TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1331
2.3.14 06:59

@kamkakamka teeeda a ja si rikam kolik ma ten nas boban vlasku, ale proti Jasmince je holohlavy :-) je moc krasna :-) a at to spurtovani uz prejde! Venousek byl vcera cely den nejaky mrzuty poradne se ani neusmal, tak doufam, ze dneska uzto bude zase to moje male tlemidlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
2.3.14 07:49

@kamkakamka jezisi, ja ji zeru :mrgreen: :srdce: :* :lol: Ta je uuuuzasnacka! To haaaaro! Jako Lillina ma na hlave prd! Chapes to? :lol: Teda ma tam neco, ale cekala jsem, ze se potati a bude mit poradny haro a kudrnaty a ona tam ma par chlupu, ktery ji navic svetlaji! :lol:
Co se tyka kojeni - myslim, ze ma Jasminka spurt - sice nekojim, ale Lillina tohle ma i u flasky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
2.3.14 08:44

@kamkakamka ta je uzasna, uplne s k sezrani a jak ma uzasnou barvicku :) my to meli ted a trvalo to skoro 14 dni a predpokladam, ze to byl spurt, uplne stejne, nechtel se prisavat, ale hlad mel, rval mi u toho. V noci buzeni i po hodine, maximalne vydrzel spat 3 hodiny a to jen jednou za noc a pak to byl narez. Vydrz :hug: i kdyz je to na palici a ja chodila uplne vyzdimana.

@Barčí1411 no ta je taky uzasna, ty holcicky jsou roztomile :) To je docela sranda kdyz ti 4lete ditko rekne, ze jsi nejaka nervozni co? to slysi od dospelych a pak to pouzijou a pekne trefne co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
2.3.14 10:45

Diky, holky. :hug:

@Barčí1411 No, ten muj moc vlasu nema, proto chodi dohola a ja mam vlasu dost, ale jako mimco jsem jich moc nemela. Tak nevim, po kom to ma. Rika se, ze kdyz v tehotenstvi mate hodne sexu, ze je mimco vlasate, ze se tim jako nastreluji vlasky. :mrgreen: Takova sranda. :mrgreen: Uz jsem nakoupila sponky a gumicky. A taky reakce lidi jsou nekdy srandovni. Treba sel takovy par a holka rika klukovi, podivej, jake krasne miminko a on, ale je nejake tmave, asi nejake cigance. No, tak to jsem koukala. A pak se me ptal takovy starsi pan, jestli je mala ziva, nebo je to panenka. A jedna pani si ji chtela vzit domu. Proste sranda.

Holky, vy mate ty deti takove pekne rostle a velke. Jasminka je takovy drobek. Doufam, ze mi taky vyroste. :))))))) Jinak majiv DM akci na zelene pampers 399 za 108 ks. Mela jsem jeste kupon na 15% slevu, takze nejakych 336. Mam na ty pleny stesti. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
2.3.14 10:53

@kamkakamka kdyz ona je krasna jako panenka, tak se nediv ;) ale to cigance me dostalo :mrgreen: lidi jsou ruzni :) a ze je drobna, tak z toho si nic nedelej, preci nechces mit obrici :) ony holcicky asi drobnejsi jsou.

tak muz je s kocarem venku a ja udelala sluzbu na chodbe a doma jsem taky uklidila a ted se samo vari :) se musim pochvalit :) a snad vydrzi pocasi a vyrazime ven jeste odpo, je tu azuro opet ;) a vecer na cviceni, po roce :! se zitra nehnu :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
2.3.14 12:35

Dekuju :hug:

@Schara Emicka je dost spontanni, takze z ni padaji opravdu moudra, ze se clovek nestaci divit :mrgreen: Pristi mesic jde k doktorce na testik hyperaktivity, broucek muj neposednej. Uz ma vek, kdy lze urcit, jestli „trpi“ hyperaktivitou - jakoze opravdu hyperaktivitou, ne zadnou prehrsilou energii :lol: Tak jsem zvedava. Posledni dny mi dava docela zabrat a jsem z ni zrala na psycharnu :jazyk: :mavam: :lol:

