TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
5.3.14 08:38

@Deeh no zatim je asi brzo, delat zaver jestli je to tim dokrmem, to uvidime za par dni kdyz by se to opakovalo. No doufam, ze vydrzi bez reakce. Tentokrat nemel ani nozicky otekle. i se od rana smeje, tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
5.3.14 08:54

@Schara
Ahoj, zrovna jsem na vás myslela - jak po očkování. Tak ten náš Filda měl večer zvýšenou tepltu a baštil po 5 hodinách ( což u něj není normální ) teď už je fit. Včera nám Dr. říkal jak bude mít rekt. teplotu nad 38 ( bez odečtu mám mu dat sirup / jen nevím jestli mu ho mám ještě dat když už horečku nemá :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
5.3.14 11:29

@Nikkolla ja ted merila, prisel mi nejakej teplej, ale ma jen 36,4°C. Nam rikala zas dr., ze 38°C po odectu tak dat cipek. Ale pokud uz teplotu nema, nedaval bych nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
5.3.14 19:25

@Schara :palec: Prdata, tak snad uz se zadna reakce konat nebude a spinkani bude lepsi a lepsi :kytka:
Jo, ja sla dnes pro balik plen a zase jsem narazila na ty jiny - s sipkama, a tenhle balik pro zmenu neni navoneny vubec. Tak ja jsem z toho cela jalova, ze jednou je to tak a podruhe onak :nevim: :lol: Cena byla „normalni“, zadna sleva :nevim:

Koukam, jak kazdy Dr.radi jinak. U nas v pripade reakce dat zabal. Cipek, popr. sirup az v krajnim pripade. A pak si vyberte, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
6.3.14 00:14

Ahoj holky. Jasmínka už v noci docela spí, ale usíná mi hrozně pozdě. Dnes usnula až ve 23.00. Od 20.00 zabrala jen na 15 minut a potom až v těch 23.00. Zdá se mi to hrozně pozdě, dříve usínala kolem 20.00. :zed: A taky mě trápí to kojení. Malá se přisaje, ale mléko začne téct až po několika pokusech. Dříve to bylo hned. Nevím, jestli je to chybným přisátím nebo mám málo mléka? Měla jste to některá? Musím se na to zeptat v pondělí doktorky. :nevim: Jsem z toho nějaká špatná nebo co. Dnes jsem jí važila u kamarádky, má dětskou váhu, a měla oblečená 5 kg. :nevim: Asi je tady nejhubenější. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
6.3.14 05:24

@kamkakamka nekdy kdyz maly nezacne uuuplne naplno sat, ale jen cumlat, nez si radne pricucne tak se vztekne protoze mu to netece hned, to jsem vypozorovala, pomuzu mu, ze prso zmacknu, kapka se vytlaci a pak uz je ok :) nj, je to moje trdylko.no tak je to drobnejsi holcicka, a kazda vaha vazi jinak, me ta domaci vazila o dost min nez ta u dr. Jestli roste a prospiva svym tempem nznepokojovala bych se :hug: vsak ona ti dr. urcite povi jestli pribrala malo nebo moc.

@Barčí1411 co doktor to nazor, ja to vidim ted u nas s tema ledvinama… ale to neva. Nastesti nejde co se tech cipku tyka o nejake drama veci. Jestli das cipek nebo zabal, uz se tolik nestane :) No a stema plenama, asi ruzne sarze :) no ja uvidim, jestli po tomhle baliku nenajedu na 3, aspon zkusim, ty premium 2 jsou OK ale ty oranzove uz mu nejak nesedi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.3.14 07:05

@Schara prave, zee Dr. rikala, ze nejakej lek dat fakt v nejhorsim pripade, ze se to telicko s tim ma poprat samo. Ale ja teda Lill dam alespon pulku davky sirupu, protoze poprat ses bolavyma nozickama po vpichu jde spatne :mrgreen: Ja zkusim max. DMkovy. Premium Care jsou pro me moc drahy a nic extra na ni neni, navic Lilline vubec nesedely :( Jinak zustame na oranzovych nez najedeme na kalhotky plinkovy :palec:

