Poradna duly
Jana Čurdová
Jinak mala ma spurt jak vysity! Je neklidna, hladova, u prsa se krouti, pousti ho a rve. A to uz treti den i v noci. Usne jen v naruci. Snad to brzy prejde. ![]()
@stephora Já tu žádost vyplňovala teď v týdnu, dá se buď stáhnout, vytisknout a vyplnit, nebo vyplnit v počítači a vytisknout. Pokud teda můžeš doma tisknout. Je tam i napsáno, co všechno máš mít s sebou ![]()
https://formulare.mpsv.cz/…me/forms.jsp
Jinak u nás je situace řekla bych stabilizovaná. Často se mi daří poznat, proč trpaslo fňuká, když už fňuká, kojení bývá většinou fofr do 15 minut, protože konečně umí líp tahat, za noc kojíme dvakrát, což je dobrý, pokud se mezitím nekroutí s bříškem a zdárně nám roste do délky i hmotností. A už mu hezky začínají růst vlásky ![]()
@stephora Teď jsem ještě na pracák volala, abych se domluvila, kdy přijít a nestát frontu a paní mi říkala o tom potvrzení vyměřovacího základu k mateřské - je na to taky formulář na MPSV a s tím se má zajít na Správu sociálního zabezpečení. Mně taky mateřskou řešili v Brně, ale prý se může zajít na kteroukoli pobočku, protože jsou propojení. ![]()
Ahoj holky, tak my jsme doma uz nejakou chvili z nemocnice. Filipkovi se to nezlepsilo
jsme objednani na mikcni za 14 dni, porad vaham, jestli to neni zbytecne ho timto trapit, jeste se poradim s nasi obvodackou
Jinak jsme na utz cekali 45minut, ja je tam nechapu, malej uz pak zacal byt uplakanej a prorval celej utz ( minule jen pulku). Nechapu, ze nas nechavaji vzdy s takovym mrnetem cekat takovou dobu
je jasne ze to ditko pak bude jen unavene a protivne. Navic se doktorovi co delal utz zdalo, ze ma malej kamenky v ledvine, ale to se ani dr. nezdalo co k ni s nim chodime. ale prej se mu mrskal, tak nevi no
tak uvidime.
tedka spinka, protoze od 7 do 2 spal sotva hodku a pul jen v aute… smudlinek muj malej ![]()
@Schara chuděrka broušek malinkej
. Hlavně držím pěstí, ať se to ještě zlepší.
@Schara Přeji, ať je vše v pořádku. Určitě to není nic příjemného.
![]()
@Schara
Snad bude Filípek brzy jako rybička. A to čekání… taky si kolikrát říkám, jestli sami nemají děti a neví, jak je nepříjemné s miminkem někde dlouho čekat ![]()
@kamkakamka Jak je na tom Jasmínka s váhou, byli jste na nějakém převážení, jestli už přibírá víc?
@kamkakamka píše:
Jinak mala ma spurt jak vysity! Je neklidna, hladova, u prsa se krouti, pousti ho a rve. A to uz treti den i v noci. Usne jen v naruci. Snad to brzy prejde.
Mikuláš teď taky nějak zlobí u jídla, zdá se mi, že vypije mnohem míň než třeba minulý týden a navíc u toho někdy začne i plakat. taky doufám, že to brzy bude zase v normálu, takhle je to tak trochu na nervy!
@Iškaa Jdeme na prevazeni az 10.3., tak jsem zvedava. Ale vypada pekne a docela se vytahla, poznam to i podle obleceni. Krmim ji dost. Prikrmovat bych nechtela. ![]()
@crazyidea no, ani nemluv. Nervicky pracuji. Doufam, ze to brzy skonci. O vstavani v noci ani nemluvim. ![]()
@Schara byli jste na KO s kyclickama? Broucek
No jo, to cekani s miminka je desny. ALe mas hodnyho Filipka - Lillina je na tohle tlama desna. Prorve to vsude… Drzim palecky, aby pristi UTZ byl uz v poradku! ![]()
Jinak bry ranko.
Ja uz strasim od 6:00 s Lill. Je nejaka prespala nebo co. „Leze“ tu po gauci, musela jsem ji pretocit na pupek, protoze hystericky rvala jakoze „uz me to na tech zadech se*e!“… Vcera se poprve nekolikrat vedome pretocila z briska na zada. Sice byla opet hystericka, pac ji to neslo - celej tatinek… - ale nakonec to dala a jak tak koukam, zacalo ji to bavit a snazi se o to vic a vic a desne u toho nadava ![]()
Ja jsem dnes s holkama sama doma, Rick je v praci. Venku je docela hnusne - prsi, toz dalsi unudenej den.
JInak to nase nocni spani taky nic moc - na to, ze je na UM a prikrmech uz, budi se docela casto. ALe ja si proste myslim, ze to jsou zoubky (v 5.mesici uz na to ma pravo), ponevac nechce jist, ale vyslovene se prevaluje a knoura a nebo ji pres den nedam uz tolik spat, protoze ona, lec spi treba po 20 minutach, tak si behem dne ty 2-3hodinky spanku dopreje. Tak jestli neni uz prechrapana a v noci kdyz se probudi na napiti nebo proste „jen tak“, tak uz nemuze zabrat, pac ma naspano dost…?
Ja s timhle nemam zkusenost
Ema nespala nikdy
Tak, babo, rad!
![]()