@kamkakamka :lol: teda cigance me dostalo taky :lol: Lidi holt nevi, tak „typujou“, nekdy to teda neni moc prijemny. U Lill me zatim nikdo nic nerekl, ale u Emicky jsem se s tim setkavala hodne. Jednou, a to uz ji bylo neco kolem 3 let, si ji chteli fotit turisti v Praze v metru, ze je krasna, takova „natural“ a roztomila :lol: Jooo, to jeste byla k sezrani a hodna :lol:

Jooo, vsimnete si poradne tech speku, co ma Lillinka na pacickach :lol: Je ji fakt kus! Je dlouha a pekne spekatoucka a kdybyste videli ty nohy! Tam ma snad 4 speky na kazdym stehynku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
2.3.14 14:19

@Barčí1411
k tomu spaní přes den - ono to tak není, že když prckové spíš hodně přes den, že by o to míň spali v noci, právě naopak, když spí dobře přes den, spí dobře i v noci, když mají toho spánku málo, jsou většinou přetažení a pak i to noční spaní může být neklidné. já jsem se to dočetla v několika knihách a můžu to potvrdit, od té doby, co má Mikula jakýsi denní režim a je už klidnější a jen neřve, začal i víc přes den spát a o hodně se mu zlepšil i spánek noční, v noci se budí jenom jednou a to na jídlo, jinak spí naprosto klidně a to i bez dudlíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
2.3.14 14:25

@kamkakamka
tedy Jasmínka je opravdu jako panenka :)

a k tomu Mikulovo zlobení u jídla - mám asi výhodu, že je na UM, protože vím kolik toho vypije, a když si spočítám, že na jeho váhu vypil o dost míň než by za den vypít měl, dávám mu jedno jídlo navíc (krmím ho tak nějak kolem 23hod a on se u toho ani neprobudí), je mi jasný, že tak to asi není úplně OK, ale uklidňuji se tím, že ho to snad brzy přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
2.3.14 14:30

@Schara
tak držím palce, ať je Filípek v pořádku :hug:

a u nás je tento víken taky nádherně, prostě jaro a tak jsem včera a dnes „zkulturňovala“ naší předzahrádku - jak jsme se stěhovali do novostavby, tak to byla jen hromada hlíny - teď už je to pěkně uhrabané a zasadila jsem vrbu jívu a spoustu jarních kytiček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
2.3.14 14:31

@Barčí1411
Lili je taky moc krásná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10098
2.3.14 14:34

A náš skřítek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
2.3.14 15:55

@crazyidea ta koupaci je bozi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
2.3.14 15:57

@Barčí1411 a vy mate podezreni, ze Emicka je hyperaktivni?

ja mam naslapnuto peknejch kilaku ted, jsem sla pekne lesikem a loukou, teren no, ale zvladla jsem to, priste si zaaretuju kolecka, ale to me napadlo az na rovne cyklostezce kdyz jsem se vracela domu :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
2.3.14 16:56

Ahoj, vypadla jsem trochu z tématu, ale aspoň foto Oliv, jak si jí teď oblíkám - jako dospělačku :D džíny, mikinu, válenky :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
2.3.14 17:23

Ahoj ženy, vůbec nestíhám, v pátek v noci mě problinkala Vikča do 1hod, tudíž včera prací den, chytlo to i mě, i se srajdou a zimnicí, hrozný, byla jsem tak dehydrovaná, že jsem 2× omdlela, pak už ze mě šla jen krev, vrchem i spodem, humus, kdybych neměla malýho, zavolám si snad sanitku, myslela jsem, že je po kojení, ale snad se držíme, dnes jsem oslabená, ale jsem ráda, že kojím a je to za mnou…začíná teď chlap :( snad to nechytí malej, asi jsme si to donesli z pískoviště, jinak netuším, stejné jídlo jsme v pátek neměli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí