj holky. Taky nám přišla pozvánka na vítání občánků. Zvažujeme jestli se zúčastnit nebo ne. Co si má vzít popř. na sebe? A jak obléct malou? Jak jste to měly vy?
![]()
@Barčí1411 chuděrko
to jsou pidihajzlíci ty děcka co??? drž se
![]()
Kami, taky máme doma pozvánku, máme občánky 22., my si můžeme vybrat měsíc, když se Maxík narodil, napsala jsem tam březen a myslím, že tam bude největší
![]()
@Barčí1411 jen si postezuj, presne vim jak ti je, ja mela desnou rymu pred 10 dny a do toho nespani jak v noci tak pres den, prisernost priserna. Takze soucitim
drz se. Jinak malej dneska celkem ok, spal od 8 do pulnoci a pak jsme vytuhli spolu, ale tentokrat ne uprsa, ale lezel na boku a hladila jsem ho po zadecku a on usnul, laska moje, no sice se desne vrtel a okopaval me, ale prisaval se pak jeste jednou, u toho usnul a spali jsme tak vlastne do pul 5
jen tak dal
@Deeh to je dobre, ze je bez horecek ![]()
@kamkakamka no ja jdu v riflich a kosili, nic lepsiho neobliknu… do sukne nejdu, to bych s tim nasim sidlem nemusela uhlidat
a malej bude mit riflicky a kosili ![]()
@Mája B nam poslali pozvanku v lednu a ja jim psala, ze chci jit az v breznu, cim vetsi, tim lepe by to mohl zmaknout, i kdyz uvidime, odpoledne dam treba vedet
a co ty, uz se citis lepe??
@stephora kampak ty ses nam zatoulala?? ![]()
@Schara jooooo, žeru a žeru, abych byla silná
já doufám, že se nám na Vítání Maxík vleze do kolíbky
dneska jedem na křtiny, hodina a půl tam a hodina a půl zpět- to nesnáším ![]()
Ahoj holky.
Vy jste zlaty! ![]()
Dneska Lill spala o mikro malinko lip. Ale kazda minuta spanku navic je super. Mela jsem pri ruce masticku na zoubky, tak jsem mazala a v noci dala jeste pulku davky Panadolovyho sirupu na ztiseni bolesti, coz docela pomohlo. Ach jo, ty zuby…
Holky, mrzutost po ockovani je asi to nejmensi, tak se drzte a vydrzte. Opet musim privest na scenu Emcu - ta mivala vysoky horecky a vsechno ji bolelo, takze reakce nejhnusnejsi a klidne 3 dny. Jeste se i kolikrat v miste vpichu osypala
Tak drzim vsem cerstve ockovanym palce, aby ty reakce zustaly jen u te mrzutosti
![]()
Jinak nase sousedka Emicka ma dnes oslavu 5.narozenin a jsme pozvani. Prala si obruc Hola Hoop, tak jsem ji koupila, ale musim jeste neco ![]()
Jeste bych jim chtela upect vanilkovy pusinky plneny takovym kremikem vanilkovym - at se zprasi, holcicky
Premyslela jsem, ze udelam nejaky detsky jednohubky, jenomze krome nasi Emy, zadna z holek neji zeleninu, ani ovoce, pomazanky…
Toz se na ne vyprdnu ![]()
@stephora se nam zapomnela s upirama
![]()