Ja nevim jak u vas, ale u nas se vstvalo celou noc. Ja snad nespala ani hodinu v kuse. Cumim zase jako puk. Lillina chrapala snad celej den. Zacinam fakt premyslet o tom, ze je prechrapana. A to, jak pes den chrape porad, tak poradne neji a potom to chce dohanet v noci, mmj. Spurt to neni, je klidna :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
6.3.14 07:39

@Barčí1411 My spali dneska dobre, od 8 do pul 10 a pak od 10 do pul 4 a pak jeste do pul 5, pro me vyhra i kdyz vyspana nejsem. No me blbe spi i pres den, takze u nas to neni ze by byl prespanej. Neotaci si rezim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.3.14 07:57

Ahojte, my dnes spali taky dobře. Usnula okolo 9 a pak pila v 1 a v 5, takže super. Kéž by to tak bylo pořád :). Koupila jsem teda v dm ty plenky premium care, zatím u mě vedou, protože jiné plenky pročůrala z boku až u bříška, tady ty mají hodně pružné zapínání. @Barčí1411 : Jak přesně fungují ty plenkové kalhotky? Jsou jednorázové nebo se perou? Asi se ptám jak tele, ale ještě jsem se s nimi nesetkala.
Zítra se máme jít fotit ke kamarádce, tak doufám, že bude mít Silvinka náladu. Pak sem hodím nějaké fotky. Jinak pořád kojím a to jen kojím. Bez čaje a příkrmů. Je tady ještě někdo na tom stejně? Pokaždé mi dět. lékař na kontrole říká- pokud máte dost mléka, žádný čaj, nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
6.3.14 08:29

@vercaaaa no ja taky v podstate jen kojim, ted teda zkousim jeden predkrm vecer 60ml jestli bude lepe spat, ale vcera ho odmitl. On ten nutrilon anticolics nejak hur tece tim dudlikem, tak jsem objednala dudliky s vice dirkama a rovnou i na kasi, at to mam pri jedne objednavce. takze taky nedavame caj, nase dr. rika az se zacne s prikrmem tak se zacina s cajem, kdyz maji mliko maji tekutin dost. ale kazdy dr. to rika a doporucuje jinak.

@Barčí1411 ty premium u nas take vedou, sedi krasne a nema z nich tak mokry zadecek kdyz tu plinu procura a maji vetsi kapacitu nez ty oranzove, ale jsou drahe jako cert, tak je davam na noc, nebo kdyz nejak jdu a vim, ze nebudu dele prebalovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
6.3.14 09:53

Ahoj holky nestíhám dočítat, omlouvám se přítel dostal do péče syna a jsou s ním problémy jak je opožděný ve vývoji a teď dostal neštovice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
438
6.3.14 10:10

Jee holky, jak tak čtu tak máte skoro všechny - nespinkavy dětičky. Osobne sem myslela ze kolem toho třetího měsíce bude ňákej obrat k lepšímu… ale zatim nic nepozoruju :|
Tak u nás po vyzkoušení všech pemprsek, tesco pleny, albert se šmoulíkama, bella, a ted huggisek, zustaneme taky na bilejch pe prskách + oranzovy. Filoména už je teda dávno na trojkách, mam už i balík 4 ale pripadne mi mezi nima uz velkej skok. Musim ale pochvalit velikost 3+ ( bouzel sem u nas na ne nenarazila ) nechala sem si je pribalit k obleceni z UK a velikostne jsou super. Poprosila sem chlapa at me koukne v nemecku kdyby je nahodou meli, ale nevim nevim :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
6.3.14 10:43

@Nikkolla jéé ty rikas malemu Filoméno :mrgreen: i já doma :)

jinak to dite ma radar, mam jidlo na taliri a zas otevrel oci :mrgreen: a to „spal“ 5 minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.3.14 10:45

@Schara tak to spal Filipek hezky. Chapu, spankovy deficit, taky jsem porad ne uplne vyspala…

@vercaaaa jsou to obycejny jednorazovy plenky, jen se navlikaji a nemaji takovou „savost“. Ja je davala Emce kdyz se ucila na nocnik. Kupovala jsem Huggies.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
6.3.14 10:52

@Barčí1411 mám obavu, ze ten deficit nedospím už nikdy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie